Hiç üzülme, bası çocuk öyle ve ne yapsan değiştiremezsin.. bizim okulda bi kız öğrenci bar 5 yaşında ve geleli iki hafta oldu.. annesi ilk geldiklerinde benim kızım muz, çikolatalı süt, çikolatalı ekmek, makarna ve yoğurt dışında hiç birşey yemez demişti .. kadın benden çözüm veya çare beklemiyordu Çinli pes etmiş ne psikologlara götürmüş ama yok inat çocuk.. yemek saatinde kızı her seferinde ben yanıma alıyorum muz ve çikolatalı süt yiyor sadece öğlen.. akşamları grnrlde makarna veya mıs yiyormuş düşün artık.. çocuk zeka olarak diğerlerinden üstün ve boyu posu da maşallah neredeyse diğerlerin iki katı.. takma yanı :))
ayzabeyazim sen seker tuketimi ilgili ne dusunuyorsun bu konuda bi bilgin vrami
seker dedigim ekmek de griyor aslinda karbonhidrat turevi hersey
emre vucudum beni dinlemiyor bozuldu dedi bana
yani ogretmen ona dur dediginde durmak istiyormus ama duramiyormus
boyle bisey mumkunmu .. ne yapayim simdi ben ,dr agotursem guler mi baana
yaramazliklarina kilif uydurmak için bi yalan olabilirmi dogru soyleme ihtimali yuksek miki
ama ben inaniyorum ogluma, evde deli doludur ama disarda sakin dir,yani evdeki gibi rahat dedildir kapidan adim attimi,ne biliyim iste çekingendir biraz benim çocuklar
boynunu bukdu oyle karsimda elimde deil dedi agliycakdim nerderyse
kendimi çok çaresiz hisssediyorum
((
bu arada okumayi sokdu sukur, fransuzca baya zor bi dil ,çok az harf yazildigi gibi okunur ama onlar sonr agelicek birlstiyor su an cumleleri okuyir yavas yavas
onceden çok zorlandi arkaadsi yok diye , simdi geliyor butun sinif benim arkadasim anne diyor, bilye oynuyor, kart oynuyor paylasim yapiyor kaznaiyor kaybediyor , yani gozumde oteki çocuklardan hiç bi farki yok
camiden aliyorum hoca hiç duruduramiyorum diyor, artik oteki çocuklar bile ogrenmis emreyi taklit ediyolar, bi kenarda çalisirken yerde yuvarlanarak çalisiyormus
ogretmen desen çok asiri hareketli diyor
emre elimde deil diyor
niye buyyorki ya bunlar kuçukken ne guzel karnini doyur uyut tamammv ..