2015 Şubat Anneleri

Canım çok geçmiş olsun hastalık zor bir de çocuk olunca daha zor dinlenemiyosun sorumlulukların var ama iyi ki annen yanında inş hemen atlatır toparlarsın canım Allah şifa versin

Evet canim ya cok tatli oluyolar gercekten.
Kuzum yaa hic enerjisi yok demek halsiz ki oyle uslu uslu duruyo kiyamam. Hemen gecsin insallah
teşekkür ederim kızlar. Begüm daha iyi ben fenayım. boğazım burnum başım hepsi mort. annem iyiki yanımda dediğiniz gibi ama iki günü kaldı gidecek, son günlerimizde de böyle hasta oldum puff.

ya çok tatlısın çok güldüm. Valla bana uyar zaten can atıyorum sizi görmeye
:)))
bu ülkede artık her an her şey olabiliyor biliyosun, yarına bile plan yapmaya korkar olduk. gerçekten aynen dediğin gibi isyan edecek bile enerji bırakmadılar insanda.

bende can atıyorum ya, hiç görüşemiycez diye bile düşünmüştüm ama güzel bi fırsat doğdu bize değerlendirelim :)

mery60 canım balla zencefili nasıl yapıcaz? öksürük yok ama boğazım zımpara gibi yutkunamıyorum. sanki böyleyim diye daha çok yutkunasım geliyo sinir oluyorum

Canlar benim regl iki hafta gecikti. Eskiden de duzensizdi ama 3 aydir falan cok duzgundu. 4 haftada oluyodum. bi de gecikmeden 1 hafta sonra kahve leke geldi regl oluyorum sandim olmadim. Hamilelikten suphem de yok yani korunmadan bi durum olmadi. Baska ne olabilir ki kist falan mi olustu acaba yaa. Zaten doktora randevu aldim da boyle bisey yasayan var mi diye soracaktim canlar.
Bi de bakiyonuz hamileyim takarim huniyi artik

hahahah ay aman sus kız aman aman :)) ama olursa da yapacak bişey yok tabi :)
şaka bi yana sağlam korunduğuna eminsen bişey yoktur da başka bi sorun olabilir belkide. bence geç kalmadan hemen bi doktora git canım..

Balı zencefili nasıl vereyim canım??

Ben de başlarım keyiflerine walla, ben de umursamıyorum artık böyle daha iyi oldu.. bazen yokmuş gibi davranıyorum.. beklentim olmayınca sinir de olmuyorum :))

Ohhhh gevşesin sinirler :)) Can'ım bal ve toz zencefili karıştırıyorum. Mesela yarım çay bardağı bala dolu bir buçuk çay kaşığı zencefil. Hatta ben içine tarçın karabiber karanfil limon suyu da koydum. Hani şu balparmağın apiterası var ya onun gibi oldu. Biraz acı bi tadı var da napalım şifa.

mery60 canım balla zencefili nasıl yapıcaz? öksürük yok ama boğazım zımpara gibi yutkunamıyorum. sanki böyleyim diye daha çok yutkunasım geliyo sinir oluyorum

Geçmiş olsun Can'ım yazdım yukarı bak. Bu karışım iyi geliyor . Yakıyor boğazını. Üstüne bide sıcak bişey içince on nümero ilaç :)

Anammmm o ne beeeeaaaaa iki hafta geciktin ve buraya yazmadın!! Oha Çüş falan oldum yaneee valla canımcım bence en kısa zamanda hatta koşa kaşı doktora git. Gebeysen de başka bi durum varsa da en kısa zamanda öğren. İnşallah ikisi de değildir Can'ım :)

sağol kuzum ama zencefil yokmuş evde pif. yarın anca yapabilcem. o kadar fena oldumki ya iki kıştır böyle olmadım sanırım. Begüm bu kadar olmadı. olduysa da iyi dayanmış çok belli etmemiş helal olsun

Neeeee iki Hafta mııııı
Amanıııın.. nasıl bu kadar eminsin gebe olmadığına :)

Canım bi kaç gün daha bekle, baktın hiç belirti Yok hemen doktora git, her zaman düzenliyse niye geciksin.. ben olan çoktan test yaptıydım bi de :)

T
tam atom :)
Süper karışım.. ben yemeklere azıcık zencefil koyuyorum her zaman hissedilmiyor hiç az da olsa girsin vücudumuza diye ama bunu da yaparım :) teşekkürler cicim

sağol kuzum ama zencefil yokmuş evde pif. yarın anca yapabilcem. o kadar fena oldumki ya iki kıştır böyle olmadım sanırım. Begüm bu kadar olmadı. olduysa da iyi dayanmış çok belli etmemiş helal olsun
Canım aslında Boğaz ağrısına en en iyi gelen şey karabiberdir hele de bademcik olunca.. sen bol karabiberli sıvı tüket ballı limonlu çok iyi gelir..

Ateş falan var mı Şen'de?

Canım aslında Boğaz ağrısına en en iyi gelen şey karabiberdir hele de bademcik olunca.. sen bol karabiberli sıvı tüket ballı limonlu çok iyi gelir..

Ateş falan var mı Şen'de?
en en sevmediğim baharatda karabiberdir he öyle yapayım ama iyi gelecekse.. ateşim yok ama çok acıyor boğazım ve burnum inanılmaz akıyor. geçer ama bi kaç güne herhalde ya.

hahahah ay aman sus kız aman aman :)) ama olursa da yapacak bişey yok tabi :)
şaka bi yana sağlam korunduğuna eminsen bişey yoktur da başka bi sorun olabilir belkide. bence geç kalmadan hemen bi doktora git canım..
Canlar simdi iki hafta nasil bekledin diyosunuz haliyle de ben eskiden yani hamilelik oncesi 2-3 ayda anca oluyodum regl. O yuzden yine eski halime doncem galiba dedim. Polikistik de vardi bende. Ama kahve lekeyi gorup de regl olmayinca icime endise dustu. Yoksa 1 ay daha endiselenmezdim kesin:) Yarin gidiyorum doktora kizlar dua edin. Valla bi de hamileysem bilmiyom naparim. Tam da kilo vermeye calisiyodum. Aksam 7den sonra bisey yemiyorum. Dun gozumun icine baka baka yediler mozaik pastayi yemedim. Ama simdi yicem galiba yani sabah ya ondan:))
Yine nerden nereye geldi benim muhabbet hep boyle.
@yeb4 canim siyah turp ve bali sen kendine de yapsana iyi gelir bogazina.

çok tatlısın ya güldürdün beni nerden nereye bağlandı konu cidden hani bazen kendi kendimize düşünürkende laf lafı açar ya aynen öyle
canım sen git de bu kadar eminsen bişey yoktur bence. daha önceden de düzensiz diyosun zaten. benim gün şaşmazdı şimdi emzirmeyi bırakınca yine öyle düzene girdi. 2 gün geç kalsam ben anında test yaparım herhalde.
neyse sen yarın bizede haber ver mutlaka :)

dadera bu arada kara turp bulamadın pazarada gidemedik hava öyle soğukki. boğazım geçti acımıyor. ama burnum tıkalı ve öyle bir vücut ağrım varki her yanım dökülüyo. bu grip yıktı geçti beni resmen uzun zamandır böyle olmamıştım. Begüm demekki hafif atlattı yoksa dayanamazdı. annemde gidiyor neyse başımızın çaresine bakıcaz artık.

dadera canım inşallah bişi çıkmaz merak etme sen.. polikistik var diyorsun zaten onun belirtisi adet düzensizliği değil mi? Bize de haber ver mutlaka :)

Oy o kadar mı kör oldun demek ki farklı yöne çevirdi hastalık kendini ili virüsle birden savaşıyorsun..
annen ne zaman gidiyordu?

Kızlaaaaar.. halimi bir görseniz korsan gibi dolaşıyorum ortalıkta.. bu sabah ayaz eline siyah tel toka elinde içlen boğuşmak için üstüme atladı ben yerde otururken toka gözüme battı.. o an tarifsiz bir acı hissettim.. bişi yok diyerek gittim okula ama geçmedi daha beter oldu ağrısı.. müdür yardımcısı böyle olmaz kalk doktora gidiyoruz dedi muayene etti yırtık car tam ortada baya derin yırtmış dedi.. benim bu gözü kapatmam lazım dedi ve kapattı bi kaç krem ve damla yazdı.. 3-4 güne geçer ama sürekli tekrarlar artık bu dedi bi de..
Tek gözle dolaşıyorum ama çok zormuş allah görme engellilere sabır güç versin.. bi de aksi gibi yarın misafir geliyor 3-4 gibi gelecekler eşimin kuzenleri bebekleriyle çocuklarıyla birlikte nasıl yapcam onca şeyi bu göz ve üstelik ayazla birlikte

Ayy çok kötü olmuş canım yaa çok geçmiş olsun göz en önemli organlardan biri çok tehlikeli bizim yaramazların ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor beratta geçenlerde kafasını burnuma vurmuştu ne yaptıysam geçmedi ağrısı ve kanaması en son acile gittik röntgende kırık çıkmadı Allahtan bir de misafirin geliyormuş keşke durumu onlara anlatıp erteleyebilseydin misafirlerini canım ya yazık sana nasıl yapacaksın işleri annen var mı yanında yardımcı olurdu en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…