Önemli değil canım sakin olmaya çalış sadece kendini dinlememeye çalış bol bol yat Dinlen bak ben dün gittim doktora düşükten korkuyorum çünkü zaten 1 ay önce düşük yaptım hiç regl olmadan tekrar hamile kaldım ağrıyla gittim meersen kum döküyormuşum farklı şeyler çıkabilir bu yüZden dikkat etmemiz lazım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Meraba hayırlı olsun bebişin :) benimde ilk benisim bugun tam 5 haftalik oldu :) ben de izmideyim canim hangi doktora gidiyosun?
cok gecmıs olsun canım. Allah bır daha gostermesın.
canım işşallah önemli bir şey yoktur
benim hamileliğimin başından beri gelen kahverengi kanamam var yorulduğum ve ayakta kaldığım zamanlarda artan bir şey
progestan verdi doktor cuma gününden beri kullanıyorum bende kesilsin diye dua ediyorum
Valla canım ben ilk düşük yaptığımda Ayşe inmeze gidiyordum sonra düşük yapınca vazgeçtim tavırları hiç hoşuma gitmedi Suat hasgören var ona gidiyorum şimdi sen kime gidiyorsun
Sağol canım inşallah sorunsuz bir şekilde bebekleri mızı kucaklarimizada alırız. Benimyeyerleşme kanaması mis kılcal damarlara denk gelmiş o ndan kanama oluyormuş eğer kanama aktif yogun sa tehlikeli mis .canım bide ben tup bebekle hamile kaldım ikiz Bebeklerim düşük olmasın diye biton ilaç kullanıyorum .Rabbim yardımcımız olsun bebeklerimi zi bizlere bağışla sin..progestan 50 mg igne vuruluyorjm bende suan kanamam yok ama 2 gün le 12 gün arası sürebilir mis.normal dedi doktor bana sen kaçıncı haftada sin hamileliginin..Bugün çok daha fazla bulantilarim da var nerdeyse cikarcam
Allah bagislasin cnm inşallah saglikla al kucagina. Kizin kaç yasinda benimde oğlum var 4 yasinda.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aminnnnn canım temmuz ilk haftası çağırdı kalp atışlarını duymamız için rabbim kucağımıza da almayı nasip eder inşşş
kızlar çok midem ağrıyo sabah bulantısından mahfolmak üzereyim çalışıyorum beni resmen engeliyo işimi yapamıyorum.
43:
kızlar benim bulantılarım henüz başlamadı.
herkesin 6-7. haftalarda mı başladı?
Ben de burdaki forumlardan arastirdim daha once de duymustum borrnovada ekadom var Huseyin Ceyberi diye bir doktor, herkes cok memnundu dun ben de ilk muayeneme ona gittim. Cok ilgili guleryuzlu bir doktor 1 saatini ayiriyor hastalarina herseyi soyluyor acikliyor ben buyuk ihtimal doguma kadr ona gidecegim
O değişiyor canım. Benim ilk hamileliğimde 8-9.haftalar gibi başlamıştı. Bunda adet gecikmesiyle başladı, hamile olduğumu öylelikle anladım hatta.
[/HTML] kizlar moralim çok bozuk nolur bisey diyin sata gore bes haftalik hamileyim ama beta hcg degerim 627 geeç dollenme degill çunku ne zaman yumurtladigimi biliyorum benim gibi olan varmi yarin doktora gidicem uyuyamiyorum strestenHTML:[HTML]
Şu bulantılar da olmasa hiç bir sorun yokta, çok bulantım var bugün yine
benim çok hafiften var inş böyle devam eder. yoksa hergün 1+1 2 saat işe gidip gelmek için yol çekiyorum. sanırım hayat cehenneme döner. ablam yataklara dştü 2 hamileliğinde de inş bende ona benzeemem
Valla bende farketmeden çok yedim herkes kabiz oldum deyince benden de su gibi gidiyor ben ishal olur hamileler sanirdim :) neyse zaten kum da Doluyorum isabet olmuş kabiz olmamaman.cabım kayısı kıraz bunlar kabız yapmaz. aksıne kabız olmamak ıcın yenir. sen devam et ozellıkle kuru kayısı ye.
Hiç öğürtü kusma yok sadece bulanıyo ve ağrıyo gaviscon verdi dün bide kum döküyormuşum ilginç hayatımda böle bişi yaşamadım işi bile bırakabilirim
Benimde öyle yolum çok uzun, otobüsten iner inmez kusmaya başlıyorum.bir de mideyi boş bırakmamak lazım boş kalır kalmaz öğürmeye başlıyor insan.
benim çok hafiften var inş böyle devam eder. yoksa hergün 1+1 2 saat işe gidip gelmek için yol çekiyorum. sanırım hayat cehenneme döner. ablam yataklara dştü 2 hamileliğinde de inş bende ona benzeemem
Cnm çubuk kreker ve midir gevreği mutlaka olsun cantanda.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim çok bulantım var. İlk gebeliğim böyle değildi. İşe arabayla gidip geliyorum ama işte dayanmak çok zor oluyor. Akşam eve gidince kızımla ilgilenecek hiç mecalim olmuyor. Acaba ilaç alsam mı