2015 Şubat Anneleri

Can'ım neler olmuş öyle.. çok geçmiş olsun. Ağrın sızın var mı? Misafirleri iptal et bence. Edemiyorsan da öyle büyük hazırlıklara girişme. Ay hep de böyle aksi zamanlara denk gelir bu misafirler. Bu arada Can'ım eğitim Birsen senin bu norm düşürme işini mahkemeye vermiş sanırım, bi bak bakalım. Belki kararı geri çekerler.

Sana da geçmiş olsun Can'ım, Tuna da çok atıyor kafasını geriye. Bi gün bağrım delinecek attığı kafalardan. Kaç kez dudağımı patlattı eşşek.

Sana da geçmiş olsun Can'ım, Tuna da çok atıyor kafasını geriye. Bi gün bağrım delinecek attığı kafalardan. Kaç kez dudağımı patlattı eşşek.
Sağol canım aynen beratta kucağımdayken burnuma atmıştı kafayı geriye doğru bir de bi hışımla sinirle atmıştı neye uğradığımı şaşırmıştım gözlerim kararmıştı acıdan valla hamileliğimden önceydi baya oldu ama acısını unutamıyorum :) bir de sinirlendiği şey niye babasının kucağında değil de benim kucağımda odadan çıkmıştı babası onu kucağına alıp götürmedi diyeydi yani siniri sıpa :) demek tuna da böyle küçük asi yaramazlar :)

yaaa canım benim noldu öyle yaa off çok geçmiş olsun.. çok ağrın var mı?? kıyamam ne kadar canın yanmıştır. çok tehlikeli hareketler yapabiliyorlar artık cidden çok can acıtıyorlar istemeden
bi daha tekrar edecek derken ne demek istedi doktor anlamadım yani ağrın mı olur ara ara ne olacakmış?
misafirleri bencede iptal et be canım sağlığından önemli m. bu durumda vallahi yurtdışından biri gelse bile mazur görür seni yazık nasıl uğraşacaksın o halinle..

ay kiyamam canim yaaa çok geçmis olsunnn
içim ciza etti valla birden goz deyince
çok dikkat et gozluk kullansan oyle dinlendirici gibi ise yararmi ki
ay nasil oldu gordimi yani gozuneee
gozlugude kirar valla bu aayz iki dk da
bence iptal et misafiri, boyle boyle oldu kusura bakmayin de , gozumun onu nu goremiyorum de
yinede gelirlerse hizmet beklemesinler bi zahmettt
ay bu seferde geçmis olsuna fln gelirler oyyy

benimkide habire tokatliyor valla bizi
çekmecedeki tahta kasiklara takdi kafayi gidip aliyor oynuyor duvarlara surtuyir duvar kagidini ezmis korudordaki
sabah emrenin kafasina indirmis tahta kasigi bi saat agladi çocuk , sastim kaldim napayim nedeyim
hayirdan anlamiyor , eli hep çekmecede artik sinir krizi geçircem o oalcak valla dayancak gucum kalmadii
uç dundur de hasta zir zirrrr beynimi yedi bitirdi, her sabah 6 buçuk da kalkiyor saat kurmus gibi 8 de kalkiyordu buyyyuklerle ben zaten uyanik oluyorudm okul için bi sorun yokdu
ama simdi herkes uyurken sabahin korunde uyanmak çok zor
doigru duzgun biseyde yemiyor, bugun eydigi lokmalar sayili yemin ederim
bide sut içti onunda miktarini azaltti .
off

selam kızlar, umarım güzel bir haftasonu geçirirsiniz.

ben daha iyiyim ama halsizlik ve öksürük var şimdi. ama geçiyor yani sıkıntı yok. annem gitti bir saat önce. hiç alışamiycam neyse ama 1 ay sonra falan bende gidicem o yüzden çok üzülmüyorum. özlemi bir yana insan öyle alışıyorki anne rahatlığına, bi kaç gün bocalıyorum. çok yardım etti çok rahatlattı beni sağolsun dinlendim.

gelincikgibi nasıl oldu gözün canım iyi misin? misafirlerin durumu ne oldu? aklım sende kaldı

MaRaL_ senin durumuna da çok üzülüyorum ve hayret ediyorum nasıl güçlü bi kadınsınki her şeye yetişebiliyorsun.. en azından 2-3 yıl daha geçse biraz daha rahatlaraın belki en azından kızın daha büyür sana manevi olarakda yardımcı olur, Emrenin halleri daha düzelir. Hakanda kendi kendine kudurur :))

mery60 gördüğüm kadarıyla güzel bi güne uyanmışsın çok mutlu oldum :) Tunanın dansına bitttim bittimmmm :)) yemin ediyorum kız haliyle Begüm öyle dans edemiyo yerim yaaa durup durup izliyorum

Canım kızlar hepşniz teşekkür ederim..
Bugün ağrım daha az, batıyor ama gözüm ilaçları damlatıyorum sürüyorum iniaşlaj hemen geçer Pazartesi'ye..
Misafirleri iptal etmedim, edemedim.. kurtulmak istedim bir an evvel ne zamandır gelecekler gelemediler.. sabah tatlımı ve yemeğimi yaptım, ayaz uyuyunca da başka bi yemek daha ve çorba yaptım.. salata ve pilav geldi onu da onlar gelince hallederim artıkın

yeb4 tekrarlayabşlşr dediği mevzu gözümdeki yırtık canım.. hassas bir bölge tam göz merkezi olduğu için ve derin bir yırtık olduğu için sürekli sen bişi yapmasan da darbe almasan da yırtılabilir deri

ah canım benim tekrar çok geçmiş olsun.. daha kötüsüde olabilirdi allah korusun.. tekrarlayabilir demiş ama kesin konuşmamış belkide tekrarlamaz göz ne kadar önemli bi organ. çocuklar bu dönemde eline ne geçerse bize fırlatabiliyor çok dikkat etmek lazım..

misafirlerinde inşallah çok yormaz seni. bi an önce olsun bitsin bari.. gözünde bandaj var mı hala?

Her şey hazır gelmelerini bekliyorum:)

Evet canım bandaj var Pazartesi'ye kadar olması lazım dedi.. göz çok çok önemliymiş ben şimd anladım..

Aman sizler de dikkatli olun allah korusun

Valla bilmemki büyüdükçe zorlaşıyor diyorum ya ikisi de ergenlik de olunca bak sen cümbüşe:))))
Hakanı alırlarsa seneye eylüle anaokuluna vermeyi düşünüyorum sabah 3 saat gider öğlende ev de uyur zaten almıyorlar çok küçük olunca öğlene

Her şey hazır gelmelerini bekliyorum:)

Evet canım bandaj var Pazartesi'ye kadar olması lazım dedi.. göz çok çok önemliymiş ben şimd anladım..

Aman sizler de dikkatli olun allah korusun
aynen öyle canım çok önemli..
dikkatli olmalıyız cidden artık can acıtmaya başladı sıplar.

neyse geldiklerinde durumunu görünce yardım ederler herhalde :)

ben daha iyiyim ama halsizlik öksürük var burun akıntısı azaldı. iyileşiyorum yani canım sağolasın..

alırsalar bencede ver canım. seni içinde onun içinde iyi olur 3 saat çokda değil hem.

Evet canım güzel bir sabah oldu, iyi tarafından bakmaya çalışıyorum artık. Tuna da dansı müziği çok seviyor, böyle hareketli şarkı duyar duymaz oynamaya başlıyor :)) hamileyken çok mu dans ettim nedir :)) sana da Allah kavuştursun diyeyim. Şimdi zorlanırsın, annenin yokluğu çok belli olur. Ne çabuk geçti ya o kadar gün. Daha yeni geldi diye seviniyordun. Ben de kardeşimi çağırmak istiyorum ama bakalım, yollar mollar nasıl olur..

Can'ım nasıl geçti misafirlerle günün, maşallah sana haleymişsin herşeyi. İnşallah bi daha tekrarlamaz bu yırtılma. Onun tedavisi Yok muacaba, peki gözünde bi iz var mı? Görmende falan problem Yok dimi Allah korusun., nasıl talihsizlik oldu ya öyle... daha beteri olmadı, ne diyelim...

Ateşimiz otuşşşş :)) çok tatlı yaaaaa!!

sağol canım benim. iyi tarafından bakınca belki daha güzel gelir her şey gözümüze hallısın, bi de öyle denemek lazım di mi :) en kötü sabahın böyle olsun.
zaman çabuk geçiyor evet, insan bide alışamıyor bikaç gün. ama tesellim bar bende yakın zamanda gideceğim biliyosun. hem sizinlede görüşücemz inşallah :)
kardeşinin gelme imkanı varsa ve istiyorsa gelsin tabii ne güzel olur. sizede bi değişiklik olur.. hem biraz yardımcıda olur tabii :)

bu arada kesinlikle Tunada ilerde de yetenek olacak dansa bence, gerçekten müzikle uyumu falan harika :)
Ateşimiz otuşşşş :)) çok tatlı yaaaaa!!
hahaha ya şebelek bunlar şapşik bunların hepsi :)) yeni konuşmaya başladıkları halleri çok ama çok tatlı eriyip bitiyoruz :))

Ayyyy hem güzeldi hem yorucu :) iki sn kıçımın üstünde oturmadım ayazla birlikte 4 çocuk hepsi yürüyor :))) güzeldi ama değişiklik oldu çocukların olduğu ortamlar güzel oluyor.. keşke sizinle de böyle görüşebilsek sorma akşam uyutsak lak lak etsek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…