- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
yoo saçmalamıyorsun canım çok haklısın inaan bunları düşünüyor.bide son zamanlarda seye takdim
simdi bu çocuklari biz el bebek gul bebek buyutuyoruz yaaa
bunlar evlenince 20 sene sonra ekndi evlerine gidecek,herseyleri ayri oalcak ne bilem karisi yada kocasi oalcak butun hayati
bende kalicam bi basima dirdirrr beynimi yiyen bi kocayla :))
yani bu kdr emek çaba ne biliyim ugras ne için bazen onu dusunuyorum
cevap bulamiyorum
karsi komsum yasli bir kadin, kocasi yok,evli çocuklari var arada eglirler onlarin torunlarina bakar fln, butun gun balkonda mahallede tur atar kadinin yapacak biseyi yok eli bos yani zaman oldurmeye çalisiyor ortada geziyor ..
ay cumleler birbirinden bagimsiz oldu agliba
bu dusuncelerimi kendimde zor ifade ediyorum artik ne kdr saçmaliyorsam :)))
mesela ben çocuğum olduktan sonra hep annemleri düşünmeye başladım. beni binbir emekle sevgiyle büyüttler ben naptım başka şehire gittim evlenip.
ama işte öyle bişey değil evladın mutlu olsun uzaktada olsa o sana yetiyor bence. he tabiiki insan ister evlendiklerinde de yakınımda olsunlar torunlarımı göreyim seveyim. ama evlatlarımızda olsa kendi hayatları. ilerde yurtdışına gitmek istese bile çok üzülsemde kararına karışmam.
mutlu olsunlar isterim sadece. ama çocuğum olunca anladım ailemi kesinlikle.
biz sevgiyle ilgiyle mutlu çocukları yetiştirelimde varsın evlensinler gitsinler yeterki mutlu olaunlar :) ilerde yakın olursalar ya torunlara bakıcaz, uzak olursalarda artık kocayla başbaşa yaşıcaz :))