saol cnaim haber ettigin içinevet maralcım mesaj attım. yoğun bakımdan çıkmış. fizik tedavi görecekmiş. yasemin baya üzülmüş. kolay değil elbette.. öyle işte. sen nasılsın maral iyice boşaldı buralar. . arkadaşlar nerdesiniz özledim sizi..
Bence al çok rahat edersin ben çok sık kullanıyorum büyüğü bebek arabasına küçüğüne kucağıma alıyorum Evde de bazen kullanıyorum benim ki 50 euro yaklaşık ve çok ergonomik ebelerin tavsiye ettiği bir markaEki Görüntüle 1968553 Kızlar mert için kanguru almayı düşünüyorum da nasıl bişey alacağımı bilmiyorum beratı büyütürken kullanmamıştım çünkü berata bakmaktan başka bir işim yoktu her ağladığında kucağıma alıyordum bir de annem yanımdaydı ev işlerime yardım ediyordu sağolsun ama şimdi tekim ve ilgilenmem gereken beratta olunca kanguru şart beratla ilgilenince bebek beşikte ya da anakucağında ağlıyor kayınbabam da haftaya gidecek ankaraya tek başıma kalcam yani asıl zorluk bundan sonra başlicak benim için neyse işin kısası nasıl bişey alsam ki sizler kullanmış mıydınız hangi marka aldınız ve memnun muydunuz fikirlerini önerilerinizi bekliyorum şu resimdeki model nasıl olur ki kullanışlı gibi duruyor ama bilemiyorum kullanmadan anlaşılmıyor böyle şeyler takıp çıkarması pratik olsun bir de bebeği içine koyup çıkarmak kolay olsun istiyorum
Canım alacaksan bebeğin popo üstü oturanından al bu gösterdiğin gibi alma. Bunda sanki bacak arasına oturuyor gibi ayaklar aşağıya sarkıyor.Eki Görüntüle 1968553 Kızlar mert için kanguru almayı düşünüyorum da nasıl bişey alacağımı bilmiyorum beratı büyütürken kullanmamıştım çünkü berata bakmaktan başka bir işim yoktu her ağladığında kucağıma alıyordum bir de annem yanımdaydı ev işlerime yardım ediyordu sağolsun ama şimdi tekim ve ilgilenmem gereken beratta olunca kanguru şart beratla ilgilenince bebek beşikte ya da anakucağında ağlıyor kayınbabam da haftaya gidecek ankaraya tek başıma kalcam yani asıl zorluk bundan sonra başlicak benim için neyse işin kısası nasıl bişey alsam ki sizler kullanmış mıydınız hangi marka aldınız ve memnun muydunuz fikirlerini önerilerinizi bekliyorum şu resimdeki model nasıl olur ki kullanışlı gibi duruyor ama bilemiyorum kullanmadan anlaşılmıyor böyle şeyler takıp çıkarması pratik olsun bir de bebeği içine koyup çıkarmak kolay olsun istiyorum
Hm anladım canım sağol araştırayım biraz daha o zaman fiyatı da uygun olsun istiyorum biraz da bakalım çocuğun sağlığı en önemlisi tabiCanım alacaksan bebeğin popo üstü oturanından al bu gösterdiğin gibi alma. Bunda sanki bacak arasına oturuyor gibi ayaklar aşağıya sarkıyor.
Momfortbaby var bi de babyjörn müydü ne onu çok tavsiye ediyorlardı ben kullanmadm ama okudum çok
Sgl canim.sonuc bekliyorum.15 gun sonra belli olcak.cisim icerdeyse acik ameliyat gerekliymis.moralim bozuk dua ediyorum.cisim dusmus olsun icerde olmasin diye.Merhaba kizlar nasilsiniz?
Onceliklevahide1204 canim gecmis olsun nedir son durumlar? Insalllah bi sıkıntı cikmaz.
Onceden okuyodum buralari yazamiyodum simdi okumaya bile firsat yok. Ne degisti hayatimda anlamadim. Bu haftayi hastalikla actik. Duru baslatti yorgunluktab uykusuzluktan bana gecti sonra tabiki.yeb4 insallah baban eski sagligina kavusacak ben inaniyorum.
Allah acil sifalar versin.tez vakitte eskisinden iyi olsun insallah.gozlerim dolu dolu okudum.bogazim dugumlendi.en dillendirmek istemedigim korkularimdan biri.Merhaba kızlar. nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum.. geçmişe biraz göz attım ama çok okuyamadım.mery60 bahsetmiş sanırım. iki hafta önce cuma günü acil haber geldi babam rahatsızlandı diye. o sabah kalktım Begümü yedirdim, ertesi gün doğum günü için hazırlıklara başlayacaktım. baktım eşim kapıda. başta hiç aklıma bişey gelmedi, işle ilgili bi sorun var sandım. babam biraz rahatsızlandı deyince zaten benim elim ayağım boşaldı resmen. o an insanın aklına neler neler geliyor.. acaba öldü de bana söylemiyorlar mı gidene kadar, gidince neyle karşılacağım? annemi aradım bi çok kişiyi aradım yemin ettiler iyi diye.
kayınvalidemle eşim hazırlamama yardım ettiler hemen. öğlen bindik uçağa eşim ben ve kızımız. hayatımın en zor yolculuğuydu. bitmek bilmedi.. henüz ne olduğunuda bilmiyorum tam, anjiyo oldu yoğunbakımda dediler. ben kalp krizi geçirdi sandım. ama gidince öğrendimki sabah kalkıp namazını kıldıktan sonra birden bire bişey olmuş konuşamamış, biri arkadan kuvvetlice itmiş gibi hissetmiş ve evde dört dönerek biri mi var diye aramış. sonra annem çığlıklarla apartmandakileri çağırmış. sonra kolu ve bacağı da tutmamaya başlamış. hemen ambulans çağırmışlar. hastaneye gittiğinde hiç tepki yokmuş. beyin damarı tıkanmış aniden. kardeşim o an sen iyiki yoktun dedi.. anjiyo yapmışlar ve sonra yoğunbakım..
havaalanından direkt hastaneye geçtik. hayatımın en zor anlarıydı. annemle sarıldım ağladım ağladım sadece ağladım ve dua ettim. tam 5 gün bekledik yoğunbakım kapısında.. bir kere gördüm, hep bizi soruyormuş ve hep ağlıyormuş.. soruyor dediğim tek kelimeyi zor çıkarıyordu yani. hayatımın unutamayacağım anlarından biriydi babamı yoğunbakımda görüşüm.. o ağladı çok ama ben kendimi tuttum. konuştum iyi olacaksın dedim gözlerimin içine bakıp ağladı, kim bilir ne kadar korktu.. bilinci hiç kapanmadı çünkü, herşeyin farkındaydı. bana ne oldu diye nasıl korkmuştur hala düşündükçe kalbim acıyor.
sonra şükürler olsun iyiye gitmeye başladı ve normal odaya aldılar. konuşması daha iyiye gidiyor ve kolunu bacağını hafif oynatabiliyor. doktorlar fizik tedaviyle büyük ihtimal eski haline döneceğini söylüyorlar. ama uzun ve zor bir süreç.. allahın izniyle hepsini atlatacek ve ayağa kalkacak inşallah..
yarın taburcu olacak büyük ihtimal ama iki gün evde kalıp fizik tedaviye başlayacak ve muhtemelen o da yatışlı olacak.
bu arada tabii Begümde çok etkilendi. gerçekten çocuklar kötü şeyleri hemen hissediyor. yoğunbakımda olduğu zamanlar haliyle çok ilgilenemedim hep babasıylaydı. ve kuzenime bıraktım bazen. onu ve çocuklarını çok seviyor biliyor ama uzun süre bırakınca ağladı. sonra başka gün uyuyunca başka bi kuzenime bıraktım, uyandı ve beni bulamayınca çok ağladı. ve bir korku kaldı üstünde.
inanın tuvalete gidemiyorum.. üst kata çıkarken bile ağlıyor. hemde nasıl bir ağlama. annem arada eve geliyo dinlenmeye, onunla saatlerce dururdu bensiz ama onla da durmuyor. zaten geldiğimiz ilk günler evde hep anneanne ve dedeyi aradı. şimdi dede nerde diye sorunca hasta olmuş doktola ditti diyor..
hastaneye de götürdüm mecburen ağlayınca. ama ormanlık alanı var orda oynadı hep allahtan içeri sokmadım hiç.
şimdi resmen bana yapıştı. yavrum kıyamam korkuyor bırakıp gidicem diye. babam normal odaya çıktığından beri iki kez gördüm onda da uyutup anneme bıraktım iki saatte gidip geldim.. bi yandan evle ilgileniyorum bi yandan canım yanıyor, bi yandan Begüm zorluyor.. bi de yalnız kaldım evde herkes hastanede olunca. eşimde gitmek zorunda kaldı tabiiki işten bikaç gün izin alabildi. yarın gelicek bi gün kalıp dönücek yine. bu ev nasıl üstüme geldi anlatamam.. ağladım ağladım ağladım dua ettim bu kötü günler geçsin diye. Begüm yanımdayken içime ağladım. insanın evladı olunca kendinden çok düşünüyor, acısınıda içine atıyor. umarım bu durum geçici olur, eve dönünce düzelir. çok korktu çünkü.. arada gideceğimi zannedip annecim bılakma gitme diyor. markete oraya buraya hep yanımda götürüyorum dayılarıyla da durmuyor. hiç kimseyle durmuyor asla.. havalarda kötüledi 4 gündür onuda çıkaramıyorum artık.
bunlar gelir geçer diyorum yeterki sağlık olsun.. bir ay önce istanbuldan evime dönmüştüm. o gün geldi aklıma havaalanında babamla vedalaşırken yine gözleri dolmuştu kendini tutmuştu üzülmeyelim diye. onu o halde bıraktım bu halde buldum. içim çok acıyor ama şükrediyorum allah bize bağışladı.. iyi olacak uzun zaman alsada inşallah eski haline dönecek, daha çok genç.. olaydan üç gün önce doğum günüydü 53 yaşına girmişti..
şimdiden ben nasıl uzakta dayanıcam diyorum ama sonra yeterki iyi olsunlar diyorum, artık özlemekten hiç şikayet etmeyeceğim..
öyle işte kızlar, çok uzun yazdım. ama içim o kadar doluki. çok kötüyüm, çok zor zamanlar.. bu arada arayan soran düşünen herkese teşekkür ederim iyiki varsınız, gerçekten dostlarımsınız, sağolun..
sağol canım amin aminn.. benimde düşünmekten en korktuğum şeydi ama insanın başına ne geleceği hiç belli olmuyor. geçen yaz yine böyle ani şekilde annemin ameliyat olacağını öğrenmiştim. hayatım boyunca ailemde ve kendimde sağlık problemleriyle çok uğraştım. bu en ağırıydı inşallah son olur.. her seferinde artık hiç bir şeyi dert etmeyeceğim diyorum, sağlıktan önemlisi yok diyorum ne kadar başarabiliyorum kim bilir.Allah acil sifalar versin.tez vakitte eskisinden iyi olsun insallah.gozlerim dolu dolu okudum.bogazim dugumlendi.en dillendirmek istemedigim korkularimdan biri.
İnsanin hayati bi anda nasil degisiyor.Begume uzulme canim.belki biraz uzun surer ama isler yoluna girsin bolca birebir vakit gecirirsiniz soner insallah.
Canım benim çok geçmiş olsun insan ne diyeceğini bilmiyor çok üzüldüm Allah size bağışlamış inşallah iyiye gider de zamanla eskisi gibi sağlığına kavuşur ve bir daha böyle kötü günler yaşamazsınız inşallah dediğin gibi hayattaki en önemli şey sağlık yazdıklarını okurken aklıma anneannem geldi canım anneannem de böyle sabah namazına kalkarken yatak odasının kapısını açar açmaz beyin damarı tıkanmış olduğu yere yığılmış ve yoğun bakımda kaldı 2 gün ve yoğun bakımda vefaat etti lise sondaydım o zaman çok üzülmüştüm büyük bir acı rabbim sizin yüzünüze bakmış babanı size bağışlamış çok şükür canım inşallah eskisinden daha sağlıklı olur ve unutursunuz bu kötü günleri...Merhaba kızlar. nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum.. geçmişe biraz göz attım ama çok okuyamadım.mery60 bahsetmiş sanırım. iki hafta önce cuma günü acil haber geldi babam rahatsızlandı diye. o sabah kalktım Begümü yedirdim, ertesi gün doğum günü için hazırlıklara başlayacaktım. baktım eşim kapıda. başta hiç aklıma bişey gelmedi, işle ilgili bi sorun var sandım. babam biraz rahatsızlandı deyince zaten benim elim ayağım boşaldı resmen. o an insanın aklına neler neler geliyor.. acaba öldü de bana söylemiyorlar mı gidene kadar, gidince neyle karşılacağım? annemi aradım bi çok kişiyi aradım yemin ettiler iyi diye.
kayınvalidemle eşim hazırlamama yardım ettiler hemen. öğlen bindik uçağa eşim ben ve kızımız. hayatımın en zor yolculuğuydu. bitmek bilmedi.. henüz ne olduğunuda bilmiyorum tam, anjiyo oldu yoğunbakımda dediler. ben kalp krizi geçirdi sandım. ama gidince öğrendimki sabah kalkıp namazını kıldıktan sonra birden bire bişey olmuş konuşamamış, biri arkadan kuvvetlice itmiş gibi hissetmiş ve evde dört dönerek biri mi var diye aramış. sonra annem çığlıklarla apartmandakileri çağırmış. sonra kolu ve bacağı da tutmamaya başlamış. hemen ambulans çağırmışlar. hastaneye gittiğinde hiç tepki yokmuş. beyin damarı tıkanmış aniden. kardeşim o an sen iyiki yoktun dedi.. anjiyo yapmışlar ve sonra yoğunbakım..
havaalanından direkt hastaneye geçtik. hayatımın en zor anlarıydı. annemle sarıldım ağladım ağladım sadece ağladım ve dua ettim. tam 5 gün bekledik yoğunbakım kapısında.. bir kere gördüm, hep bizi soruyormuş ve hep ağlıyormuş.. soruyor dediğim tek kelimeyi zor çıkarıyordu yani. hayatımın unutamayacağım anlarından biriydi babamı yoğunbakımda görüşüm.. o ağladı çok ama ben kendimi tuttum. konuştum iyi olacaksın dedim gözlerimin içine bakıp ağladı, kim bilir ne kadar korktu.. bilinci hiç kapanmadı çünkü, herşeyin farkındaydı. bana ne oldu diye nasıl korkmuştur hala düşündükçe kalbim acıyor.
sonra şükürler olsun iyiye gitmeye başladı ve normal odaya aldılar. konuşması daha iyiye gidiyor ve kolunu bacağını hafif oynatabiliyor. doktorlar fizik tedaviyle büyük ihtimal eski haline döneceğini söylüyorlar. ama uzun ve zor bir süreç.. allahın izniyle hepsini atlatacek ve ayağa kalkacak inşallah..
yarın taburcu olacak büyük ihtimal ama iki gün evde kalıp fizik tedaviye başlayacak ve muhtemelen o da yatışlı olacak.
bu arada tabii Begümde çok etkilendi. gerçekten çocuklar kötü şeyleri hemen hissediyor. yoğunbakımda olduğu zamanlar haliyle çok ilgilenemedim hep babasıylaydı. ve kuzenime bıraktım bazen. onu ve çocuklarını çok seviyor biliyor ama uzun süre bırakınca ağladı. sonra başka gün uyuyunca başka bi kuzenime bıraktım, uyandı ve beni bulamayınca çok ağladı. ve bir korku kaldı üstünde.
inanın tuvalete gidemiyorum.. üst kata çıkarken bile ağlıyor. hemde nasıl bir ağlama. annem arada eve geliyo dinlenmeye, onunla saatlerce dururdu bensiz ama onla da durmuyor. zaten geldiğimiz ilk günler evde hep anneanne ve dedeyi aradı. şimdi dede nerde diye sorunca hasta olmuş doktola ditti diyor..
hastaneye de götürdüm mecburen ağlayınca. ama ormanlık alanı var orda oynadı hep allahtan içeri sokmadım hiç.
şimdi resmen bana yapıştı. yavrum kıyamam korkuyor bırakıp gidicem diye. babam normal odaya çıktığından beri iki kez gördüm onda da uyutup anneme bıraktım iki saatte gidip geldim.. bi yandan evle ilgileniyorum bi yandan canım yanıyor, bi yandan Begüm zorluyor.. bi de yalnız kaldım evde herkes hastanede olunca. eşimde gitmek zorunda kaldı tabiiki işten bikaç gün izin alabildi. yarın gelicek bi gün kalıp dönücek yine. bu ev nasıl üstüme geldi anlatamam.. ağladım ağladım ağladım dua ettim bu kötü günler geçsin diye. Begüm yanımdayken içime ağladım. insanın evladı olunca kendinden çok düşünüyor, acısınıda içine atıyor. umarım bu durum geçici olur, eve dönünce düzelir. çok korktu çünkü.. arada gideceğimi zannedip annecim bılakma gitme diyor. markete oraya buraya hep yanımda götürüyorum dayılarıyla da durmuyor. hiç kimseyle durmuyor asla.. havalarda kötüledi 4 gündür onuda çıkaramıyorum artık.
bunlar gelir geçer diyorum yeterki sağlık olsun.. bir ay önce istanbuldan evime dönmüştüm. o gün geldi aklıma havaalanında babamla vedalaşırken yine gözleri dolmuştu kendini tutmuştu üzülmeyelim diye. onu o halde bıraktım bu halde buldum. içim çok acıyor ama şükrediyorum allah bize bağışladı.. iyi olacak uzun zaman alsada inşallah eski haline dönecek, daha çok genç.. olaydan üç gün önce doğum günüydü 53 yaşına girmişti..
şimdiden ben nasıl uzakta dayanıcam diyorum ama sonra yeterki iyi olsunlar diyorum, artık özlemekten hiç şikayet etmeyeceğim..
öyle işte kızlar, çok uzun yazdım. ama içim o kadar doluki. çok kötüyüm, çok zor zamanlar.. bu arada arayan soran düşünen herkese teşekkür ederim iyiki varsınız, gerçekten dostlarımsınız, sağolun..
àçokk geçmis olsun canim; hep sordum mery e , Allah size bagislasin babaniMerhaba kızlar. nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum.. geçmişe biraz göz attım ama çok okuyamadım.mery60 bahsetmiş sanırım. iki hafta önce cuma günü acil haber geldi babam rahatsızlandı diye. o sabah kalktım Begümü yedirdim, ertesi gün doğum günü için hazırlıklara başlayacaktım. baktım eşim kapıda. başta hiç aklıma bişey gelmedi, işle ilgili bi sorun var sandım. babam biraz rahatsızlandı deyince zaten benim elim ayağım boşaldı resmen. o an insanın aklına neler neler geliyor.. acaba öldü de bana söylemiyorlar mı gidene kadar, gidince neyle karşılacağım? annemi aradım bi çok kişiyi aradım yemin ettiler iyi diye.
insalalh iyi haberler alican canimSgl canim.sonuc bekliyorum.15 gun sonra belli olcak.cisim icerdeyse acik ameliyat gerekliymis.moralim bozuk dua ediyorum.cisim dusmus olsun icerde olmasin diye.
çok teşekkür ederim canım. amin inşallah..Canım benim çok geçmiş olsun insan ne diyeceğini bilmiyor çok üzüldüm Allah size bağışlamış inşallah iyiye gider de zamanla eskisi gibi sağlığına kavuşur ve bir daha böyle kötü günler yaşamazsınız inşallah dediğin gibi hayattaki en önemli şey sağlık yazdıklarını okurken aklıma anneannem geldi canım anneannem de böyle sabah namazına kalkarken yatak odasının kapısını açar açmaz beyin damarı tıkanmış olduğu yere yığılmış ve yoğun bakımda kaldı 2 gün ve yoğun bakımda vefaat etti lise sondaydım o zaman çok üzülmüştüm büyük bir acı rabbim sizin yüzünüze bakmış babanı size bağışlamış çok şükür canım inşallah eskisinden daha sağlıklı olur ve unutursunuz bu kötü günleri...
duaların için çok sağol maralım, amin inşallah kabul olur.. çok teşekkür ederim..àçokk geçmis olsun canim; hep sordum mery e , Allah size bagislasin babani
kaç gundur aklimda inan her an dua eidyorum, insan birden boyle bi aci yasayinca tarifedilmez bni aci oluyor
buraya yazdigni simdi gordum,konuya ayazilinca bildiirm geliyordu bana ama ghelmedi kimse yazmiyor diye gelmedim bende buralara
neyse
bir kaç gunde duzelmeler olduysa bu harika bisey hatta mucize çok nadir olur boylesi, beyinin çok a zbi kismi hasar gormus olmali bunda sukur ,baban eski halina donecekdir elbet, Alah acil sifalar versin
sebebi bellimi, kan pihtiis nerden atmis biliyorlarmi,
hani bundan sonra daha dikkatli olmasi için, tansiyon fln varmi babanda
o an bi yerden atiyor bi pihti bilmeleri imkansiz oluyor da,n belki tansiyon fln olunca nilirler diye dusunmustumduaların için çok sağol maralım, amin inşallah kabul olur.. çok teşekkür ederim..
aslında bu geçici felç durumu. bu olayı yaşayınca tabii insanlar hep etrafından örnekler anlattı ve çoğu hep eski haline dönüyormuş fizik tedavilerle. yakın bi akrabamızın başınada gelmişti adam şimdi sapasağlam babamdan daha kötü haldeydi.
pıhtı nerden attı bilinmiyor. babamda ne tansiyon ne kolestrol ne şeker ne kalp hiç biri yok. ayrıca 1 aydır da diyetisyene gidiyorlardı annemle, gayet sağlıklı besleniyorlardı. hiç bir belirti olmamış önceki günlerde. birden bire olmuş herşey. bir neden bulamadılar yani..
beynin sol tarafındaki bir damar tıkanmış, babam solaktı ama sağınıda kullanırdı. doktorlar bu çok iyi demiş, beynin solunuda çalıştırdığı için daha iyi olmuş. solak olmasa konuşma yeteneğini tamamen kaybedebilirmiş. şimdi terapilerle eski haline dönebilirmiş.
bugün hastaneden taburcu oldu, eve gelecekti ama vazgeçildi. hiç vakit kaybetmeden fizik tedavi merkezine yatırıldı. çok araştırdık en iyi yeri bulduk izmitte bir yer. bir buçuk saatlik yol ama zaten yatışlı istiyorduk o yüzden en iyi yer olsun dedik. bu sabah oraya götürüldü yatışı yapıldı sanırım 1 ay kadar orada tedavi görecek.
bende pazartesi yanına gidicem, ertesi günde izmit havaalanından eve dönücem. babam evde Begümle yalnız kalacaksın, biz burdayken sen evine git çıkınca yine gelirsin dedi. mantıklı olan o zaten şimdilik, çünkü izmit uzak yer evden gidip göremeyeceğim için şimdilik kendi evime gidicem. belki Begümde biraz kendine gelir çok huysuzlaştı, kötü etkilendi. bakalım inşallah babam toparlar da bir dahaki gelişimizde daha güzel olur herşey..
canım benim allah razı olsun, hiç telefona bakamadım tabii yoğunbakımda olduğu günler. hatırlamıyorum bile çoğu şeyi. hayati tehlikesi vardı, öylece dualar ederek ağlayarak bekledik babamı. allaha şükür allah bize bağışladı ya şimdiden sonrasında her şey güzel olacak inşallah.o an bi yerden atiyor bi pihti bilmeleri imkansiz oluyor da,n belki tansiyon fln olunca nilirler diye dusunmustum
Allah korumus size bagislamis, çok sveindim gerçekten iyi olamsina ve dahda iyi oalcagina
kaç gundur senden haber bekliyorum valla
dahada guzel haberler olacak insallah
yaza hep beraber tatile gidersiniz
begumde duzelir sen bile bi travmla atlattin nerdeyse kuzum kuçucuk bisey anlamadi olan bitenden tabi
zaman herseyin ilaci ,babanla ayni anda begumde normale doner herhalde
profesyonel ellerde oalcgi için hersey çok çabuk duzelir diye duusnuyorum
sen uzulmemeye çalis, benim etrfaimda yasayanlar çok agir oduyolar bu beyin kanamasini, sende bterinden korusun rabbim de iyiseyler dusun moralin olsun ki babanda hissetsin bu pozifligi, moral stres her hastalikda her durumda iyi yada kotuye dogru çok etkiliyor bence insani
Geçmiş olsun canım biz de hastalandık maalesef 2-3 gün önce fena bi boğaz ağrısı öksürük baş ağrısı tüm vücut ağrısıyla yakalandım hastalığa daha ben iyileşmeden şimdi de berat hasta 39.2 ateşi burun akıntısı hapşuruk öksürük ekstra iştahsızlık hepsi beratta mevcut şu an da uyanık ve ağlıyor uyuyamıyor dolven verdim biraz düştü ateşi ama 5-10 dk da bir uyanıp ağlıyor inşallah merte bulaşmaz3 gundur çocuklar hasta ben onlardan çok yoruldum agrimadik kemigim yok
hakan bitti simdi emre basladi,ates var sadece baska biseyi yok oksuurk jkusma vs
bi istahsizlik ve bas agrisi
ama ben sadece bu belirtilerle nesi oldugunu bilememkiii munneciim olsaydim keskee
bilmeyincede kafamda kuruyorum Allah kururuyorum
offfff
sabah ola hayrola bakalim
hakandan bulasti ama onda kusmada vardi
su çjçegi falan olsaa tesaduf olurmu ayni gunlerde farkli virusler cirit atiyor evin içinde
kiz desen hep onlarla ilgileniyon diye trip atip duruyorrr
çocuk 39 drece atesle yaniyor kafasini akldiramiyor onu daha çok sevip ilgilneiyomruusm hasta diye aynen bunu diyor
iki gune sira sanada gelir merak etme dedim artik napayim ondan ona geziyor viruscazimizzz