- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 37
Çocukla hazırlık yapmak ölüm walla ben yapamıyorum çoğu zaman.. sırf bu yüzden kimseyi çağıramıyorum, mahçup olurum diye.. kolay gelsin walla bacımmmKizlar kizlar nasil yoruldum bilemezsiniz. Arkadaslar geliyo yarin biraz hazirlik yapayim dedim canim cikti. Ev hanimligi daha zor valla. Herkes diodu ben ise donunce izinden dinleniyorum diye benim de oyle olacak galiba.
hepsinin öyle olduğuna sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :)) neyse şaka bi yana çocukla tek başına gezmek için daha erken onu bi kez daha anladım. ya parka götürecektim de bişeyler almam lazım diye gittim. aman yarabbim bi daha tek başıma tövbeOlur mu canım hepsi öyle, ya da şöyle diyeyim ayaz tam da öyle.. mağazalara girince kendinden geçiyor allahım bi cızırtı bi enerji patlaması herkes o an bize bakıyor.. ben sırf bu yüzden hiç bi yere gitmiyorum. Hoş bizde avm falan da Yok zaten :)
Resimde çok tatlı çıkmış maşallah o çoraplarını sevsinler :) dudağını da büzmüş ooyyy minnoş :)
Ayaz hasta oldu, benim de yine boğazım gıcıklanıyor.. okuldan kaynaklanıyor canım, çocuklar beni görünce yeşil öğretmeniiiim diye sarılıyorlar hasta hepsi e ben de eve taşıyorum mikropları mis gibi.. bi de son Zaman'larda bit Vakaları çok korkuyorum walla
niye bi nane olmayacakmış bakayım? burda bi suçlu varsa o da erkekler. yükünüzü biraz hafifletmedikleri için. sen onun annesi babası değilsinki ona sorumluluk veresin. kocaman insan o duygu içinde olacak. ha tabii zaten yapmıyor diye hiç üstelemeden her şeyi göğüsleyince onlarında işine geliyor tabiiki. bu konuda tek çare konuşmak anlatmak vs ama o da bi süre idare ediyor demekki. çok acı ama nasılsa öyle devam edecek bu yaştan sonra insan bu konuşarda değişmiyor. gerçekten bu biraz karakterle alakalı yani içinde olacak.Günlerce uyuyasım var.:)
Ya o değil de Şen'im anlattıklarını ben de yaşıyorum, biliyorsun daha önce de anlatmıştım.. sorumsuz davranıyor, bi iiin ucundan tutmuyor, tüm sorumluluk bende.. bu aralar biraz da iyi dikkat etmeye çalışıyor ama işte yine de çok yoruluyorum.. benim de sağ bacağım azdı kudurdu varizler pörtledi..
Kadın olmak kötü bişi, ayaza diyorum çok şanslısın erkek olduğun için böyle bir ülkede ve kültürde :) veyeb4 ün dediği gibi çocuk babayı örnek alacak, baktı ki baba oturuyor popo büyütüyor o da yapmayacak bi süre sonra ve bizim tüm iyi oğlan yetiştirme çabalarımız boşa gidecek aha bak gör şuraya yazıyom :)
Bi de bişi diyeyim mi kendimize hiç mi hiç zaman ayıramıyoruz.. millet haldur huldur sinemalara, tiyatrolara, cafelere gidiyor ben yarın ayaz ne yiyecek diye akşamdan öğlen yemeğini hazırlıyorum, ütü yapıyorum, ev temizliyorum.. yok anacım bizden de bi nane olmaz aslında salaklık bizde çöl afedersin vermiyoruz sorumluluk falan
Valla elimden geleni yapıyorum görüyorsunuz bulaşıktır kektir, üstüne bide danstır :)) hafif atlatıyor sayılır çünkü yaramazlığından bi gram bişey kaybetmedi sağolsun :)bu düzen böyle gelmiş böyle gider diyorlar ya böyle mevzularda. aslında öyle değil işte gerçekten. mesela siz erkek annesisiniz bazılarınız, baba da çok örnek oluyor ama küçükken daha çok anneden alıyor eğitimi. eminimki çok güzel bir erkek çocuk yetiştireceksin sen ve ilerde eşine böyle yapmayacak :) keşke her anne bu bilinçte olsa..
sen içini her zaman dök bize, atma içine. hepimiz burda öyleyiz, dert ortağı olduk..
Tuna kuzucuğumda hemen toparlayacak merak etme sen. bağışıklığı güçleniyor hasta oldukça hepsinin. grip nezle olsun en kötüsü..
E o kadar yorgunluğa pörtler tabi, şaka bi yana onun bi çözümüne bak, en kısa zamanda doktora git. Varis çorabı filan var giysen işe yarar mı acaba?Günlerce uyuyasım var.:)
Ya o değil de Şen'im anlattıklarını ben de yaşıyorum, biliyorsun daha önce de anlatmıştım.. sorumsuz davranıyor, bi iiin ucundan tutmuyor, tüm sorumluluk bende.. bu aralar biraz da iyi dikkat etmeye çalışıyor ama işte yine de çok yoruluyorum.. benim de sağ bacağım azdı kudurdu varizler pörtledi..
Kadın olmak kötü bişi, ayaza diyorum çok şanslısın erkek olduğun için böyle bir ülkede ve kültürde :) veyeb4 ün dediği gibi çocuk babayı örnek alacak, baktı ki baba oturuyor popo büyütüyor o da yapmayacak bi süre sonra ve bizim tüm iyi oğlan yetiştirme çabalarımız boşa gidecek aha bak gör şuraya yazıyom :)
Bi de bişi diyeyim mi kendimize hiç mi hiç zaman ayıramıyoruz.. millet haldur huldur sinemalara, tiyatrolara, cafelere gidiyor ben yarın ayaz ne yiyecek diye akşamdan öğlen yemeğini hazırlıyorum, ütü yapıyorum, ev temizliyorum.. yok anacım bizden de bi nane olmaz aslında salaklık bizde çöl afedersin vermiyoruz sorumluluk falan
Ben artık konuşmam. Çünkü konuştukça dırdırcı, şikayetçi oluyorum. Bi yerde düşüp bayılı caya kadar sabredeceğim artık. Sen eşin konusunda şanslısın ne güzel. İçinden gelecek anam içindeeeen.. dökme suyla değirmen dönmez diye bi laf var ya, biz anlatsak da konuşsak da boş... ya maralım ne yapsın? Kız maaarraaaoooll nerdesin kıııiiizz :))niye bi nane olmayacakmış bakayım? burda bi suçlu varsa o da erkekler. yükünüzü biraz hafifletmedikleri için. sen onun annesi babası değilsinki ona sorumluluk veresin. kocaman insan o duygu içinde olacak. ha tabii zaten yapmıyor diye hiç üstelemeden her şeyi göğüsleyince onlarında işine geliyor tabiiki. bu konuda tek çare konuşmak anlatmak vs ama o da bi süre idare ediyor demekki. çok acı ama nasılsa öyle devam edecek bu yaştan sonra insan bu konuşarda değişmiyor. gerçekten bu biraz karakterle alakalı yani içinde olacak.
o yüzden erkek çocuklar babayı da örnek alsalarda bence anneden öğrendikleri daha ağır basar. çünkü benim kayınpederim hayatta belkide görebileceğiniz en sorumsuz insandır ve varlığıyla yokluğu bile belli olmayan bi adamdır. ama kayınvalidem eşimi tam kendi gibi yetiştirmiş. düzenli titiz kendi işini kendi yapan bir adam :)) bu konuda çok teşekkür ediyorum kendisine. ama eşimin bana yardım etmesi içinden gelen bir şey. cidden bu insanın birazda yapısıyla alakalı ve tabiiki toplumdaki erkek anlayışıda çok etkili bu karakterlerinin şekillenmesinde.
ayrıca küçük çocuğu olup da sinemaya gezmeye oraya buraya giden insanların emin ol ki anneleri yakınındadır. ya da başka bir yardımcı. senin yanında mesela kimse yok. kv sadece bakıyor sen işteyken o kadar. o da malum zaten.
ben öyle kadınlar gördümki doğuruyor annesinin mahallesine taşınıyor, çocuk sürekli anneannede. kendisi naparsa yapıyor :)
liseden bi arkadaşım kendi annesiyle aynı katta karşılıklı oturuyorlar. çocuk yapmak istiyorum ama daha erken mi acaba sosyal hayatım bitecek falan diye korkuyorum diyor. allahım olaya bak biz ölelim o zamanvallahi ölelim
evet içinde olacak bir insanın. da sen cidden yorgunluktan hasta olursan ne olacak. en azından onun işlerini yapma bi zahmet. mesela çayınıda kendi doldursun. aman yaaaaa dünyay erkek olarak gelmek varmış yeminleBen artık konuşmam. Çünkü konuştukça dırdırcı, şikayetçi oluyorum. Bi yerde düşüp bayılı caya kadar sabredeceğim artık. Sen eşin konusunda şanslısın ne güzel. İçinden gelecek anam içindeeeen.. dökme suyla değirmen dönmez diye bi laf var ya, biz anlatsak da konuşsak da boş... ya maralım ne yapsın? Kız maaarraaaoooll nerdesin kıııiiizz :))MaRaL_
Kız sen bütün evi sattın maşallah ne ara kime sattın merak ettim :)) Ne yaptınız yerleştiniz mi Yen'i evinize durdu mu çocuklar ?
Ben artık konuşmam. Çünkü konuştukça dırdırcı, şikayetçi oluyorum. Bi yerde düşüp bayılı caya kadar sabredeceğim artık. Sen eşin konusunda şanslısın ne güzel. İçinden gelecek anam içindeeeen.. dökme suyla değirmen dönmez diye bi laf var ya, biz anlatsak da konuşsak da boş... ya maralım ne yapsın? Kız maaarraaaoooll nerdesin kıııiiizz :))MaRaL_
MaRaL_ taşınıyodun en son bacım cidden ne oldu nerelerdesin
Canim okudukca o kadar sinir oldum ki ne kadar haklisin. hayat sanki onlar icin var. onlar yasamaya biz calismaya gelmisiz gibi bazen. Ben de dolup tasiyorum boyle arada ama bisey degismiyo degisecegini de beklemiyorum. Tuna nasil oldu canim?Hastalık is loading.......... Tuna bey hasta oluyor hayırlı olsun.
Şu erkekleri anlamıyorum gerçekten. Ben de çalışıyorum, ikimiz aynı anda eve geliyoruz. O direk uzanıyor yatağa ben mutfağa koş sabahtan kalan bulaşığı kaldır, etrafı topla yemek yap sofra kur safrayı topla Tuna'yı oyala bu arada, çay yap, çocuğu yıka giydir uyut beyefendinin çayını doldur, yatmadan önce fincanları kaldır....... vay anasını sayın seyirciler.... yatalak hasta olsa ancak bu kadar olurdu..... be adam sofraya bi tuz koy be, bi zahmet..... ben banyodayım şu çayı da sen demleyiver ha ne olur elin m kırılır, götün mü yamulur???? Çok afedersiniz kızlar ama sinirden ağlayacağımYorgun'um, bileklerim çok ağrıyor. Değil Tuna'yı taşımak, bardağı tutarken bile ağrıyor. Ağzımın içi yara olmuş. Ayaklarım şu an taammmmm şu an zonkluyor yorgunluktan. Daha yapılacak milyonlarca iş var. Çamaşır temizlik okul işleri evrak mevrak...... yardımcım Yok, elimden tutan bi yardım eden Yok, tek başımayım tekkk. Üstüne bide trip ye beş karış surat, her şeyden şikayet eden bi adam!! Günlerdir iki çift laf etmiyoruz. Sabah uyanıyorum kendini tekar eden bi gün. Her şeyden ben sorumluymuşum gibi davranan bi adam. Çok sıkıldım...
Aaah ah nerde canim Durukusun oldugu ortamda miskinlik yapmak. hic yatmaz keyif yapmaz. sabah uyandiginda bile bizim yataga asla gelmez. Ama evde olmanin tadini cikariyoruz fazlasiyla. O da dsha dskin ve huzurlu. Surekli pesimde gezmiyo mesela. Demek ki calisirken guvenemediginden hep pesimdeydi yavrum. Herseyi biliyolar anliyolar buna sasiriyorum. Cok tatlilar yaa. Dun arkadasin bebegi vardi onu aldim kucagima duru diyorum ya bakmiyo ya da goz ucuyla ters ters bakiyo cok komikti. Kardesi olsa yer galibakendini çok yorma sende bacım :) şimdi izindeyim diye yapamadıklarını yapıcaksın ve daha çok yorulacaksıb. Durukuşla şöööyle miskin miskin yatın dinlenin oyunlar oynayın gezin tatil boyunca ohhh
Canim yaa boyle cok zor sana da kiyamam. Sen kapiyosun mecbur ona geciyo onla da sen ugrasiyosun ustune. Tam bi kisir dongu sanki. Allah kolaylik versin. Bu arada daha sık Ayaz fotosu isteriz:)Olur mu canım hepsi öyle, ya da şöyle diyeyim ayaz tam da öyle.. mağazalara girince kendinden geçiyor allahım bi cızırtı bi enerji patlaması herkes o an bize bakıyor.. ben sırf bu yüzden hiç bi yere gitmiyorum. Hoş bizde avm falan da Yok zaten :)
Resimde çok tatlı çıkmış maşallah o çoraplarını sevsinler :) dudağını da büzmüş ooyyy minnoş :)
Ayaz hasta oldu, benim de yine boğazım gıcıklanıyor.. okuldan kaynaklanıyor canım, çocuklar beni görünce yeşil öğretmeniiiim diye sarılıyorlar hasta hepsi e ben de eve taşıyorum mikropları mis gibi.. bi de son Zaman'larda bit Vakaları çok korkuyorum walla
Aynen canim ben de kimseyi cagiramiyorum ama gelenler zaten kardesim sayilir can dostlarim. her halimi gorduler. hic hazirlik yapamadan agirladigim bile oldu onlar. evimi kirli daginik da gorduler. Baskasini cagirmaya hala cesaretim yok.Çocukla hazırlık yapmak ölüm walla ben yapamıyorum çoğu zaman.. sırf bu yüzden kimseyi çağıramıyorum, mahçup olurum diye.. kolay gelsin walla bacımmm
oy tövbe bismillah okurken ben yoruldumGeldlm kızlar
Günlerdir yerleşmeye çalışıyorum olmuyor bitmiyor.sanki villa taşıdık yaa
Eşim sabah bi yatak kuruyor öğlen işe gidiyor .eski evi teslim etmedik daha onla ilgileniyor.hakan bırakmıyor ki iki vida sıksın adam.yemegini zor yiyor onada bişey diyemiyorum. Bütun evin toplama yerleşmesi üstümden geçti ağır bir yük kamyonu gibi halada bıtmedi.yemek yiyemedim ılk ıkı gün ınanın bir an önce bitsin diye uğraşıyorum ama neyse
Merycim ıkıncı el satan siteye anons koyuyor um. Ucuza veriyorum millet gelip alıyor gidene kadar on kere teşekkür ediyolar mersi deyıp duruyolar:))))
Ayaz ona geçmiş olsun canımgelincikgibi
Merycim sizde geçmiş olsun
Ev soğuk gibi sanki, ben sıcak olsun diye gelmiştim buraya, ılk gün sabaha kdr dondum üşüdüm ağladım
Bugun daha iyiyim sanki alışıyorum. Yukardan sreklı sesler geliyor ben değilde onlar taşınıyor sankıı. Ama benim çocuklar evdeyken hiç duymuyor um benimkiler in sesinden :))))komşular yandık dıyolardur, emre hiç durmuyor sürekli koşuyor çocuk yaa. Su içmeye takla atarak gidiyor yeminle, yerler tahta bütün apt bizi dinliyor kesin ama dur dan anlamıyor kiii
Hakan desen surekli neyi bahane ederek ağlasam derdinde.
Kız emre bunu şunu yaptı diye ağlayarak şikayet eden bir durumda ful 24 saat
Ev. Deil tımarhane :))))))
Son olarak bugün randevum vardı spiral ı değiştirdi dr um. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Yarın Burda okul tatil. Araba ses yapıyor kayınıma goturucem bsksın diye. Gidip dinleniyşm biraz eltimde
Haaa bide hakan direk yataktan kendi iniyordu ıkı gündür. Yatağın önünü açtık tek kışilık yatak oldu yani ebatı küçük sadece
Uyuyana kdr odada bekluyurum yoksa kalkıp geliyor
ahh evet o tatlılıkları yok mu :) Durukuşuma kıyamam annesini evde görünce mutlu oldu demekki. anlamıyolar zannediyoruz ama çok akıllılar. kesinlikle her şeyi anlıyorlar.Aaah ah nerde canim Durukusun oldugu ortamda miskinlik yapmak. hic yatmaz keyif yapmaz. sabah uyandiginda bile bizim yataga asla gelmez. Ama evde olmanin tadini cikariyoruz fazlasiyla. O da dsha dskin ve huzurlu. Surekli pesimde gezmiyo mesela. Demek ki calisirken guvenemediginden hep pesimdeydi yavrum. Herseyi biliyolar anliyolar buna sasiriyorum. Cok tatlilar yaa. Dun arkadasin bebegi vardi onu aldim kucagima duru diyorum ya bakmiyo ya da goz ucuyla ters ters bakiyo cok komikti. Kardesi olsa yer galiba
Ev eski canimoy tövbe bismillah okurken ben yoruldum
yoruldun ama sonu güzel olacak mis gibi herşey tertemiz ve düzenli. yenilenmiş olacaksın :)
çocuklarla çok zordur eminimki. ya bi de orda evler nasıl eski mi öyle tahta yerler? ayrıca üst komşun çok ses çıkarıyosa senin için daha iyi boşver sizinkiler de zaten hiç yerinde durmuyo ya onlarında şikayet etmeye yüzü olmaz
Hakan tamamda büyükler artık laftan anlıyor en azından biraz sakin dursalarda üzmeseler seni.