• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    109
Kızlar bugün ilk defa bebişin hıçkırıklarını kasıklarımın tam ortasında hissettim, tekmelerini de tam midemin altında orta kısımda. Doktor geçen hafta çapraz duruyor karnında demişti. Yani kafasını sağ alt kasığımda hissediyordum hıçkırdığı zaman. Şimdi tam ortada hissettim. Bu doğum pozisyonu aldığı anlamına mı geliyor yani🙂🙂

36. Haftamı bitirmek üzereyim, 32. Haftadan beri bahsettiğiniz durumu ara ara yaşıyorum hatta iki günde bir diyebilirim. Nst’ye girdim 2 kere ikisinde de sancı çıkmadı. Bildiğiniz adet sancısı birebir aynısı. Kan ve idrat tahlillerimde de bir şey çıkmadı. Doktorum normal olduğunu söylüyor. Bu tarz ağrılar hep olacak sanırım doğuma kadar. Periyodik ve gittikçe artan bi ağrın sancın olmadığı sürece hiçbirini dikkate alma dedi
Ay normalse çok sevinirim içim biraz rahatladı açıkçası :)

Ben de iki üç gündür adet ağrısı tarzı ağrı yaşıyorum kasıklarımda değil ama bildiğimiz karnımın tamamında ve ara ara da belimde. Yarın kontrolüm var soracağım doktora. İnşallah bunlar doğumla yakından ilgili ağrılar değildir
Belki hazırlık ağrılarıdır. Yine de doktora sorun tabii.

Kızlar ben dünden beri kasıklarımda bir ağrı hissediyorum. Gazım var gibi belime de geliyor biraz. Dün biraz üşüttüm gerçekten bu durum sonrasında gazım oluyor da. Yine de acaba sancı mı diyorum ama karnımda bir kasılma hissetmiyorum. Siz böyle bir durum yaşıyor musunuz?
Azıcık bir soğuk görsem fazla ayakta dursam yürüsem ağır kaldırsam kasıklarım sancılanıyor benimde onun harici kemik ağrılarım var kasılma değildir diye tahmin ediyorum durduk yerde olmamış çünlü

Kızlar bugün ilk defa bebişin hıçkırıklarını kasıklarımın tam ortasında hissettim, tekmelerini de tam midemin altında orta kısımda. Doktor geçen hafta çapraz duruyor karnında demişti. Yani kafasını sağ alt kasığımda hissediyordum hıçkırdığı zaman. Şimdi tam ortada hissettim. Bu doğum pozisyonu aldığı anlamına mı geliyor yani🙂🙂
Bilemiyorum ama hep aynı yerde durmuyorlar sık yer değiştirebilirker 😌

Benim doktorum eskiden tüm tüp bebek gebelerine sezaryen yapıldığını ama artık her şey yolundaysa böyle bir zorunluluk görülmediğini söyledi. Ama 33. haftada vajinal mi sezaryen mi bir öngörüde bulunmadı.
Size gerekçe olarak ne söyledi peki?
Benimki de aynı dedi tüp bebek sezeryan olacak diye birşey yok dedi

Çevremdeki çoğu kişi bunu kullanıyor bunu önerdiler bende indirime girmesini beklıyorum bunu alacağım

Eklentiler

• IMG_7573.webp
    IMG_7573.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 5
Kızlar bebek odasına kamera aldınız mı? Önceden alıp memnun kalan varsa marka model yazabilir misiniz?
Ben xiaomi 360 kullandım oğlumda odaya biri girince hareket edince vs bildirim geliyor telsiz de vardı zaten o yüzden ses özelliğini kullandım mı hatırlamıyorum ama görüntü çok bet ve her harekette kayıt yapıyor otomatik. Ama yatağına koyup içerideyken izleyeyim diyorsanız telefonu tableti ona kitlemek gerekiyor başka ekran kullanılmıyor o zaman kendinden ekranlı kameralardan almak gerekir benim ki duvara monte odayı 360 derece alanlardan idi

Back