MaRaL_ canım benim allah sana kolaylık versin, evlatların inşallah sana en güzel arkadaş yoldaş olacaklar.. eşinle de dediğin gibi hayırlısı olsun diyorum. sen nasıl mutlu olacaksan, hayırlısı ne olacaksa o olsun. tabii inşallah bi mucize olur da olumlu yönde değişir her şey yoluna girer..
gelincikgibi kuzum benim ne kadar daralmışsın dolmuşsun.. iş hayatı, ev hayatı ve çocuk yardım edenin olmadığı için çok yıpratıyor. üstüne uykusuzluk da mahvediyor..
bak ne diyeceğim, dediğin gibi git doktora. eşimin kız kardeşi işe ilk başladığı zamanlar çok mobbing uygulandı ona bayağı zor zamanlar geçirmiş. geçenlerde anlatmıştı o yüzden doktora gitmiş ve bi sakinleştirici vermiş.
hiç bişeyi kafama takmıyorum çok sakinim demişti. ama günlük hayatını hiç etkilemedi yani hani antidepresanlar uyutur ya öyle değil bu. hafif bi sakinleştirici. uykusunda problem olmadı, sonuçta çalışıyo da zaten hiç bi sıkıntı olmadı. sadece gayet sakinim ve hiç bişeyi kafama takmıyorum diyor. ilacın adını da öğrenirim dilersen. tabii reçeteyle alınan bi ilaçtır büyük ihtimal. kendine bu kadar yüklenme ve git bi doktora gerçekten. insanız sadece bedenimiz değil ruhumuzda hasta olabilir sonuçta..
MaRaL_ bacım sende bi doktora gidip böyle bi ilaç isteyebilirsin..
@hebelee sen kayınvalideni düşünme bence hiç önce kendini düşün :) torunu gelini gelmiş şikayet etmez bence yani istemese zaten belli eder.
ayrıca seni ayakta alkışlıyorum şimdiden üçüncünün planlarını yapabiliyosun vallahi helal olsun :) benim gözüm çok korktuğu için herkesi böyle sanıyorum sanırım. ama tavsiyelerine uyucam ve uzun süre no bebek no no nooooooğ
mery60 napıyosun tatlım nasıl oldu hastalıklar? evin delisi napıyo :))
dadera tatil nasıl gidiyor bakalım Durukuşla