gelincikgibi tatlım nasıl oldunuz Ayaz daha iyi mi?
mery60 Tuna ne alemde? hastalıklar kış kış kış gelsin bol iştah bol uyku :))
gelincikgibi tatlım sana bir şey sormak istiyorum. bizde böyle her şeyi sana soruyoruz uzmansın diye ama tabii belki senin uzmanlığının bizim sorduklarımızla alakası yok ama yine bizden daha iyi bildiğin ve daha güzel çözümler bulduğun kesin :)
Begümde bi kol sevdası var son zamanlarda daha abarttı. hatta koalam diyorum ona :) sadece benim değil babasının da koluna yapışıyor ve okşuyor.
hani ben yanında yatarak uyutup sonta yatağına koyuyorum ya. o zaman mesela hep kolumu alıp boynuna sarmak ve kolumu okşamak istiyor. ya da kolumun üstüne yatmak istiyor. abartmamak üzere izin veriyorum tabii.
ama bazen gün içinde yanımda otururken de illa koluma tutmak istiyor o zaman çekiyorum kolumu. yanlış mı yapıyorum? maral çok tehlikeli büyüyene kadar devam eder deyince hep ben bi korktum bu durumdan ama yanlış mı yapıyorum? çoğu zaman çekiyorum kolumu çok yapışınca. ne yapacağımı şaşırdım ya..
on gündür uyanmıyodu geceleri, uyansa da hemen geri uyuyodu yanına gidip yatırdığımda. iki gecedir yine aynı olmaya başladı uyanıp yanında yatmamı istiyor ve direkt koluma yapışıyor. ne yapıcam ya bilmiyorum