2015 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım ya taşınmak sizi bile o kadar yormuş hakanı daha çok etkilemiştir tabi inşAllah çabuk atlatır canım

çok geçmiş olsun canım noldu acaba böyle? ne virüsüymüş bu? ben pek anlamam başıma gelmedi kusma ve ishal bu durumda ilaç verilmez mi? ne kadar yorgun düşmüşse demekk kıyamam..

yeni eviniz size uğurlu gelir umarım canım. güzel günler yaşamanız dileğiyle insan alışmakta zorlanır ama elbet alışacaksın. kullanış ve büyüklük açısından eskisinden daha iyi mi?

ahh yaa kötü olmuş canım benim ne tavsiye versem bilemedimki başıma gelmediği için. sadece nasıl hissettiğini anlayabiliyorum ve geçeceğini biliyorum.. elbet alışacak ve kabullenecek canım. sen bu arada çok yorulup bunalıyorsun tabii.. ama kvye gitmekle çok iyi yapmışsın çünkü tek başına cidden göğüslemen mümkün değil. ikiside daha küçük ve senin ilgine ihtiyaçları var.

biraz daha büyük olsa anlatırdın kardeş mevzusunu, yine aynı yapsa da en azından biraz olsun anlardı. şimdi o da neye uğradığını şaşırdı tabii. çok bunaldığında sağlıklı evlatların olduğu için şükret, bu günler geçecek büyüyecekler diye düşün.. allah yardımcın olsun canım

@AyazBeyaz tatlım nasıl oldunuz Ayaz daha iyi mi? mery60 Tuna ne alemde? hastalıklar kış kış kış gelsin bol iştah bol uyku :))

@AyazBeyaz tatlım sana bir şey sormak istiyorum. bizde böyle her şeyi sana soruyoruz uzmansın diye ama tabii belki senin uzmanlığının bizim sorduklarımızla alakası yok ama yine bizden daha iyi bildiğin ve daha güzel çözümler bulduğun kesin :)

Begümde bi kol sevdası var son zamanlarda daha abarttı. hatta koalam diyorum ona :) sadece benim değil babasının da koluna yapışıyor ve okşuyor.
hani ben yanında yatarak uyutup sonta yatağına koyuyorum ya. o zaman mesela hep kolumu alıp boynuna sarmak ve kolumu okşamak istiyor. ya da kolumun üstüne yatmak istiyor. abartmamak üzere izin veriyorum tabii.

ama bazen gün içinde yanımda otururken de illa koluma tutmak istiyor o zaman çekiyorum kolumu. yanlış mı yapıyorum? maral çok tehlikeli büyüyene kadar devam eder deyince hep ben bi korktum bu durumdan ama yanlış mı yapıyorum? çoğu zaman çekiyorum kolumu çok yapışınca. ne yapacağımı şaşırdım ya..

on gündür uyanmıyodu geceleri, uyansa da hemen geri uyuyodu yanına gidip yatırdığımda. iki gecedir yine aynı olmaya başladı uyanıp yanında yatmamı istiyor ve direkt koluma yapışıyor. ne yapıcam ya bilmiyorum

Hadi maralım iyi kötü taşındın. Her şey anında yerli yerine oturmaz zaten bir aya anca kendine elit ev. O satış işleri süpermiş yaa, Türkiye'de insanlar ikinci el alınca fakir gözüyle bakıyorlar birbirlerine. Halbuki hem ekonomiye hem çevreye olumlu bişey bu ikinci el olayı. En basitinden bebek eşyaları. Oyun halısıdır, bebek arabasıdır, pusettir.. kaç kez kullanılıyor ki dimi. Alan memnun satan memnun. En güzelini yapılıyorsun her zamanki gibi. Maşşallah sana tüt tütütüüü nazar değmesin :)

kız aslında tehlike durumu kişiye göre değişir. Sen rajatsız değilsen kolunun okşanmasından no problem :))
Ben bunalıyırdum mesela kendimi sıkışmış hissediyordum istemiyordum ama çıkış kspısıda bulamıyordum kendimce

:)

Canim okudukca o kadar sinir oldum ki ne kadar haklisin. hayat sanki onlar icin var. onlar yasamaya biz calismaya gelmisiz gibi bazen. Ben de dolup tasiyorum boyle arada ama bisey degismiyo degisecegini de beklemiyorum. Tuna nasil oldu canim?
Sinir olma Can'ım boşver, zamanla alışılıyor :)) tuna geceleri daha kötü oluyor. Öksürüyor bu gece, burnu tıkalı değil de.. umarım fazla uzamaz.

Can'ım benim böyle hissetmen de üzülmende çok normal. Tek başına en zorlu birkaç günü atlatmaya çalıştın. İkincisi Salih kardeşini kabullenemediğini olabilir, nerden geldiğini yada neden geldiğini anlayamayacak kadar küçük. İyi ki gitmişsin kv ne. Üzme kendini. Zamanla herkes birbirine alışacak, Salih de kabullenecek kardeşini. İlerde ne güzel anlaşacak, oynayacaklar. Bizimkiler ortada kardeş yokken bu kadar manyaklar. Senin çocuğun hep uysaldı, usluydu ya sen şimdi hormonlarının etkisiyle de biraz üzülüyorsun.. hepsi geçecek merak etme..

Valla Milet çöpü bile satlığa koyuyor ha satabiliyırmy bilemem tabi:)
Deme yaa 1 ayyçok deilmi kızz
Haftaya deılde sonrakı haftanın kuran gününü ben alacam. O zamana bitmesi lazım :)))
Misafir olunca motor takar yine bitirrm ben inşallah :)))

Ne virüsüymüş yahu bu böyle , serum falan vermediler mi, besinsiz susuz kalmıştır vücudu. Anlamıyorum ya sizin oranın bu sağlık olayını. Eee virüs var v çözümü ne?? Neden gönderiyorlar, nasıl iyileşecek yani?? Çok saçma!

Valla yeni evi hiç sorma. Toplam m kare aynı ama buranın bi odası fazla. Yanı salonu küçük buranın. Eşimle taşınmasamıydık diye düşünüyoz.hayırlıso olsun. Belki önumyxdeki seneler de yine taşınırız kısmet:)kiracı ya ev çokkkk:)

Ensede ganglion varmış yani lenf bezi olması lazım tr si. O baya şişmiş ,o şiş se vucutdakı antıkorlar iş başında savaşıyor demekmiş virusle .kulagı hafif kızarık. Bafemcıklerı az büyük dedi normalden. Reçete vermedi gitmemde pek bişey e yaramadı
  1. Bide kalbinde üfürüm duydu emre de de var masum üfürüm diyorlar buna. Jakanda geçti Sanıyordum

Tuna öksürüğe çevirdi, burnu da bol sümüklü ama tıkalı değil, idare ediyoruz. Keyifsizliği yok şükür. Dansa devam yani
Begümün durumunu bende merak ettim şimdi. Tuna da hep elimi tutar uyurken uyanınca da elimi ister. Eşiminde öyle, teyzesi uyuturken de lini tutmak istemişti. Bide dediğin gibi gün içinde özellikle de emzik emiyorsa elimizi yüzüne sürmekten başını okşatmakta hoşlanıyor.

Yukardan birileri gülmüyor resmen anırıyor yok böyle bir kahkaha. Hafta sonlarını böyle gecırcez galiba

Ben tembel bi insan olduğum için bir ay demiş olabilirim ama sen haftaya kalmaz bitirirsin bu azimle. :) nasıl güzel mi eviniz biraz daha ısındın mı? Biz de ilk taşındığımızda koltuk halı falan da yeniydi o zaman, sanki bi apart tütmüşüz da ev bizim değil, geçici bi yermiş gibi geldiydi :))

Kızdığında sevındıgude üzüldüğünde zırt bırt gelırdı emre :))))) oynamaya

Kaba kulak mı oldu acaba? Kulak lenf ateş cart cırt hep kabakulak gibi geldi bana, o üfürüme de bi baktır bakalım ihmal etmezsin de zaten

Ev de sadece mutfağım güzel :)))
Burda güzel ev yok varsada bizim kıranın iki katıdır :))) ilgi alanıma girmiyor pek :)

Kaba kulak mı oldu acaba? Kulak lenf ateş cart cırt hep kabakulak gibi geldi bana, o üfürüme de bi baktır bakalım ihmal etmezsin de zaten
Yok ateş yok
Unı hastanesi burası. Son bakan iki dr prof du
Ay o üfürüm le çok uğraştım emrede kırk defa gittim dr a. Çocukda gelişim bozukluğu yoksa yanı geriliği bişey yok diyorlar
Bunda da aynısını diyecekler ,bu gittiğimde sorarım :))

yok rahatsız olmuyorum hatta çok tatlı oluyor. tek rahatsız olduğum gece bunun için mi uyanıyor düşüncesi. ama bu olmadanda uyanıyordu. aman ne bileyim bu gece uyanmalarına çözüm yok gibi.. bazen uyanıyor gidiyorum hadi kızım uyuyalım deyip saçını okşuyorum hemen geri dalıyor, bazen direkt ayağa kalkıp al beni diye ağlıyor. belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…