2015 Şubat Anneleri

Babası kapıyı kilitlemememiş, benimki açtığı gibi attı kendini dışarı
Alt kattadıyuz yetişemedim gitti dedim çocuk
Koştum gelen geçen e el sallıyor :)))

Ovva diyor millete Fransızca hoşçakal gibi bişey :))))

İnşallaj canımcım rahatladım şimdi sen öyle hızlı iyileşiyor falan deyince :) en azından sünnet olayını hatırlamicak ileride Benin için en önemli kısım o zaten :))

Sen sıkıntı olsa da yaptırdığına çok iyi etmişsin bence kesinlikle bak oldu bitti kurtuldun ne güzel :) darısı ikinciye :))

Canim ya simdi nasilsin biraz daha moral depoladin mi? Ben de o kadar mutsuz umutsuz ve bikkinim ki seni cok cok iyi anliyorum. Tabi belki senin kadar yuk yok benim ustumde ama iste her evde sorunlar oluyor. Biz de cocuk olali hergun tartisiyoruz nerdeyse. Cocuk yokken hic ama hic tartismazdik nerdeyse. Insan buna da cok uzuluyor. Insallah cocuklari buyutunce hersey tekrar yoluna girer hepimiz icin.
Benim koca annesi bizdeyken hepten giciklasiyo. Iki hafta izinliydim o kadar tartismadik. Ama ne yapabiliriz yani sakin olacak ben herkese herseye sabrediyorum da onun atari neden anlamiyorum. Amaan seni sorayim diye basladim bi baktim kendimi anlatiyorum canim ozur dilerim.

Eneem cok erken kalkmis ya yani Begus icin erken bi saat. Sizi de uyutmamis. Bu ehliyetlerin degismesi mecbur mu canim bu sene bitmeden? benim soyadim bile eski ehliyetteki

Canim yaa cok kotu olmus. Alismistin ne guzel. Insallah yeni okulunu daha da cok seversin. Olumlu dusun.
Neee istanbul'a mi geliyosun? Ben de cok yakinim Istanbul'a. Beklerim:)

Ikiniz bulusup bana gelin canlar. Duru hanimla agirlayalim sizi:)

dadera bebişim teşekkür ederim. dayısı giderken anlamadı da sonra yokluğunu anladı sürekli dayii dayii diye dolandı :)

Begüm nezle gibi oldu ondan iki gecedir uyanıyor canım. gözler burun çeşme gibi.
bu arada ehliyetlerin acelesi yok 2020 ye kadarmış, benim eşimin aceleciliği işte :)) benimde eski soyadım vardı ehliyette o sorun olmuyormuş avukat arkadaşa sormuştuk.

ay ne güzel olurdu seni görmeye gelirdik di mi gelincikgibi :) keşke biraz daha yakın olsaydık, bizimkiler tee avrupa yakasında. istanbulun trafiği zaten malum günübirlik gidip gelmek çok zor. ama bi şekilde bi gün olucak inanıyorum :))

Aynen canım en büyük avantajı ilerde hatırlamaması :) tabiki iyi ki yaptırmışız canım memnun kalmasakta bir şekilde oldu bitti geçti şükür ne kadar küçük olsa çocuk o kadar çabuk ve kolay iyileşiyor en önemlisi de bezde olması ikinciyi de 6 aya gelmeden yaptırmayı düşünüyorum inş canım doktorunu iyi araştırıp tabiki :)

Oohh ne güzel gerçekten şanslısınız canım o ıhlamurdan bulmak çok zor artık yarasın şifa olsun inş begüşe ben de bayılırım ıhlamura berat hayatta içmez ıhlamur gerçi ne yiyip içiyor ki bi çayı çok seviyor biz içerken o da içmezse bize içirtmiyor bir bardak içiyor biz içerken mutlaka çok açık yapıp veriyorum yoksa kendini yakacak bizim bardaklara uzanmaktan :) evet ya ateş olmasın da burun akıntısı filan daha hafif kalıyor ateş gerçekten çok halsizleştiriyor etkiliyor bebişleri ben de ateşten korkuyorum Allah büyük hastalık vermesin canım atlatılır grip nezle

Amaninnn ayazim sunnet olacakmisss:)

Benim de halamlar Bakirkoyde oturuyor canim. Keske gorussek ya bu kez.

Canim alisirsin uzme kendini hersey ust uste geldi cok yoruldun. Biktin sen de. Bi kacisa dinlenmeye ihtiyacin var ama 3 cocukla imkansiz biliyorum. 1 cocukla bile zor. Allah kolaylik ferahlik versin sana.

Ayy yavrum yaa kiyamam ben ona ama cok guldum. cok tatli ya kuzucuk. Gecmis olsun. Sarki soylemesine ve sumuk yalamasina bittim. Yerim onu ben

Bugün erken uyuyacak gibi benimki
Uyuyunca hangi işleri yapsam onu düşünüyorum
Cuma misafirim var. İş çok da vakit yok ((

Canim yaa cok kotu olmus. Alismistin ne guzel. Insallah yeni okulunu daha da cok seversin. Olumlu dusun.
Neee istanbul'a mi geliyosun? Ben de cok yakinim Istanbul'a. Beklerim:)
İnşallah canım, 15 tatile yakın netleşir tam da kılın ortası inşallah olur :)

Canim alisirsin uzme kendini hersey ust uste geldi cok yoruldun. Biktin sen de. Bi kacisa dinlenmeye ihtiyacin var ama 3 cocukla imkansiz biliyorum. 1 cocukla bile zor. Allah kolaylik ferahlik versin sana.
Hakikatten ha kaçış süper fikirmiş. Wc ye zor gidiyorum.alışverişe gidiyorum eşim yarım saat sonra arıyor nerde kaldın diye. Aldığım da yiyecek yani üst baş bile deil
Bende şans olsa anamdan erkek doğardım zaten

yeb4 yavrum benim gözleri nasıldı az önce instagramda gördüm de.. inşallah çabuk atlatırsınız tam hastalık mevsimi bi kar yapsaydı da eskilerin dediği gibi mikroplar kırılsaydı..

Maşallah dil gelişimi çok güzel, sabahın köründe en azından şirinliğiyle sinir olmanızı engellemiştir :))

Ya ben kar yapmasını çok istiyorum ayaz dışarı çıksın karla oynasın gönlünce eğlensin istiyorum :)))

Tam da bu cümleyi ben de diyorum hep, analık güzel bişi hoş bişi ama erkek olaydım iyiydi :) bi daha dünyaya gelirsem erkek olucam bizim kültürde ama çok kararlıyım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…