- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 37
Abooooo :) ben okurken yoruldum maralcım:)he valla canım aynen dediğin gibi. Boş vakit yok büyükler okula gidiyor küçük uyanıyor o uyor eşim yemeğe geliyor eşim gidiyor büyükler geliyor :))))şaka gibi 5 dk otursam göze batıyorum resmen
Yinede kendimi telkin etmeye çalışıyorum sağlıklıyuz şükür sağlık en önemli hazine diye. Akşamdan beri kırk kere kavga edip barıstılar. Hakan Emrenin sırtını ısırmış morarttı elinden zor aldım linç edecek çocuğu, ona da ısırmayı yine abisi öğretti ama anlamıyor işte.
Kız kırık bılye bulmuş gelmiş okuldan hiç haberim yok, elini kesmiş banada demiyor korkusundan,en son kanamayla başedemeyibce emreyı göndermiş kızmayacağına yemi. Et dıyolar :)) iyi bayılmamış korkudan çok korkar o biyerini acıtmakdan kanatmakdan tatlıdır canı
Emre dün kuzeniyle oynarken kafasını duvara vurmuş bana demedi bugün söylüyor, hakan acıyan yerine dokunmuş diye ağlıyor, dün erkekliğe vurup ağlamamış bugünonun yerine ağlıyor. Aklıma gelenler bunlar ev deil savaş cephesi sanki. Heryer gazi dolu :))))))
Eşimin teyzesi oğlunu hani şu survivor doktoru var ya ona sünnet ettirmiş bizimkini de ona yaptıralım diyor o dönemde Türkiye'de olursa tabi adam :) ayyy evet çok zor olmuştur bu yüzden ben lokal istemem, genel olsun zaten uzun sürmüyormuş..Daha net birşey yok gibi ortada sıkma canını canım olsa bile belki daha iyi bir okul olur şimdikinden inşallah çok uzak bir yer olmaz canım ya bi de yol sıkıntısı hiç çekilmez dediğin gibi
Ayaz paşa sünnet mi olacakmış maşallah :) aman doktoru iyi araştırın canım beratı 6 aylıkken lokal anesteziyle sünnet ettirmiştik yarım saat sürmüştü gözümüzün önünde sünnet etti tutun demişti doktor hareket etmemesi için hepimiz bir yerinden tutmuştuk zavallımın oyy düşününce hala içim yanıyor yarım saat boyunca sünnet bitene kadar ağladı berat tabi onunla birlikte ben de ağlamıştım doktor demeye bin şahit ister perişan etmişti beratı bin pişman olduk o doktora ettirdiğimize ama olan olduküçükken ettirmek çok iyi oluyor çok çabuk iyileşiyor ama işte iyi bir doktora denk gelmek lazım inşallah kolayca atlatırsınız canım 2 güne iyileşiyor
İnşallah daha iyi yerlere gelirsin canım.her şerde bi hayır varmış. Hakkında hayırlısı olsun inşallahEşimin teyzesi oğlunu hani şu survivor doktoru var ya ona sünnet ettirmiş bizimkini de ona yaptıralım diyor o dönemde Türkiye'de olursa tabi adam :) ayyy evet çok zor olmuştur bu yüzden ben lokal istemem, genel olsun zaten uzun sürmüyormuş..
İnşallah hızlı iyileşir bakalım bezli olmak avantajmış sanırım..
Ya kesin canım kalktı normumuz, süreç karışık sadece ne zaman ayrılcam ne zaman farklı bir okul seçicem o belli değil.. hayırlısı olsun dediğin gibi..
para versemde bakan olsa benimkilere ne güzel olur :)))Abooooo :) ben okurken yoruldum maralcım:)
Bence sen maaş almalısın bu emeklerim karşısında bu ne kız okul gibi sizin ev :)))
canım yenş eve alışmak kolay değil o konuda için rahat olsun. biraz zaman geçince eskisini unutacaksın benimseyeceksin :)merhaba canim
iyiia biz
banada biseyler oldu ehrhald ene biliyim , hava soguk donuyorum okula got çocuklari aktivteye ekd erse gotur
bu ara zaman bana yetmiyor sanki farkli biseyde yapmiyorum ama neden boyle oldy bilmiyorumki
saat kaç oldu uyyan eden yok, hakan efendi gece gece costu ha bire kosuyor, buyukler desen onlar daha bebek
biri dayanack kapima birazdan(
çocuklarin oynamasina bilme mutlu olmuyorum bende keisn bi agriplik var
bide uykum varrr
bu evun duzenini sevmedim
hergun yarim saat mutfakda bekliyorum buyukelr uyusunn diye halan birakmiyor çunku gidip odalarina abslarina dikiliyor , kapialarin kiliid yok oda açabiliyor uzanip
yine bagiriyolar off
bu kadar karamsar olmaİnanın şimdi en kolay zamanları büyüdükçe hersey çok zor oluyor. Belkide benden kaynak lı zorlanmam ama bilmiyorum. Gün içinde çok oluyor kendimi çaresiz hissettiğim.büyüfuklerinde nolucak hiç bilmiyor. Korkuyorum yarınlardan...
inşallah düşündüğün gibi olmaz canım 80 km git gel ne kadar zor olmuştur senin içinEvi alalı iki yıl oldu ben ilçeden merkeze git gel yapıyordum her gün 80 km git 80 km gel yine büyük ihtimal ilçeye gitmek zorunda kalabilirim
Çorum merkezde oturuyoruz ama.. kısmet canım da can sıkıcı..
Bence de fark etmez elbet görüşürüz bence de :)
Ya Çorum'da iyi bir sünnetçi Yok, eşimin teyzesi de İstanbul'da oturuyor doktor kendisi ve iyi doktorları biliyor.. özelde yaptırcaz, anestezi alacağı için şakaya gelmez bu iş.. zaten ilk gece sıkıntıymış, bi iki gün eşimin kardeşinde kalırız o da İstanbul'da öğretmenlik yapıyor yazın tayiin çıktı oraya.. :)
aman o doktor şimdi popüler oldu diye soyup soğana çevirir insanı :) güzel bir hastane iyi bir doktor bulun gerisi zaten kolay. sünnet çok zor bi işlem değil hani ciddi bi durum olur allah korusun insan kutuplardan bile doktor getirtir :)) ama sünnet için o adam kesin küçük bi servet ister :) bi doktor popüler olmayagörsün..Eşimin teyzesi oğlunu hani şu survivor doktoru var ya ona sünnet ettirmiş bizimkini de ona yaptıralım diyor o dönemde Türkiye'de olursa tabi adam :) ayyy evet çok zor olmuştur bu yüzden ben lokal istemem, genel olsun zaten uzun sürmüyormuş..
Ya kesin canım kalktı normumuz, süreç karışık sadece ne zaman ayrılcam ne zaman farklı bir okul seçicem o belli değil.. hayırlısı olsun dediğin gibi..
benim oglnarda basliyor yavas yavas uç gune kalmaz agir grip vakasina girerler :)Begümde hasta oldu kızlar. dün akşam başladı hapşuruk zaten anladık. burun akıntısı falan hafif başlamıştı. gece 5te dikildi ayağa yineyanıma aldım hasta diye ay bunun uykusu bi açıldı görmeniz lazım gecenin bi körü şarkı söylüyo yatakta.
baba pamak baba pamak nedesiii buvayıı buvayıı hav du yu duuutürkçeyle ingilizce birbirine girdi sabahın altısında bi gülme krizi tuttu bizi 7 gibi uyudu 10da uyandı.
kahvaltısını yaptı allahtan. sonra iki tane muffin ve biraz portakal yedi. şimdi ıhlamur içiriyorum. ama burun fenaa sürekli akıyor ve yoğun kıvamda akıyor. hapşuruk var öksürük yok. gözlerde hafif kırmızı.
hapşurunca sümük akıyo ya ben silmeye yeltenene kadar yalıyo onları ay gülesim geliyo ya
insallah canim tek istegim evlatlarimdan yuzum gulsun nasip bakalimcanım yenş eve alışmak kolay değil o konuda için rahat olsun. biraz zaman geçince eskisini unutacaksın benimseyeceksin :)
mutlu olmamanın sebebi kesinlikle uykusuzluk, yorgunluk.. sen üç tane çocuk bir de sana yardımı dokunamayan bir eş ile ilgileniyorsun ve ne kadar yorulduğunu tahmin bile edemiyorum. kıyamam ben sana yaa biz bir çocukla bu haldeyiz seni düşünemiyorum, bir yardım edeninde yok. allah sana güç versin ve büyüdüklerinde hepsi seni düşünen güzel evlatlar olsunlar inşallah :) hele kızın hayatındaki en yakın arkadaşın olacak ne güzel :)
yazin sunnetini o populer adama ettirmen sartmi kiz :)Eşimin teyzesi oğlunu hani şu survivor doktoru var ya ona sünnet ettirmiş bizimkini de ona yaptıralım diyor o dönemde Türkiye'de olursa tabi adam :) ayyy evet çok zor olmuştur bu yüzden ben lokal istemem, genel olsun zaten uzun sürmüyormuş..
inşallah hafif atlatırlar maralım, sizede geçmiş olsun. bizimkinin haylazlığından keyfinden bi değişiklik yok. ateş oldu mu deliriyo. ateş olmasında böyle bikaç güne atlatırız inşallah.benim oglnarda basliyor yavas yavas uç gune kalmaz agir grip vakasina girerler :)
burasi çok ama çok soguk ben boyle soguk oldugunu hiç hatirlmaiyorum onceki kislarda, ayaz kuru bi soguk var
yagmur kar olsa belki biraz yumusardi hiç bisey yok sadece sogukkk
amin canım. sen çok iyi bir annesin, değerini bilecekler :))insallah canim tek istegim evlatlarimdan yuzum gulsun nasip bakalim
Çok hızlı iyileşir canım bezli olunca o konuda rahat ol idrarındaki amonyak çabuk iyileştiriyor ilk 3 gün batikon dökmüştüm her alt değiştirmede mikrop kapmaması için ampül şeklindeydi bizimki her bez değişiminde bir ampülü kırıp pipinin üstüne döküyosun batikonu sonra 7 gün doktorun verdiği antibiyotik kremi sürmüştüm canım doktor bu şekilde yapmamızı istemişti 1 haftada tamamen iyileşiyor ağrısı da en çok 1. Gün oluyor diğer günler daha iyiye gidiyor inşAllah sizinki kolay olur ve çok çabuk iyileşir canım ünlü doktor sonuçta beklenti yüksek olur :)Eşimin teyzesi oğlunu hani şu survivor doktoru var ya ona sünnet ettirmiş bizimkini de ona yaptıralım diyor o dönemde Türkiye'de olursa tabi adam :) ayyy evet çok zor olmuştur bu yüzden ben lokal istemem, genel olsun zaten uzun sürmüyormuş..
Geçmiş olsun canım ya bir kaç güne geçer inşallah evde doğal bal varsa yedir iyi gelir uyurken özellikle nefesini açar canımBegümde hasta oldu kızlar. dün akşam başladı hapşuruk zaten anladık. burun akıntısı falan hafif başlamıştı. gece 5te dikildi ayağa yineyanıma aldım hasta diye ay bunun uykusu bi açıldı görmeniz lazım gecenin bi körü şarkı söylüyo yatakta.
baba pamak baba pamak nedesiii buvayıı buvayıı hav du yu duuutürkçeyle ingilizce birbirine girdi sabahın altısında bi gülme krizi tuttu bizi 7 gibi uyudu 10da uyandı.
kahvaltısını yaptı allahtan. sonra iki tane muffin ve biraz portakal yedi. şimdi ıhlamur içiriyorum. ama burun fenaa sürekli akıyor ve yoğun kıvamda akıyor. hapşuruk var öksürük yok. gözlerde hafif kırmızı.
hapşurunca sümük akıyo ya ben silmeye yeltenene kadar yalıyo onları ay gülesim geliyo ya
sağol canım yediriyorum, ıhlamuruna da katıyorum. ıhlamuru allahtan seviyor bebekliğinden beri. yengem rizenin teeee tepelerindeki köyümüzden topladı verdi her bir dalı o kadar değerliki :) çok iyi geliyor ıhlamuru içince.Geçmiş olsun canım ya bir kaç güne geçer inşallah evde doğal bal varsa yedir iyi gelir uyurken özellikle nefesini açar canım
Ceza mı :)))İnanın şimdi en kolay zamanları büyüdükçe hersey çok zor oluyor. Belkide benden kaynak lı zorlanmam ama bilmiyorum. Gün içinde çok oluyor kendimi çaresiz hissettiğim.büyüfuklerinde nolucak hiç bilmiyor. Korkuyorum yarınlardan...
Ahaha :))aman o doktor şimdi popüler oldu diye soyup soğana çevirir insanı :) güzel bir hastane iyi bir doktor bulun gerisi zaten kolay. sünnet çok zor bi işlem değil hani ciddi bi durum olur allah korusun insan kutuplardan bile doktor getirtir :)) ama sünnet için o adam kesin küçük bi servet ister :) bi doktor popüler olmayagörsün..
İnşallaj canımcım rahatladım şimdi sen öyle hızlı iyileşiyor falan deyince :) en azından sünnet olayını hatırlamicak ileride Benin için en önemli kısım o zaten :))Çok hızlı iyileşir canım bezli olunca o konuda rahat ol idrarındaki amonyak çabuk iyileştiriyor ilk 3 gün batikon dökmüştüm her alt değiştirmede mikrop kapmaması için ampül şeklindeydi bizimki her bez değişiminde bir ampülü kırıp pipinin üstüne döküyosun batikonu sonra 7 gün doktorun verdiği antibiyotik kremi sürmüştüm canım doktor bu şekilde yapmamızı istemişti 1 haftada tamamen iyileşiyor ağrısı da en çok 1. Gün oluyor diğer günler daha iyiye gidiyor inşAllah sizinki kolay olur ve çok çabuk iyileşir canım ünlü doktor sonuçta beklenti yüksek olur :)
Okul için sıkma sen yine de canını daha iyi olur inş herşey senin için canım herşey çok çabuk değişiyor stres yapmaya değmez