Selam kızlar, koptum gittim buralardan. Ama özledim sizi :) okulların bitmesine bir hafta kaldı, bir hafta da seminer sonra ailemin yanına gidiyorum. Tatile ihtiyacım var. Bu evden işlerden her gün aynı şeylerle uğraşmaktan yıldım. Tayin istedik il içi. Berbat yerleri açmışlar yine köy yazdık ama bu sefer il merkezine bağlı yerler. Gidiş gelişi olan 40km uzaklıkta. Bizimki hayat değil, haksızlık yapılıyor ama kime de diyebiliriz ki.. emekli olmadan acaba hayalimdeki şehirde hayalimdeki gibi bi evde yaşıyor olacak mıyım acaba..
Tuna iyice konuşuyor artık, kelimeler net değil ama her şeyi söylüyor artık espiri bile yapıyor :) hasta yine bu aralar burun fış fış . Aslında ailecek bi türlü anlatamadım. Şu zalım havalar bi düzelmedi gitti, hala soba yaktığımıza inanabiliyor musunuz ?? Ben inanamıyorum da..
Ya kızlar Tuna danası et tavuk bunları bi türlü yutmuyor, çiğniyor çiğniyor ama tutmuyor çok sinirimi bozuyor bu durum. Daha on dakika önce bir saat ağladı, inat etti ben de inat ettim ağladı da ağladı.. tutacağı tek bir lokma ve bilerek yapıyor. Aşırının aşırısı bi inat var. Yorgun'um... yılgınım... değişiklik istiyorum artık hayatımda.. bitsin bu köy maceramız...