- 26 Mayıs 2015
- 2.163
- 876
Nasilsiniz kizlar? Ben koskoca iki haftalik izni yedim bitirdim valla. Iki gun kaldi. Cok yorgunum dun Duru'yu kv ye biraktim. Evde temizlik yaptirdim. yaptirdim diyosam annem de ben de aksama kadar esek gibi calistik kadinla birlikte. Neyse ki donuste trip atmadi bana Duru. Optu sarildi falan. Ben de annemlere yapistim kaldim bi evime donemedim. Esim de calisiyo izin alamadi. Dun temizlikten sonra kalcaktim artik ama yine anneme dondum. cunku bi arkadasa gitcez bugun annemlere yakin evleri.
gelincikgibi canim surekli danisiyiruz ama bisey danismak istiyorum. Duru herseyi en az iki kere tekrarliyo. Sence normal mi yani? Mesela annee annee vuuuf vuf (su istiyo yani) Zaten hitap ederken mutlaka en az iki kere soyluyo. Belki gereksiz ama aklima takilmaya basladi iste. Bu arada bu geceniz iyi gecmistir insallah. Annen mi bakiyo kv mi Ayaz'a su an?
vahide1204 canim Allah tamamina erdirsin. insallah kolay bi yolculuk olur.
yeb4 canim insallah sizin de guzel bi gece olmustur bugun. Duru geceleri ben haric kimseyi kabul etmiyo insallah aglamaz annene.
gelincikgibi canim surekli danisiyiruz ama bisey danismak istiyorum. Duru herseyi en az iki kere tekrarliyo. Sence normal mi yani? Mesela annee annee vuuuf vuf (su istiyo yani) Zaten hitap ederken mutlaka en az iki kere soyluyo. Belki gereksiz ama aklima takilmaya basladi iste. Bu arada bu geceniz iyi gecmistir insallah. Annen mi bakiyo kv mi Ayaz'a su an?
vahide1204 canim Allah tamamina erdirsin. insallah kolay bi yolculuk olur.
yeb4 canim insallah sizin de guzel bi gece olmustur bugun. Duru geceleri ben haric kimseyi kabul etmiyo insallah aglamaz annene.