- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 37
Tam da bu cümleyi ben de diyorum hep, analık güzel bişi hoş bişi ama erkek olaydım iyiydi :) bi daha dünyaya gelirsem erkek olucam bizim kültürde ama çok kararlıyım :)))Hakikatten ha kaçış süper fikirmiş. Wc ye zor gidiyorum.alışverişe gidiyorum eşim yarım saat sonra arıyor nerde kaldın diye. Aldığım da yiyecek yani üst baş bile deil
Bende şans olsa anamdan erkek doğardım zaten
eneee süpermiş :) gelsene halanlara haftasonu kalmaya :))Benim de halamlar Bakirkoyde oturuyor canim. Keske gorussek ya bu kez.
sağol teyzesi :) anneanne ve dayı geldiğinden beri konuşması inanılmaz ilerledi. iki üç kelimelik cümleler kuruyor ve ne desek tekrarlıyor maşallah :) kızlar sanki biraz daha geveze :)Ayy yavrum yaa kiyamam ben ona ama cok guldum. cok tatli ya kuzucuk. Gecmis olsun. Sarki soylemesine ve sumuk yalamasina bittim. Yerim onu ben
Tam da bu cümleyi ben de diyorum hep, analık güzel bişi hoş bişi ama erkek olaydım iyiydi :) bi daha dünyaya gelirsem erkek olucam bizim kültürde ama çok kararlıyım :)))Hakikatten ha kaçış süper fikirmiş. Wc ye zor gidiyorum.alışverişe gidiyorum eşim yarım saat sonra arıyor nerde kaldın diye. Aldığım da yiyecek yani üst baş bile deil
:)))))he yan gelip yatacam valla ağır iştede çalımıycam:))))oh gel keyfim gel :)Tam da bu cümleyi ben de diyorum hep, analık güzel bişi hoş bişi ama erkek olaydım iyiydi :) bi daha dünyaya gelirsem erkek olucam bizim kültürde ama çok kararlıyım :)))
Bu kafayla biz erkek olsak da hanımköylü olurduk milletin parmakla gösterdiği "adama bak yemek yapıyor temizlik yapıyor, çocuklara bakıyor" diye söylerlerdi :))):)))))he yan gelip yatacam valla ağır iştede çalımıycam:))))oha gel keyfim gel :)
Ya bilmiyorum sanki eşim normal çalışsa ben onu yola getirrim gibi geliyor bana ama bunu öğrenmenin yolu yokBu kafayla biz erkek olsak da hanımköylü olurduk milletin parmakla gösterdiği "adama bak yemek yapıyor temizlik yapıyor, çocuklara bakıyor" diye söylerlerdi :)))
:)) vallahi ya şu an düşündüm de gülesim geldi. erkek olmakla alakası var elbet ama bence biraz karakterle de ilgili.Bu kafayla biz erkek olsak da hanımköylü olurduk milletin parmakla gösterdiği "adama bak yemek yapıyor temizlik yapıyor, çocuklara bakıyor" diye söylerlerdi :)))
öncelikle şöyle bi halay çekmek istiyorumSelam kızlar dün gece okudum anca vakit buluyoz anacım yazmaya.
gelincikgibi canım öncelikle bu norm işi için geçmiş olsun, bizim işler böle işte, bi garantimiz yok. Fotomuzun üstünde bi oturamayız, verimli olduğun yerden alacaklar seni, uzak mutsuz olduğun bi okula gönderip iş yapmanı bekleyecekler., selam ediyorum burdan o akılsızlara Ama üzme kendini napalım, işsiz kalmaktan iyidir bu dönemde. Şansına belki iyi bi okul denk gelir..
yeb4 Geçmiş olsun begüşüme Can'ım. İnstagramda gördüm gözleri çakmak çakmaktı zaten hasta mı olmuş demek.. sıralanacağız artık kış geldi ya, birimiz biter birimiz başlar. En güzeli ıhlamur, öksürüğe çevirirse de ballı zencefil ve şu turp şurubu hakkaten müthiş. Ben de hastayım Cumartesi'den beri sesim yok, ders anlatamıyorum, iki damla konuşsam daha beter ağrıyor, bu sabah o turp şurubundan içtim, daha iyiydim düne göre. Yaa o diller ne öyle şarkılar türküler:)) kız bi video çek çok merak ediyorum. Bizimki anca dans ediyor, iki kelimeyi bi arada söyleyemiyor, kızlar erken konuşuyor demek ki maşşallah
@dadera Can'ım işte hepimizin hayatı dolaşık ip gibi, bi ucunu çekiyorsun diğer taraf düğümleniyor. En iyisi at sobaya yansın :)) ama yapamıyoz işte.. olsun Can'ım sen de bende aynıyız, ha senin derdin ha benim derdim. Allah sana da yardım etsin. Eşin çok ilginç normalde senin kızıp trip atman lazım kv ye ama o annesine atarlanıyor demek :)) aman boşver ne derse desin.
@MaRaL_ canım sizin ev iyi hoş, kalabalık eğlenceli ama tek başına bütün bunlar tam bi kabus. Eşinin sana desteği olmadan herrrrrşeyin ama her şeyin altından senin kalkman imkansız. Mesela neden eşin değil de sen gidiyorsun alışverişe? Hasta olacaksın...
Bu arada kızlarrrr ara tatilde biz de İstanbul'a gidiyoruuuuuzzz, e madem hepimiz oradayız buluşmazsak olmaz dimi?? Buluşalıııııımmmm noolüüüüürrr :))
Ben bahçelievler de olacağım bide kartal da da olabilirim, yani hem Anadolu uyar bana hem Avrupa . Yehuuuu yehuuuuu. İnşallah görüşebiliriz!!bu arada sen ne tarafta olacaksın istanbulda canım?mery60
sen resmen yanıbaşıma geleceksin yaa harika!! o kadar yakınki bahçelievler annemlere. tarih belli mi? ay çok sevindim ya. hastalık gibi aksilikler dışında anca bi darbe daha olursa buluşamamayı kabul ederim vallahiBen bahçelievler de olacağım bide kartal da da olabilirim, yani hem Anadolu uyar bana hem Avrupa . Yehuuuu yehuuuuu. İnşallah görüşebiliriz!!
ya benim kendim bakip almam lazim esim anlamazki magazadan alisverisden, bi lusteyi aksama kadar bitiremez yariisniuda bulamadan gelir :))))))Selam kızlar dün gece okudum anca vakit buluyoz anacım yazmaya.
gelincikgibi canım öncelikle bu norm işi için geçmiş olsun, bizim işler böle işte, bi garantimiz yok. Fotomuzun üstünde bi oturamayız, verimli olduğun yerden alacaklar seni, uzak mutsuz olduğun bi okula gönderip iş yapmanı bekleyecekler., selam ediyorum burdan o akılsızlara Ama üzme kendini napalım, işsiz kalmaktan iyidir bu dönemde. Şansına belki iyi bi okul denk gelir..
yeb4 Geçmiş olsun begüşüme Can'ım. İnstagramda gördüm gözleri çakmak çakmaktı zaten hasta mı olmuş demek.. sıralanacağız artık kış geldi ya, birimiz biter birimiz başlar. En güzeli ıhlamur, öksürüğe çevirirse de ballı zencefil ve şu turp şurubu hakkaten müthiş. Ben de hastayım Cumartesi'den beri sesim yok, ders anlatamıyorum, iki damla konuşsam daha beter ağrıyor, bu sabah o turp şurubundan içtim, daha iyiydim düne göre. Yaa o diller ne öyle şarkılar türküler:)) kız bi video çek çok merak ediyorum. Bizimki anca dans ediyor, iki kelimeyi bi arada söyleyemiyor, kızlar erken konuşuyor demek ki maşşallah
@dadera Can'ım işte hepimizin hayatı dolaşık ip gibi, bi ucunu çekiyorsun diğer taraf düğümleniyor. En iyisi at sobaya yansın :)) ama yapamıyoz işte.. olsun Can'ım sen de bende aynıyız, ha senin derdin ha benim derdim. Allah sana da yardım etsin. Eşin çok ilginç normalde senin kızıp trip atman lazım kv ye ama o annesine atarlanıyor demek :)) aman boşver ne derse desin.
@MaRaL_ canım sizin ev iyi hoş, kalabalık eğlenceli ama tek başına bütün bunlar tam bi kabus. Eşinin sana desteği olmadan herrrrrşeyin ama her şeyin altından senin kalkman imkansız. Mesela neden eşin değil de sen gidiyorsun alışverişe? Hasta olacaksın...
Bu arada kızlarrrr ara tatilde biz de İstanbul'a gidiyoruuuuuzzz, e madem hepimiz oradayız buluşmazsak olmaz dimi?? Buluşalıııııımmmm noolüüüüürrr :))
Evet ya kisin ortadi ama kismet. Ben duruyu 6 subatta dogurdum mesela gunluk guneslikti. Bi bakmissin oyle olmus yine hava.İnşallah canım, 15 tatile yakın netleşir tam da kılın ortası inşallah olur :)
Valla canim hayat erkeklere guzel yani. Bunu ben de hep dusunuyorum. Sonra aklima onlarin asla hamile olamayacaklari dogum yapamayacaklari bu duygulari asla yasayamayacaklari geliyo oyle teselli ediyorum kendimi. Cocuklari biraz buyut sen de rahat edeceksin insallah canim. Daha ozgur olacaksin insallahHakikatten ha kaçış süper fikirmiş. Wc ye zor gidiyorum.alışverişe gidiyorum eşim yarım saat sonra arıyor nerde kaldın diye. Aldığım da yiyecek yani üst baş bile deil
Ayy insallah gelirim de gorusuruz canim cok kar kis olmazsa.eneee süpermiş :) gelsene halanlara haftasonu kalmaya :))
ayazbeyazın dediği gibi kışın tam ortası. geçen ocakta hatırlıyorumda kardan tüm uçaklar iptal olmuştu ama ben gitmiştim ne hallerle :) bi daha kışın gitmem diyodum ama duramadım :)
sağol teyzesi :) anneanne ve dayı geldiğinden beri konuşması inanılmaz ilerledi. iki üç kelimelik cümleler kuruyor ve ne desek tekrarlıyor maşallah :) kızlar sanki biraz daha geveze :)
şimdi uyuttum ama akşamüstü çok huysuzdu burnu çok tıkalı gözlerden yaş geliyo acayip bi nezle bu. uyuttum zar zor ama bu gece herhalde nöbet var yine bana. sıcak su buharı da yaptım yatmadan inşallah biraz iyi gelir. yastıkra yatırıyorum dik olsun kafası diye ama hiç sevmiyo hemen iniyo yastıktan. alışmadı ondan herhalde.
Yavrucuk yaa kiyamam geceniz nasil gecti? Uyuyabildiniz mieneee süpermiş :) gelsene halanlara haftasonu kalmaya :))
ayazbeyazın dediği gibi kışın tam ortası. geçen ocakta hatırlıyorumda kardan tüm uçaklar iptal olmuştu ama ben gitmiştim ne hallerle :) bi daha kışın gitmem diyodum ama duramadım :)
sağol teyzesi :) anneanne ve dayı geldiğinden beri konuşması inanılmaz ilerledi. iki üç kelimelik cümleler kuruyor ve ne desek tekrarlıyor maşallah :) kızlar sanki biraz daha geveze :)
şimdi uyuttum ama akşamüstü çok huysuzdu burnu çok tıkalı gözlerden yaş geliyo acayip bi nezle bu. uyuttum zar zor ama bu gece herhalde nöbet var yine bana. sıcak su buharı da yaptım yatmadan inşallah biraz iyi gelir. yastıkra yatırıyorum dik olsun kafası diye ama hiç sevmiyo hemen iniyo yastıktan. alışmadı ondan herhalde.