dogum gununuz kutlu olsun canimMerhaba arkadaşlar. bir doğum günü macerasını da dün gece atlattık. çok güzel oldu pasta süslemeler. çocukalar geldi kudurdular dans ettiler balonlarla coştular. oğlum büyümüş benim çocuk olmuş :) belki elli kez mum üfledi :)) misafirler de hallerinden memnun görünüyordu. hafta sonu bütün evi didik didik temizledim. iyi oldu. @AyazBeyaz canım doomgünü yaptık bitti. Küçük prense tabi ki öyle bir konsept yakışır. çok sık yapıyorlar küçük prensi bol bol malzeme bulursun intetnetten. Ayrıca ayazımın öyle korkması çok normal. acıyacak zannesiyordur yavrucum. tuna bile ıslak mendil soğuk soğuk deyince vücuduna ürperiyor bez değiştirmeye çekiniyor. zamanla unutur bence.
MaRaL_ canım geçmiş olsun Allah kolaylık versin.
yeb4 canım seni de allah tekrar kavuştursun ailene. çok zor oluyor ayrılık. dün bizde anane ve dedesi için kameradan görüntülü doğum günü pastası üfledik. Nasıl özlemişler tunayı. Video gönderdim yüz kez izledim diyor annem. keşke imkanımz olsa da evimize gelseler.. misafir olsalar..
evet ya buna en net örnek senin kızın cidden görmüştüm şok olmuştum daha çok küçüktü ama yatağının kotkuluğuna tırmanıyordu
bosver uyutma canim uçakda rahatça gidersiniz iste uyumamasi daha iyi :)mery60 canım tekrar kutlu olsun doğum günü Tuna kuzumun
pastayı ne güzel yaptın öyle gördüm hayran kaldım ellerine sağlık gerçekten harika görünüyordu, tadıda eminimki öyledir :))
doğum gününün güzel geçmesine çok sevindim. büyüdüler artık mum üflemeyide anlıyolar yerim ben bunları yaaaaa
ahh ahh sağlık olsun artık napalım uzaklık tek derdimiz olsun..
bu nedenle evide bi güzel temzilemiş oldunay ben düşünüyorumda oyy çok işim var bakalım nasıl yapıcam..
aksi gibi Begüm hasta oldu dün burnu akıyo dedim ya bugün daha ilerledi gibi burnu tıkalı gözler yaşarıyor iştahı ve keyfide yok. öğlen uykusuna yatırmayı denedim uyumadı. uçağım 6da kalkıcak tam o zamanlar uyku bastıracak inşallah uyur uçakta.
ateşi çıkmazsa bi şekilde idare ederim ama ateş olunca resmen mahvoluyor. kendimizi sağ sağlim bi eve atabileydik ya
sağol canım yani inşallah gıcıklık yapmayıp uyursa süper olur :)bosver uyutma canim uçakda rahatça gidersiniz iste uyumamasi daha iyi :)
geçmis olsun sizede
atesi yok ama oksuuryor bisey yemiyorsağol canım yani inşallah gıcıklık yapmayıp uyursa süper olur :)
Hakan nasıl oldu?
Csnim kesinlikle ilgilenemeyince yapmistir. Duru da oyle cunku ilgilenmezsen hic yapmadigi seyleri yapiyo tabi orda simarmasinin da etkisi vardir ama eve donunce eski haline doner insallah. Nasil gecti yolculuk dondunuz dimi?kızlar resmen şoktayım yahu 2 yıllık kızımı bugün resmen tanıyamadım. bugün bişey oldu sanki çocuğa ya.
asla yapmadığı şeyleri yaptı. çığlık atmalar, sertçe vurmalar, tırmalamalar, laf dinlememeler.. bide bi kudurukluk anlatamam. kuzenlerimin çeşit çeşit çocukları var onlardan gördü sanırım ama neden bugün uyguladı. uzun zamandır öyle bi araya gelmediler. ay korktum yemin ederim ne olur böyle olmasın
şu an uyudu ve yarın sabah uyandığında eski Begüm olsun hiç alışık değilim bu halinebugün annemin mutfak dolaplarını temizledim onunla pek ilgilenemedim acaba ondan mı böyle davrandı kim bilir.
valla canim bilemedimki neden oyleGunaydin kizlar kizlar:)
mery60 ne guzel hazirliklar yapmissin kuzum bayildim. Iyi ki dogmus:)
@AyazBeyaz kac gundur yazcam kismet olmuyo. Seni ruyamda gordum gecen. Ayazla ikiniz bize gelmissiniz cok tatliydi ya cok seviyodum. Beraber gezmelere cikiyoduk. Cok guzel bi ruyaydi.
Canlar ben cok dertliyim. Nerden baslasam bilmiyorum. Duru benim evde olup olmadigimi nasil hissediyo onu bilmiyorum ama uyandiginda evdeysem ve yanina gitmediysem cilginca agliyo. Uyandiginda evde yoksam yanina baskasi gidince aglamiyo hic. Tuvalete bile gitmek haram hala valla bi de yani evde kv bile var o kadar yardimci oluyo. Ama bu cilginca aglamayi kimse basedemio. Bi de babasiyla arasinda bi ucurum var resmen aralarinda nasil bi bag kurarim bilemiyorum. Tamam bazen guluyo konusuyo babasiyla ama nerdeyse hic sarilmiyo. O yaklasinca kiziyo ve ondan herhangi bisry istemiyo. Yemegini yedirmek, uyutmak veya uyaninca yanina gitmek gibi. Bunlari o yaptiginda kiyamet kopuyo cilginca agliyo. Asil sorun bu degil ama bu da tuz biber oluyo malesef. Neyse simdi minibusten incem kizlar yine devam ederim sonra insallah. Hepinizi opuyorum
Geçmiş olsun canımatesi yok gibi ama halsiz bitkin kuzum ya
dr a gotursem burnunu temizle ates dusuruvu ver diycek zaten yaouyom onlari
balli limonu içiremiyom zorla dokdum agzina inat etti içmedi sipa geri agzindan dokuldu(
saol canimGeçmiş olsun canım
Yazık zavallıcık midesi almıyor demek ki canım hastalığı atlatana kadar zor Allah şifa ve kolaylık versin canımsaol canim
bi an once gecer insallah
ikimizde çok yorulduk
sevdigi ne varsa onu yapiyorum iki kasik dan fazla almiyor yemiyor((
imkansiz berberde durmasi :)))Kızlar beratın saçlarını kestirmek istiyorum ama traş makinasıyla öyle kısacık değil yani makasla biraz uzun olacak şekilde ama berat nasıl durur ki berberde bilemiyorum saçları kıvır kıvır çok yakışıyor ona aslında kestirmek istemiyorum ama çok çabuk karışıyor kıvırcık olduğu için ve asla taratmıyor