2015 Şubat Anneleri

ne güzel olur ya inşallah gelebilirsin canım cidden harika olur

hele bunlar 3-4 yaşına gelince biz napıcaz acaba kesin hiç susmayacaklar :))
agigigi ne demek acaba bende merak ettim biz eşimle ikimizde çok erken konuşmuşuz bize göre geç bile kaldı.
aman eninde sonunda konuşacaklar ama ilk konuşmayı sökerkenki bu halleri çok keyifli oluyor :))

bu arada bende kar yağınca Begümü yuvarlamak istiyorum karlarda ya daha henüz hiç tanışmadılar karla :)

Yavrucuk yaa kiyamam geceniz nasil gecti? Uyuyabildiniz mi
gece nefes almakta zorlandı uyandı çok, mecbur yanıma aldım. ama sabah daha iyi uyandı. burun tıkanıklığı geçti ama şimdi halsizlik var, öyle uslu uslu duruyor kıyamam :)

Ayy kızlar siz ne güzel buluşurken ben evde minnoş bir bebeğe ve berata bakıcam yeni doğum yapmış olaraktan ben de gelmeyi çok isterdim buluşmaya
inşallah buluşuruz canım senide anarız :) keşke hep yakın olsak da sürekli buluşsak.
sen şimdi ikinciyide büyütüp rahata erince biz senin gibi oluruz muhtemelen :)) sırf bu yüzden araya zaman koymamak mantıklı ama şartlar ve kapasite meselesi tabii. ben yapamam

Aynen keşke yakın olsakta hep buluşsak en azından aramızdan iki kişi aynı ilde olsaydı bari her birimiz bir yerdeyiz :) önümüzdeki yaz eşim tayin isticek bakalım neresi çıkar hiç bilmiyoruz ama belki yakınlaşırız :)
Öyle canım ben de ileriyi düşünerek istedim aslında ikinciyi tabi yardım edenimin olması da etkili

kızlar bence tesadüf değil bu kış aylarının kuralı. zira bende hasta oluyorum galiba boğazım akşam ağırmaya başladı ve şu an yutkunamıyorum. halsizlik çöktü üstüme. annem ballı limonlu yeşil çay yapıyor şimdi.

Begümde akşamdan sonra bir şımardı bir haylazlaştı görmeniz lazım. sanki hasta olan o değil. gerçi bana geçirdi iyileşti sanki. iştahı yok ama enerjisi yerinde. akşam geç saatte uyuduğu için bu saate kadar ayakta kaldı şimdi babası uyutuyor. inşallah uyanmaz bu gecede bi dinlensem. hasta diye annemdede durmuyor

Canım çok geçmiş olsun hastalık zor bir de çocuk olunca daha zor dinlenemiyosun sorumlulukların var ama iyi ki annen yanında inş hemen atlatır toparlarsın canım Allah şifa versin

<
Ya var ya sizinkiler ne zaman hasta olsa benimki de mutlaka oluyor bir süre sonra walla korkuyorum :)
hehheh hiç gulecegim yokdu kiz :))
ki$ mevsimi iste napican biraz zor hasta olmamalari hayatlarinin ilk senesi
emre hakandan once basladi hapsurmaya ama maasallh çivi gibi ayakda hiç biseyi yok , bugun okula camiye ve kareteye gitti uçune birden,çocugun hasta olmaya zamni yok valla
hakan uyyana kdr kafayi surudu uykuyada zor daldi

Canim sen de geliyomussun Istanbul'a ne guzel. Belki guzel bi bulusma ayarlariz birlikte.
Kv bisey de yapmiyo ama benim koca sinir oluyo herseyine. Hayatina cocuk gibi karisilmasindan hoslanmiyo galiba. Ama napalim yani cocugumuz icin katlancaz. Bi de eskiden cok yardimciydi bana artik bi tuhaf o konuda da sinir ediyo beni. Bence sen hic sorunu kendinde arama. Bazi kocalara bi haller oluyo cocuktan sonra. Lohusayken bile esim benden daha lohusaydi. Anlamiyorum onlara noluyosa hem hayat onlar icin bizim kadar zorlasmiyo ki. Isten gelince once sofraya sonra tv karsisina ne guzel hayat.

Evet canim ya cok tatli oluyolar gercekten.
Kuzum yaa hic enerjisi yok demek halsiz ki oyle uslu uslu duruyo kiyamam. Hemen gecsin insallah

Ooh Begum hanim atmis anneye hastaligi enerjisine kavusmus. Gecmis olsun canim iyi ki annen varken oldun hasta. En azindan sana iyi bakar.

ya çok tatlısın çok güldüm. Valla bana uyar zaten can atıyorum sizi görmeye

Olmazsııııın gerçekten. Biz boşvermedikçe kimsenin sırtımızdan indiği Yok vallahi.

Ya var ya sizinkiler ne zaman hasta olsa benimki de mutlaka oluyor bir süre sonra walla korkuyorum :)
Herkesin bi sıradan geçmesi lazım sanırım. Ama çabuk atlatıyorlar atık sanki eskisi gibi uzamıyor hastalıkları. Bal zencefil ver sen şimdiden ciddiyim, önlem olsun.

Kizlar kizlar nasil canimiz yandi O yavrular kucucuk yaslarinda olumun en zorunu tattilar Allahim bi daha gostermesin ailelerine sabirlar versin.
Ah canım ne zaman şöyle ağız tadıyla sevineceğiz şu ülkede?? Ne zaman endişesiz uyanacağız. Felaket senesi oldu bu sene, ölen ölene.. en çok da masum yavrular.. artık kızmaya bile gücüm Yok enerjimi aldılar, sindirdiler hepimizi!!

Babalık lohusalığı 18 yıl sürüyor demek ki :)) başlarım onların keyfine haaa!! Artık umursamıyorum hiç bişeyi. Böylesi daha iyi.

Babalık lohusalığı 18 yıl sürüyor demek ki :)) başlarım onların keyfine haaa!! Artık umursamıyorum hiç bişeyi. Böylesi daha iyi.
Balı zencefili nasıl vereyim canım??

Ben de başlarım keyiflerine walla, ben de umursamıyorum artık böyle daha iyi oldu.. bazen yokmuş gibi davranıyorum.. beklentim olmayınca sinir de olmuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…