selam hanimlar e siz burada yaziyorsunuz benim habverim olmiuyor
biz iyyiz saglik açisindan ama hakan devereleri yakdi resmen bir hafatdir her seye agliyor yaa, onceden boyle deildi
her gun arabdan inince bir saat agliyor rezil oldum yemine derim konu komsuya, direksiyona ptyurmak istiyor, olmayinca yikiyor oartaligi ama ben onun keydini bekleyemmki
mecbur karga tulumba alup eve sokuyorum bir saat agliyor yorulunca suusuyor alternatifde kavul etmiyor
onceki aglamari aglamaa deilmis emger yaa
sanki ilk çocuk gibi zorlaniyorum oncekilerde biyle bisey hatrilamiyorum ah benim bu kas kafam olduysamda unuttumm deli olcam herseyi ama herseyi unutuyorummm yakind avein yolunuda unutuirsam ayvayi yedim o zaman
buyukler tatilde camiye gidiyorlar
hafta sonu babama gidip geldik iki gunlugune a zoldu ama çocuklar gordu geldik iste
diisim agriyor çok fena ogleden sonra discide randevum var bakalim napacak
hakan bir hafatdir ne duzgun uyyor ne yiyor evde olmayinca dundne beri daha yeni duazne sokdum*
temmuzda izine gicecez napacam bilmiyorum, uykusu sastimi çocuk kafayi yiyor , yeme duzeni bozuldumuda ben yiyorum kafayi izini dusununce afakanlar basiyor ebni, kendi evimde yok kav de eltide fln kaliyoruz, koye gidecem, tatil yeri ayarlamaya çalisiyorum,5 hafta surecek, 4 gun yol gidecez gemide var, 4000 km yol araba kullanicaz
napicam nedicem bilmiyorum
daha onc egittik ama iki çocukdu biraz daha buiyuklerdi simdi 3 oldular ne arabaya sigiyolar ne sorunlari bitiyir en sorular bitiyor
butun yol ben kullanabilirim arabayi herseyi yaaprim yeterki çcouklara esim baksin o sirada
vahide1204 nasil oldun canim , istedigin evi bulmana çok sveindim okula yakinmi simdi
yeb4 baban nasil canim, hakan da eyni begum oldu onceden daha degisikmis delirityort bu çocuk beni
dadera m ansilsin
mery60 nasilsiniz yaz tatili için planin ne napiyorsunuz
@AyazBeyaz im alistinmi ergenleree okulda,,ayazin evde iyi olmasinda çok sveindim keske bende senin gibi sabirli olsaydimm 5 çocuk dogruurdum valla :)
Gonul83 nasil gidiyor iki çocuklu hayat havalr duzeldi çikiyonuzmu parka bahçeye evinin esyalarini yaarladinmi yerlestinmi