ne güzel olur ya inşallah gelebilirsin canım cidden harika olurAyy insallah gelirim de gorusuruz canim cok kar kis olmazsa.
Masallah ne guzel cok ilerlemis konusmasi. Ama dedigin dogru kesinlikle geveze oluyo kizlar. Duru o kadar cok konusamiyo ama hic susmuyo. bilmedigi kelimelerin yerine de agigjgi diyo ne demekse. Sabahtan aksama kadar durmadan konusuyo:) Bana cekmemis ama ben daha erken konusmusum. Esim 4 yasina kadar hic konusmamis. ikimizin ortasi oldu:)
gece nefes almakta zorlandı uyandı çok, mecbur yanıma aldım. ama sabah daha iyi uyandı. burun tıkanıklığı geçti ama şimdi halsizlik var, öyle uslu uslu duruyor kıyamam :)Yavrucuk yaa kiyamam geceniz nasil gecti? Uyuyabildiniz mi
inşallah buluşuruz canım senide anarız :) keşke hep yakın olsak da sürekli buluşsak.Ayy kızlar siz ne güzel buluşurken ben evde minnoş bir bebeğe ve berata bakıcam yeni doğum yapmış olaraktan ben de gelmeyi çok isterdim buluşmaya
Aynen keşke yakın olsakta hep buluşsak en azından aramızdan iki kişi aynı ilde olsaydı bari her birimiz bir yerdeyiz :) önümüzdeki yaz eşim tayin isticek bakalım neresi çıkar hiç bilmiyoruz ama belki yakınlaşırız :)inşallah buluşuruz canım senide anarız :) keşke hep yakın olsak da sürekli buluşsak.
sen şimdi ikinciyide büyütüp rahata erince biz senin gibi oluruz muhtemelen :)) sırf bu yüzden araya zaman koymamak mantıklı ama şartlar ve kapasite meselesi tabii. ben yapamam
Ya var ya sizinkiler ne zaman hasta olsa benimki de mutlaka oluyor bir süre sonra walla korkuyorum :)agzi burnu kipkirmizi bisey de yemiyor ayvayi yedik valla
Canım çok geçmiş olsun hastalık zor bir de çocuk olunca daha zor dinlenemiyosun sorumlulukların var ama iyi ki annen yanında inş hemen atlatır toparlarsın canım Allah şifa versinkızlar bence tesadüf değil bu kış aylarının kuralı. zira bende hasta oluyorum galibaboğazım akşam ağırmaya başladı ve şu an yutkunamıyorum. halsizlik çöktü üstüme. annem ballı limonlu yeşil çay yapıyor şimdi.
Begümde akşamdan sonra bir şımardı bir haylazlaştı görmeniz lazım. sanki hasta olan o değil. gerçi bana geçirdi iyileşti sanki. iştahı yok ama enerjisi yerinde. akşam geç saatte uyuduğu için bu saate kadar ayakta kaldı şimdi babası uyutuyor. inşallah uyanmaz bu gecede bi dinlensem. hasta diye annemdede durmuyor
hehheh hiç gulecegim yokdu kiz :))Ya var ya sizinkiler ne zaman hasta olsa benimki de mutlaka oluyor bir süre sonra walla korkuyorum :)
Canim sen de geliyomussun Istanbul'a ne guzel. Belki guzel bi bulusma ayarlariz birlikte.Selam kızlar dün gece okudum anca vakit buluyoz anacım yazmaya.
gelincikgibi canım öncelikle bu norm işi için geçmiş olsun, bizim işler böle işte, bi garantimiz yok. Fotomuzun üstünde bi oturamayız, verimli olduğun yerden alacaklar seni, uzak mutsuz olduğun bi okula gönderip iş yapmanı bekleyecekler., selam ediyorum burdan o akılsızlara Ama üzme kendini napalım, işsiz kalmaktan iyidir bu dönemde. Şansına belki iyi bi okul denk gelir..
yeb4 Geçmiş olsun begüşüme Can'ım. İnstagramda gördüm gözleri çakmak çakmaktı zaten hasta mı olmuş demek.. sıralanacağız artık kış geldi ya, birimiz biter birimiz başlar. En güzeli ıhlamur, öksürüğe çevirirse de ballı zencefil ve şu turp şurubu hakkaten müthiş. Ben de hastayım Cumartesi'den beri sesim yok, ders anlatamıyorum, iki damla konuşsam daha beter ağrıyor, bu sabah o turp şurubundan içtim, daha iyiydim düne göre. Yaa o diller ne öyle şarkılar türküler:)) kız bi video çek çok merak ediyorum. Bizimki anca dans ediyor, iki kelimeyi bi arada söyleyemiyor, kızlar erken konuşuyor demek ki maşşallah
@dadera Can'ım işte hepimizin hayatı dolaşık ip gibi, bi ucunu çekiyorsun diğer taraf düğümleniyor. En iyisi at sobaya yansın :)) ama yapamıyoz işte.. olsun Can'ım sen de bende aynıyız, ha senin derdin ha benim derdim. Allah sana da yardım etsin. Eşin çok ilginç normalde senin kızıp trip atman lazım kv ye ama o annesine atarlanıyor demek :)) aman boşver ne derse desin.
@MaRaL_ canım sizin ev iyi hoş, kalabalık eğlenceli ama tek başına bütün bunlar tam bi kabus. Eşinin sana desteği olmadan herrrrrşeyin ama her şeyin altından senin kalkman imkansız. Mesela neden eşin değil de sen gidiyorsun alışverişe? Hasta olacaksın...
Bu arada kızlarrrr ara tatilde biz de İstanbul'a gidiyoruuuuuzzz, e madem hepimiz oradayız buluşmazsak olmaz dimi?? Buluşalıııııımmmm noolüüüüürrr :))
Evet canim ya cok tatli oluyolar gercekten.ne güzel olur ya inşallah gelebilirsin canım cidden harika olur
hele bunlar 3-4 yaşına gelince biz napıcaz acaba kesin hiç susmayacaklar :))
agigigi ne demek acaba bende merak ettimbiz eşimle ikimizde çok erken konuşmuşuz bize göre geç bile kaldı.
aman eninde sonunda konuşacaklar ama ilk konuşmayı sökerkenki bu halleri çok keyifli oluyor :))
bu arada bende kar yağınca Begümü yuvarlamak istiyorum karlarda ya daha henüz hiç tanışmadılar karla :)
gece nefes almakta zorlandı uyandı çok, mecbur yanıma aldım. ama sabah daha iyi uyandı. burun tıkanıklığı geçti ama şimdi halsizlik var, öyle uslu uslu duruyor kıyamam :)
Yavrum ya o da mi katildi hastalar kervanina kiyamam.agzi burnu kipkirmizi bisey de yemiyor ayvayi yedik valla
Ooh Begum hanim atmis anneye hastaligi enerjisine kavusmus. Gecmis olsun canim iyi ki annen varken oldun hasta. En azindan sana iyi bakar.kızlar bence tesadüf değil bu kış aylarının kuralı. zira bende hasta oluyorum galibaboğazım akşam ağırmaya başladı ve şu an yutkunamıyorum. halsizlik çöktü üstüme. annem ballı limonlu yeşil çay yapıyor şimdi.
Begümde akşamdan sonra bir şımardı bir haylazlaştı görmeniz lazım. sanki hasta olan o değil. gerçi bana geçirdi iyileşti sanki. iştahı yok ama enerjisi yerinde. akşam geç saatte uyuduğu için bu saate kadar ayakta kaldı şimdi babası uyutuyor. inşallah uyanmaz bu gecede bi dinlensem. hasta diye annemdede durmuyor
sen resmen yanıbaşıma geleceksin yaa harika!! o kadar yakınki bahçelievler annemlere. tarih belli mi? ay çok sevindim ya. hastalık gibi aksilikler dışında anca bi darbe daha olursa buluşamamayı kabul ederim vallahi
Olmazsııııın gerçekten. Biz boşvermedikçe kimsenin sırtımızdan indiği Yok vallahi.ya benim kendim bakip almam lazim esim anlamazki magazadan alisverisden, bi lusteyi aksama kadar bitiremez yariisniuda bulamadan gelir :))))))
kiz ben dukkanin alisverisinide yapiyorum :)
esim metroya gidiyor sadece dukkanin ihtiyaçlari için, kalan herseyini ben aliyorum
bide eve erken gelmuiyorum diye laf duyyom
her seferinde bundan sonra kendin git diyorum bi dahkine unutup kendimi yolalrda buluyorum
bu sabah arabanin deosunu doldurdum ellerim dondu, esimede herseyi saydim arkasindan
niye ben aliyorumki mazotu
aman bosver ben adam olmamm :)
Bebişin büyüsün elbet Şen'inle de görüşürüz canım. :)Ayy kızlar siz ne güzel buluşurken ben evde minnoş bir bebeğe ve berata bakıcam yeni doğum yapmış olaraktan ben de gelmeyi çok isterdim buluşmaya
Herkesin bi sıradan geçmesi lazım sanırım. Ama çabuk atlatıyorlar atık sanki eskisi gibi uzamıyor hastalıkları. Bal zencefil ver sen şimdiden ciddiyim, önlem olsun.Ya var ya sizinkiler ne zaman hasta olsa benimki de mutlaka oluyor bir süre sonra walla korkuyorum :)
Ah canım ne zaman şöyle ağız tadıyla sevineceğiz şu ülkede?? Ne zaman endişesiz uyanacağız. Felaket senesi oldu bu sene, ölen ölene.. en çok da masum yavrular.. artık kızmaya bile gücüm Yok enerjimi aldılar, sindirdiler hepimizi!!Kizlar kizlar nasil canimiz yandiO yavrular kucucuk yaslarinda olumun en zorunu tattilar Allahim bi daha gostermesin ailelerine sabirlar versin.
Babalık lohusalığı 18 yıl sürüyor demek ki :)) başlarım onların keyfine haaa!! Artık umursamıyorum hiç bişeyi. Böylesi daha iyi.Canim sen de geliyomussun Istanbul'a ne guzel. Belki guzel bi bulusma ayarlariz birlikte.
Kv bisey de yapmiyo ama benim koca sinir oluyo herseyine. Hayatina cocuk gibi karisilmasindan hoslanmiyo galiba. Ama napalim yani cocugumuz icin katlancaz. Bi de eskiden cok yardimciydi bana artik bi tuhaf o konuda da sinir ediyo beni. Bence sen hic sorunu kendinde arama. Bazi kocalara bi haller oluyo cocuktan sonra. Lohusayken bile esim benden daha lohusaydi. Anlamiyorum onlara noluyosa hem hayat onlar icin bizim kadar zorlasmiyo ki. Isten gelince once sofraya sonra tv karsisina ne guzel hayat.
Balı zencefili nasıl vereyim canım??Babalık lohusalığı 18 yıl sürüyor demek ki :)) başlarım onların keyfine haaa!! Artık umursamıyorum hiç bişeyi. Böylesi daha iyi.