2015 Şubat Anneleri

Hadi hayırlısı bakalım yarın güzel haberler verelim.Ağrım çok fazla bazende şiddetleniyo ve aşırıda akıntım var normalmi bilemiyorum yarın doktorun söyleyecelerini merakla bekliyorum.Bugün dayanamadım tekrar betaya baktırdım ilki 97 idi geçenhafta pazartesi bugün 2593 çıktı çok heyecanlandım.yarın birbirimiz için dua edelim inşallah şu keseleri görürüz

inşallah ya bende 6 haziranda baktırmıştım 151,7 çıkmıştı bat 6 mayıs. Akıntılar için okuduğum birçok yerde normal olduğu yazıyor aynısı bende de var pkom olduğu için biraz endişeliyim sadece ,kasık ağrılarını ara ara bende yaşıyorum hamile olduğumu öğrenmeden önce 15 gün yaşadım şimdi 2 gün varsa 3 gün yok ayakta fazla durunca artıyor gibi geliyor geriliyor sanki...hayırlı haberler alırız inşallah...

yok tatlım. kasık ağrım olmadı. benim hep bi ishal ağrım vardı ama ishal değildim. gaz sancısı gibi. bir de regl ağrısı gibi ağrılarım oluyo çooook nadir. sonra geçiyo.

dr ağrın var mı diye sormadan verdi progestanı düşük riski oluşmasın diye herhalde.

benim dr mu gamsiz ben mi çok evhamlıyım anlamadım:) sabah olsun da hayırlısı ile inşallah gidiyim doktoruma anlatıyım. işten de zırt bırt izin almak çok zor oluyo ama katlancaz artık sağlıklı olsun da

benim dr mu gamsiz ben mi çok evhamlıyım anlamadım:) sabah olsun da hayırlısı ile inşallah gidiyim doktoruma anlatıyım. işten de zırt bırt izin almak çok zor oluyo ama katlancaz artık sağlıklı olsun da

takma kafana. gidince sorarsın gerek var mı diye.

sorma yaaa... ben de bu yüzden özele gidiyorum. ve dr'a da beni iş çıkışı çağırın diyorum gelemem yoksa, o da tamam diyo sağolsun.

sağlık olsun.

Son düzenleme:
inşallah ya bende 6 haziranda baktırmıştım 151,7 çıkmıştı bat 6 mayıs. Akıntılar için okuduğum birçok yerde normal olduğu yazıyor aynısı bende de var pkom olduğu için biraz endişeliyim sadece ,kasık ağrılarını ara ara bende yaşıyorum hamile olduğumu öğrenmeden önce 15 gün yaşadım şimdi 2 gün varsa 3 gün yok ayakta fazla durunca artıyor gibi geliyor geriliyor sanki...hayırlı haberler alırız inşallah...

evet benimde öyle ayakta çok durduğumda ki işim gereği öyle pek oturduğum söylenemez ağrım artıyo ve çok korkuyorum bişi olcak diye kalp atışını duymadanda iş yerimde gebelik süresi başlamıyo inşallah o günleride görürüz . birde ani harekette sancı saplanıyo mesela yatarken sağa sola dönerken zaten abartısız 10 kere uyanıyorum tuvalet yüzünden o ani kalkışlarda bunlar sendede oluyormu?

takma kafana. gidince sorarsın gerek var mı diye.

sorma yaaa... ben de bu yüzden özele gidiyorum. ve dr'a da beni iş çıkışı çağırın diyorum gelemem yoksa, o da tamam diyo sağolsun.

sağlık olsun.

benim takipleri mecbur üni hastasinde yaptırmam gerekiyo. burda özel hastanelerdesabah 9 da başlıyo 5 te bitiriyo ben minimum 7 de işten çıkıyorm. üni de git dr u bekle (ki onun da özel muayenesi) zor iş ...

evet benimde öyle ayakta çok durduğumda ki işim gereği öyle pek oturduğum söylenemez ağrım artıyo ve çok korkuyorum bişi olcak diye kalp atışını duymadanda iş yerimde gebelik süresi başlamıyo inşallah o günleride görürüz . birde ani harekette sancı saplanıyo mesela yatarken sağa sola dönerken zaten abartısız 10 kere uyanıyorum tuvalet yüzünden o ani kalkışlarda bunlar sendede oluyormu?

sağa sola dönerken pek olmuyor ama ters şekilde duruyorsam oluyor karnımın üzerine yatamıyorum...Tuvalet sıkıntım pek yok normaldede idrara sık çıkıyorum gece uyanmıyorum idrar için ki çok su içen biri olmama rağmen,korkmayalım o canı veren de Allah alıcak sa da hayırlısını bilen yalnız o, içimizi ferah tutalım ve Allaha bırakalım...Evet kalp atışı duyabilmek için ben de sabırsızlanıyorum bazen hamile değilmişim gibbi gelio bu mucize aklıma gelince mutlu oluyorum. :)

sağa sola dönerken pek olmuyor ama ters şekilde duruyorsam oluyor karnımın üzerine yatamıyorum...Tuvalet sıkıntım pek yok normaldede idrara sık çıkıyorum gece uyanmıyorum idrar için ki çok su içen biri olmama rağmen,korkmayalım o canı veren de Allah alıcak sa da hayırlısını bilen yalnız o, içimizi ferah tutalım ve Allaha bırakalım...Evet kalp atışı duyabilmek için ben de sabırsızlanıyorum bazen hamile değilmişim gibbi gelio bu mucize aklıma gelince mutlu oluyorum. :)

evet çok haklısın aslında ama işte gönül hemen olsun istiyor söz geçiremiyosun ki napalım sabretcez çok güzel söyledin verende Rabbim alanda... yeterki hayırlısı olsun..yarın görüşmek üzere kendine iyi bak

KIZLAAAR NOLUR FIKIR VERIN

sabah kan verdim

beta degerim 12 635 cikmis bugun

05.06 da yani 10 gun once 305 ti

son adet tarihim de 06.05

sizce degerlerim nasil ???

Arkadaşlar bugün tam 6haftalık hamileyim. Kontrole gittim, bugün ultrasonla bakıldı ve çok şükür kesem çok güzel dedi ve bebeğim 12 mm ama internette okudum bu haftalarda 6-7 mm olması gerekiyormuş benim iki katı büyük bi sorun mu var acaba yardım ??? 😪😪

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Arkadaşlar bugün tam 6haftalık hamileyim. Kontrole gittim, bugün ultrasonla bakıldı ve çok şükür kesem çok güzel dedi ve bebeğim 12 mm ama internette okudum bu haftalarda 6-7 mm olması gerekiyormuş benim iki katı büyük bi sorun mu var acaba yardım ??? 😪😪

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Çok bilmiyorum be kadar olmalı ama ben 6+2 yim 5 mm. Kesenin buyüklüğü olmasın 12 mm?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün öğrendiğime göre 4 hafta 6 günlük hamişim ve bebişim şubatta gelicekmiş bu durumda şubat annesi olarak ben de geldim aranızaaa :)

ben de varım ben deee :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

günaydın kızlar :KK16: bzde dr yeni geldik kesemizi gördük çk şükürrr :KK16: hereşy normal dedi dr kan verdim bide temmuz ortasına kadar ilişkiyi yasakladı. sonunda gördük mercimeğimiziii... temmuz ilk hafta tekrar çağırdı o zamanda kalp atışını duyucakmışız inşş :KK49:

Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

bilgilerinizi yazmanızı rica ederim.

sat-bdt-kg-yaş-şehir

Bugün öğrendiğime göre 4 hafta 6 günlük hamişim ve bebişim şubatta gelicekmiş bu durumda şubat annesi olarak ben de geldim aranızaaa :)

hayırlı olsun. bilgilerini yazarsan klisteye ekleyeceğim cnm.

sat-bdt-kg-şehir-yaş

Kızlar bugün tam kabus um oldu. Sabah bir kaltim günlük Ped imin yarısına kadar kan gelmiş sonra bir et parcasi geldi hani adetken bazen gelirdi aynısı. Hemen doktor la konuştum 2 saat yat dinlen kanama kesilmezse gel dedi.yarim saat kadar damla damla geldi sonra kesildi bu saat oldu dahada kan gelmedi. Doktorum jel yapabilir dedi et parçasını içinde birikiyomus öyle olabiliyor Muş dedi .çok korktum Rabbim bebeklerimi korusun .6+2 hamile yim 27 sinde kalp atışları ni duycam Allahın izniyle..sizlerde de kanama oldumu arkadaşlar.

KIZLAAAR NOLUR FIKIR VERIN

sabah kan verdim

beta degerim 12 635 cikmis bugun

05.06 da yani 10 gun once 305 ti

son adet tarihim de 06.05

sizce degerlerim nasil ???

iki günde iki katına çıkan değer bence değerin çok güzel. keseyi görmediniz mi bu durumda görünmesi gerek.

Kızlar bugün tam kabus um oldu. Sabah bir kaltim günlük Ped imin yarısına kadar kan gelmiş sonra bir et parcasi geldi hani adetken bazen gelirdi aynısı. Hemen doktor la konuştum 2 saat yat dinlen kanama kesilmezse gel dedi.yarim saat kadar damla damla geldi sonra kesildi bu saat oldu dahada kan gelmedi. Doktorum jel yapabilir dedi et parçasını içinde birikiyomus öyle olabiliyor Muş dedi .çok korktum Rabbim bebeklerimi korusun .6+2 hamile yim 27 sinde kalp atışları ni duycam Allahın izniyle..sizlerde de kanama oldumu arkadaşlar.

geçmiş olsun başka bir dr a da görünmendefayda var bence. kanama asla hafife alınmamalı. aynı durumda kalsaydım güvensem dahi bir dr a daha görünürdüm ben. inşallah tekrarlamaz. bu arada listede eksik bilgileriniz var. geçmiş olsun.

X