2015 Şubat Anneleri

Bence git bekleme ona göre ilaç veriyo önlem aldırıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

NE kadar muayanesı... bı hastaneye gıdıyormu
normal doğum taraftarımı
çok sordum ama benım bıraz sancılı normal dıoğum maceram var... benı destekleyecek bır doktor aruyorum acıkcası

Ewt bi hastaneye gidiyor. Onun dışında kendi muayenehanesinde. Fiyat için bişi söyleyemicem. Ama her halükarda seni destekler işinin ehli bi hekim

kızlar bana da progestan verdi dr'um.

eskiden de progestan kullanmışlığım var içiyordum fakat yan etkisi mahvediyordu beni, uyukluyordum olduğum yerde. uyuşturucu almış gibi oluyor insan. bu sefer vajinal fitil olarak kullanıyorum. dr'uma da söyledim iyi yapmışsın dedi.

siz de çok etkileniyorsanız vajinadan fitil olarak alabilirsiniz, tabiki dr'unuzu da bilgilendirin.

Banada söyledi bugün ama onuda yapamadım :) napalım artık çekcez biraz

Selam kızlar,
Dün kanamam olmuştu. İlk randevuda Kendi doktorumun numarasını almadığım için bi arkadaşın doktorunu aradık progestan al günde 3 defa yarın da doktoruna git demişti.
Az once gittim kanaman varsa allttan bakalım dedi.. Bebişi gördük :) hatta çok derinden kalp atışını da duyduk :)
Progestanı da yutma alttan al dedi.. Sanırım yan etkilerini azaltmak içğn en mantıklısı alttan almak..
Allah bebişlerimizi korusun...

Bende 4 gün evvel gittiğimde alttan bakalım istersen dedi, yok sonra bakalım demiştim. Demek ki alttan bakınca görünüyormuş :) progestan ı bugünlerde şubat anneleri hep kullanıyor bana da vermişti kullanmadım, lekelenmem yok diye. Progestan ı fitil olarak kullanman daha iyi benimde doktordum öyle demişti.

Vermediyse korkma içme daha iyi affedersin salak gibi yapıyor insanı hep bi halsizlik hep bi sersemlik yani

bugun batmalar ve sanki şişlik ağrısı gibi ağrı olunca korktum işte ihmal olmasın inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

benim de lekelenmem yok ama verdi yine progestanı. herhalde önlem için.

merhaba bende 5+6 gunluk hamileyim aynı sorunlar bendede var internetten araştırdığım kadarıyla normalmiş rahim içinde yeni bir oluşum olduğu için bu ağrılar olabiliyormuş.. bana da regl sancısı gibi bir ağrı oldu bu gece bende ondn korktum,kasık ağrısı sıkıkla yaşıyordum zaten daha b ebeği görmedik yarın doktor kontrolum var.:18:

Hadi hayırlısı bakalım yarın güzel haberler verelim.Ağrım çok fazla bazende şiddetleniyo ve aşırıda akıntım var normalmi bilemiyorum yarın doktorun söyleyecelerini merakla bekliyorum.Bugün dayanamadım tekrar betaya baktırdım ilki 97 idi geçenhafta pazartesi bugün 2593 çıktı çok heyecanlandım.yarın birbirimiz için dua edelim inşallah şu keseleri görürüz

bana çok önceden başladı progestonu.daha ortada bebiş yokken riske atmayalım diye daha önceden bir dış gebelik geçirmiştim.arada adet sancısı gibi bir ağrı giriyo sanki adet olcam. yarın kontrolüm var zaten mutlaka sorcam birde bende aşırı akıntıda var sizdede oldumu?

senin de mi ağrın var canım? taktım ben bugun bu konuya:)

yok tatlım. kasık ağrım olmadı. benim hep bi ishal ağrım vardı ama ishal değildim. gaz sancısı gibi. bir de regl ağrısı gibi ağrılarım oluyo çooook nadir. sonra geçiyo.

dr ağrın var mı diye sormadan verdi progestanı düşük riski oluşmasın diye herhalde.

Merhaba kislar ikinci hamileligim ana sanirim dun ilk kez aserdim. Sinav gorevim vardi. Osymnin cocuklara verdigi sinav sekerini canim nasil istedi anlatamam. Ay sinavdan da cikamadim. O bir iki saat o sekeri dusunmekle gecti kabus gibiydi :) neyse sonra bir ogrenci sinavi erken bitirdi hemen sekeri aldim cok komikti ama ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…