Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelemiyorum maralım kendimi kaybettim ve daha yeni buldum sanki. üç gündür babam için dua ettik yine yoğunbakım kapılarında. kocaelinde fizik tedavi görüyordu bende tam salı dönecektim trabzona. bacağından pıhtı attı bu sefer ciğerlere böbreklere ve başka organlara acil hastaneye kaldırıldı. devlet hastanesi biz bişey yapamayız dedi o ara hastane aradık yana yakıla.niye kimse gelmiyor kizlar yaa
ay hiç haberim olamdi canim yaagelemiyorum maralım kendimi kaybettim ve daha yeni buldum sanki. üç gündür babam için dua ettik yine yoğunbakım kapılarında. kocaelinde fizik tedavi görüyordu bende tam salı dönecektim trabzona. bacağından pıhtı attı bu sefer ciğerlere böbreklere ve başka organlara acil hastaneye kaldırıldı. devlet hastanesi biz bişey yapamayız dedi o ara hastane aradık yana yakıla.
şükür acıbademde yer bulduk acil operasyona alındı. bir tek onlarda olan bi makineyle operasyona girdi. girmese ölecekti, girse de kurtulma şansı çok çok azdı. ama babam başardı yine.. allah onu bize tekrar bağışladı ve sanki bizi buraya bilerek gönderdi. bu hastaneden başkası olsa ölecekti. işte böyle bir ruh hali içinde birde olabildiğine huysuz bir Begümle otel odalarında ve hastanede yaşamaya çalışıyorum.
Begüm hastaneye gelince evimize geldik diyor kıyamam.. hiç bilmediğim bi şehirdeyim, çok büyük korku yaşadım inşallah bu son olur.. ne olur dualarınızda babamıda unutmayın.
şu an daha iyi ama tekrarlama riski var 1 ay boyunca dikkat edicez ve tedavi olmayacak evde dinlenecek..
neden olduğu bilinmiyor ama bu ikincinin nedeni muhtemelen uzun süre hareketsiz hastanede yattığı için. bu sefer bi arıza bırakmadı şükür. hatta yatakta kendi kendine egzersizini yaptırıyorlar daha iyi sağ tarafını hareket ettirebiliyor.ay hiç haberim olamdi canim yaa
insallah tekrarlamaz
ama neden bu pihti atip duruyor kii, herkesde boyle oluyormuymus yani tekrarlama riski oluyormuymus babanin durumundaki ahstalrda
simdi nasil baban,araz oalrak sag tarafimi var sadece
babayin yiyecek ekmegi var ki Allah isinizi denk getiriyor yasemin cim ..
ben hiçbirseyin tesaduf olamdigina inanirim,bizim gormedigimiz her serde bi hayir varmis sizinkide buymus bak
Allah yardimciniz olsun, babana sifa versin rabbim
sen nerdesin donmedin demi daha
bu deedigin ahstane terapi yerindemiydi kocaelide, ben orasini anlamamisimneden olduğu bilinmiyor ama bu ikincinin nedeni muhtemelen uzun süre hareketsiz hastanede yattığı için. bu sefer bi arıza bırakmadı şükür. hatta yatakta kendi kendine egzersizini yaptırıyorlar daha iyi sağ tarafını hareket ettirebiliyor.
ben daha burdayım kocaelinde. hatta biraz önce sağolsun dadera geldi ziyarete. bende yarın dönücem istanbula Begüm perişan oldu. babamıda haftabaşında sanırım taburcu edecekler.. bir aksilik olmazsa tabii.
evet ilk olarak fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesine geldik kocaelide. sonra böyle bişey olunca normal hastaneye kaldırıldı yine kocaelide.bu deedigin ahstane terapi yerindemiydi kocaelide, ben orasini anlamamisim
Allah acil sifalr versin insallah canim, eminim çabuk toparlar baban baska bi aksilik olmaz insalllah
Cok zor yasadiklariniz.Allah size bagislasin babanizi.riskli donemde su gibi gecsin.Şafi ismiyle tez sifa versin Yaradan.hayatiniz siradan gunlerinize donsun insallah.bazen o siradan gunlerin kiymeti boyle firtinali zamanlarda anlasiliyor.benim babam iyi .cok ciddi bir sorunu yokmus cok sukur.safra ameliyati olacak haftaya .insallah sorunsuz atlatir.evet ilk olarak fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesine geldik kocaelide. sonra böyle bişey olunca normal hastaneye kaldırıldı yine kocaelide.
amin canım inşallah. hala risk var ama dua ediyoruz işte elden başka ne gelirki. sağlıktan değerli birşey olmadığını yine yine yine anladım. 52 yaşında dağ gibi sağlam adam bi anda böyle oldu ölümden döndü iki kez.
allah sevdiklerimizi bize bağışlasın. vahide1204 seninde baban rahatsızlanmış galiba şimdi gördüm canım çok geçmiş olsun inşallah ciddi birşey yoktur..
çok sevindim canım allah babacığına da tez zamanda şifa versin, kolayca atlatsın.Cok zor yasadiklariniz.Allah size bagislasin babanizi.riskli donemde su gibi gecsin.Şafi ismiyle tez sifa versin Yaradan.hayatiniz siradan gunlerinize donsun insallah.bazen o siradan gunlerin kiymeti boyle firtinali zamanlarda anlasiliyor.benim babam iyi .cok ciddi bir sorunu yokmus cok sukur.safra ameliyati olacak haftaya .insallah sorunsuz atlatir.
vahidem sonuçlar yarinmi çikiyor yani pazartesiCok zor yasadiklariniz.Allah size bagislasin babanizi.riskli donemde su gibi gecsin.Şafi ismiyle tez sifa versin Yaradan.hayatiniz siradan gunlerinize donsun insallah.bazen o siradan gunlerin kiymeti boyle firtinali zamanlarda anlasiliyor.benim babam iyi .cok ciddi bir sorunu yokmus cok sukur.safra ameliyati olacak haftaya .insallah sorunsuz atlatir.
Neyin sonuci.benim mr sonucu mu.vahidem sonuçlar yarinmi çikiyor yani pazartesi
evetNeyin sonuci.benim mr sonucu mu.
deme canim yhaa eyvah eyvahh desenee beni zorlu bi hayat bekluyorKızlar selam..
Naıslsınsız neler yapıyorsunuz? Pek yoğun değil burası gördüğüm kadarıyla ben de uzun zamandır giremedim.. okulum değişti liseye geçtim iki haftayı devirdim, çok yoğun oluyorum çol yoruluyorum bu gençlik ne böyle yaa çok üzülüyorum, düşünüyorum bizim çocuklar ileride bu geçenlere emanet olacak ama adam değiller ki.. tel dertleri dövüş, kavga, o benim sevgişim o senin sevgilin.. sürekli disiplin olayları, madde bağımlılğı öff walla içim daralıyor.. okul ve ev dışında hiç bişi yapamıyorum, ayazla bile fazla vakit geçiremiyorum o kadar yorgun oluyorum ki..
vahide1204 babana geçmiş olsun canımm allah beterinden korusun inşallaj iyi geçer ameliyatı da.. sen ne yaptın bu arada sağlık durumlarını??
MaRaL_ canım basıl gidiyor herşey yolunda mı? Hakanın haylazlıkları devam mı :) takma yemin ederim büyüdüklerinde daha fena oluyorlar biz bublara kurban olalım :)) en azından masumlar :)
yeb4 canım.. hep aklımdasın her gün sizin için de dua ediyorum inan.. senden sonra bende bi kaygı başladı.. sürekli babamı arıyorum, babam da şaşırıyor hayırdır sen hiç aramazsın öyle her gün diyor ben de ayaz konulmak istiyor diye bahane ediyorum.. annem zaten hafta içi yanımda ama babamı merak ediyorum.. çok garip birşey.. dedin ya soradan hayatıma geri dönmek diye.. o sıradan krlşmesini ben hep olunsuznolarak düşünürdüm, sıkılırdım monotonluktan ama şimdi bunun bile ne kadar önemli olduğunu fark ettim.. allah yardımcınız olsun, babam atlatacak inşallah güzel ailesini bırakmayacak inşallah..
Yapma yaa başın sağ olsun canım.. yaşlı da olsa hasta da olsa ölüm zor.. allah rahmet eylesin ve en önemlisi sıralı ölğm versin..yeb4 yasemincim bu son olaydan haberim yoktu. Ne kadar zor günler geçirmişsin. İnşallah iyileşir babacığın.. Begüm ah yavrum benim anlatamamalıdır ne olup gittiğiniz sürekli üzgün neşesiz bir anne, düzen yok. Huysızlanması çok normal. Ah o sıradan dediğimiz günler meğer ne güzelmiş, dönüp baktığımızda ne de huzurluymuşuz diyoruz bazen, haklısın. Az kaldı geçecek, dağılacak bu kara bulutlar. Ne iyi yapmış dadera yanına gelmiş :)
vahide1204 canım senin babanı da geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz atlatır ameliyatını.
Ben de bugün anneannemi kaybettim.. hastaydı, çok yaşlıydı, bekliyorduk ama insan yine de üzülmeden edemiyor.. anneannemle beraber çocukluğumun büyük bir kısmı da tarih oldu. Onunla beraber gönülecek.. ne çok anım vardı.. o muhteşem yemekleri.. buruş buruş elleri.. simsiyah dümdüz saçları.. banyodan sonra özen bezen örüp örterdi örtüsünü.. sıcacık doyururdu bizi, nasıl becerikliydi.. üvey anneannemdi ama ben hiç görmedim öz anneanneyi. Bunu bildim anneanne olarak. Hiç bir kötülüğünü görmedim.. hiç birimizi ayırmadı sevdi. Çok zor bir hayatı olmuş zamanında, umarım mutlu ölmüştür.. yedirdiği bütün yemeklerinin baklavasının, sıkmalarının, tulum peynirlerinin tadını ömrümce unutmayacağım.. güle güle gitsin..
Ah kızlar uzaktayım gidemeyeceğim cenazesine.. onu böyle uzaktan uğurlamak ona haksızlık gibi geliyor..
Ergenlik bence en zor dönem canım.. benim gittiğim okulda sadece 9. Ve 20. Sınıflar var, yani yaşları 15-17 arası değişiyor.. aile çok önemli ve arkadaş çevresi.. bölge olarak,sosyo ekonomik anlamda düşük bir bölge bu yüzden de çok sorunlu.. anne babalar d laf geçiremiyor.. ben allahtan görevlendirmeyin bu dönem sonuna kadar oradayım sadece.. tabi sonr gideceğim okul burayı aratmasın da :))deme canim yhaa eyvah eyvahh desenee beni zorlu bi hayat bekluyor
ayy az once uyumuyor diye kizdim çocuklara,sabah okul var uyyamadilar bi turlu
offf off buyumeseler yaslanmasak ergen olmasalar yada çabucak geçiverse o gunler
benim korkulu ruyam ergenlik
ama lise ergenlik den çikis olmuyormu beee, kaç uasinda bu veletler madde falan Allahh korusunn
basin saolsun canimyeb4 yasemincim bu son olaydan haberim yoktu. Ne kadar zor günler geçirmişsin. İnşallah iyileşir babacığın.. Begüm ah yavrum benim anlatamamalıdır ne olup gittiğiniz sürekli üzgün neşesiz bir anne, düzen yok. Huysızlanması çok normal. Ah o sıradan dediğimiz günler meğer ne güzelmiş, dönüp baktığımızda ne de huzurluymuşuz diyoruz bazen, haklısın. Az kaldı geçecek, dağılacak bu kara bulutlar. Ne iyi yapmış dadera yanına gelmiş :)
vahide1204 canım senin babanı da geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz atlatır ameliyatını.
Ben de bugün anneannemi kaybettim.. hastaydı, çok yaşlıydı, bekliyorduk ama insan yine de üzülmeden edemiyor.. anneannemle beraber çocukluğumun büyük bir kısmı da tarih oldu. Onunla beraber gönülecek.. ne çok anım vardı.. o muhteşem yemekleri.. buruş buruş elleri.. simsiyah dümdüz saçları.. banyodan sonra özen bezen örüp örterdi örtüsünü.. sıcacık doyururdu bizi, nasıl becerikliydi.. üvey anneannemdi ama ben hiç görmedim öz anneanneyi. Bunu bildim anneanne olarak. Hiç bir kötülüğünü görmedim.. hiç birimizi ayırmadı sevdi. Çok zor bir hayatı olmuş zamanında, umarım mutlu ölmüştür.. yedirdiği bütün yemeklerinin baklavasının, sıkmalarının, tulum peynirlerinin tadını ömrümce unutmayacağım.. güle güle gitsin..
Ah kızlar uzaktayım gidemeyeceğim cenazesine.. onu böyle uzaktan uğurlamak ona haksızlık gibi geliyor..
ders olarak neye giriyorsun sen simdiErgenlik bence en zor dönem canım.. benim gittiğim okulda sadece 9. Ve 20. Sınıflar var, yani yaşları 15-17 arası değişiyor.. aile çok önemli ve arkadaş çevresi.. bölge olarak,sosyo ekonomik anlamda düşük bir bölge bu yüzden de çok sorunlu.. anne babalar d laf geçiremiyor.. ben allahtan görevlendirmeyin bu dönem sonuna kadar oradayım sadece.. tabi sonr gideceğim okul burayı aratmasın da :))
Ben de ergen oldum hepimiz olduk ama bizim zamanımız farklıydı.. şimdi sosyal medya dediğim şeyi çocuklar bilinçsizce kullanıyor ve bu çok büyük bir etken.. derse giriyorum telefon ellerinde sürekli ya fotoğraf çekiyorlar ya mesajlaşıyorlar yanda kim ne yapmış ona bakıyorlar. Biz de böyle imkan yoktu telefon bile herkesin yoktu ki.. saf saf mektup vardı keşke öyle olsa..
Basin sagolsun canim.mekani cennet olsun.benimde aile buyugum tek anneannem var.o giderse bayram toplantilari falan ayni olmaz gibi geliyor.toplanamayiz sanki.gerci ben gidemiyorum coguna ama anneannemin etrafinda toplandiklarini bilmek bile yetiyo.cocukluk anilarim dedin ya ben de oyle hissederdim.tekrar Allah rahmet eylesin.dualarin ulasir merak etmeyeb4 yasemincim bu son olaydan haberim yoktu. Ne kadar zor günler geçirmişsin. İnşallah iyileşir babacığın.. Begüm ah yavrum benim anlatamamalıdır ne olup gittiğiniz sürekli üzgün neşesiz bir anne, düzen yok. Huysızlanması çok normal. Ah o sıradan dediğimiz günler meğer ne güzelmiş, dönüp baktığımızda ne de huzurluymuşuz diyoruz bazen, haklısın. Az kaldı geçecek, dağılacak bu kara bulutlar. Ne iyi yapmış dadera yanına gelmiş :)