- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.552
vallahi yaparim o igne isini eline vurmakdan iyidir psikopat etti bu çocuk beniMaralcm bantlamayı dene. Ben evde çoğu şeyi bantlıyorum buz dolabı dolaplar fırın çekmeceler.
Kullanmadğm altta olan prizler filan.
Eğer işe yaramazsa oraya dokunduğu zaman 2 parmağının arasna iğne sıkıştr oraya dokunduğunda oğlum ypma etme derken o iğneyi farketmeden hafif eline batır hissetsn ayy elektrk çarptı de dokunma acır de. Birkaçkere tekrarla bidaha dokunacağnı sanmıyorum canım.
dunya para saydim mutafag dolap yaptiurdim hersey yukarkarda , kepçe tahta kaisklar falan buzdolabinin ustunde kovada , basedemedim napayim gekdi aldi vurdu kirdi illalah dedim artik bosalttim çekmeceleri arada bi yokluyor simdi ne var yok niye :)
kapiya kisildi diyorum ya parmagini,her gun soruyorum gel buraya koy parmagini diye asla yaklasmiyor usulca kapiyi kapatiyor uyanikkkk :))))
igneyi denersem ise yarayabilir
elektrik dugmesini abntlayamam demi neye yarayacak ki çocuk sandalyeleri masa tepelerinde evde hiç duzen yok ((
bide yeni aldigim firinin kapagini zedelemiss boyle boyasi kalkmis gavlamis esim gorse dunya laf duyarim
adam anlamiyor ben varsam çocuk bisey yapmaycakmis yapaamzmis ben bakacakmisim
e ben nasil 24 saat bakayim ona gozumu ayirmadan ((