2015 Şubat Anneleri

Abooo çok severim kuru patlıcan dolmasını adanaliyik biz :) kayinvalidem Daha fazla kalamıyor hem evimiz çok küçük Deli gibi ev arıyoruz Hala Yok düşün mutfakta yatıyorlar yerde hemde Almanca kursuna gitmek zorunda maaş alıyor devletten gitmezse kesilir falan karışık işler Yani o yüzden Ben gideceğim . banada dediler ver götürelim Yok dedim biz geliriz kalamam o dan ayrı gayrı sizede afiyet olsun berata mantı denedinmi yoğurt seviyorsa falan yada köfte seviyorsa içine pırasa ıspanak falan koy Ben et koymuyorum sebze köftesi yaptığımda

Ben de d.bakırlıyım canım eşim çorumlu :) biz de çok severiz kurutmayı eşim de alıştı ben yapa yapa artık çok seviyor o da :) hm anladım canım karışıkmış sizin işler inşAllah gönlünüze göre bulursunuz büyük bir ev mantı makarna filan seviyor berat ama sade seviyr yoğurt sevmiyor malesef ekşi mi geliyor anlamadım ağzına koyduğumda tiksindiriyor kendisini öğürüyor midesini bulandırıyor ilginç bir çocuk köfte seviyor ama sadede kıyma soğan baharat olacak sebzeli denedim yemiyor canım hemen fark ediyor tadını

Evet canım onu da denedim mesela ekmek çok seviyor kaşığına sebze yemeği üstüne ekmek koyuyorum hepsini atıyor ağzından ya da pilav seviyor yoğurt sevmiyor mesela önce pilav sonra yoğurt veriyorum pilavı yiyor yoğurdu yemiyor kaşığa bakıyor kafasını çeviriyor hemen cin gibi :) hatta daha çok sinirleniyor pilavı da yemiyor sonradan sinir olunca

Hadi yaa baklavasını yemedim ama şimdi olsa yerim valla iki porsiyon :) bu ara bi iştahım açıldı niyeyse. Bugün eşim arkadaşıyla yedi, ben de kısır yaptım kendime valla iki kişilik yemişimdir nasıl özlemişim :) soya sosunu hiç denemedim, bi gün alıp sana tarif sorarım.

Kız sen bütün evi sattın maşallah ne ara kime sattın merak ettim :)) Ne yaptınız yerleştiniz mi Yen'i evinize durdu mu çocuklar ?

Şapka önlük iyi fikirmiş Can'ım bi ara şu üşengçliği üstümden atarsam yaparım :) mutfak gerçekten öğrenme iletişim beceri açısından süper bir yermiş. Hem ayağımın altında da dolaşmıyor iyi oldu bakalım ne kadar sürecek bu macera :)

Allah kolaylık versin canım. Sütün bol olsun bebiş gazsız olsun, bol bol uyusun. Dikişlerin alınınca biraz ayaklanınız bebeğini slinge sarıp daha rahat taşıyabilirsin. Hatırlıyor Muş'un hani ben sarıyordum bi beze, o işte. Hem böylece işini gücünü daha rahat yaparsın. Tek başına mısın şu anda? Eşinin babalık izni var mı? Şu anda birinin desteğine ihtiyacın olabilir..

Oy anam kuru patlıcan dolmasına ölürüm ölüüüürrr :)) ama yapamıyom :))

ah canım benim hadi gözünaydın :) kavuştun evine. tabiiki biraz daha kalabilseler çok güzel olurdu ama şartlar elvermemiş, artık eşin yardımcı olacak bi şekilde ilk zamanları atlattınız mı alışma süreci geçti mi hepiniz için daha kolay olur.

kardeş geldi diye de bence sakın gönderme, doğrusunu yapmışsın yani kendini daha kötü hisseder.

ohh afiyet olsun bende bayılırım kısıra böyle nar ekşili miss :))
sen soya sosunu al hatta bulabilirsen amoy marka al o güzel oluyor, veririm ben sana tarifi.
benimde canım bu aralar inanılmaz tatlı çekiyor anlatamam sana yani kızı uyuttuktan sonra şu saatte bişeyler yapasım var ama böyle pratik ne yapılırki bilemedim.

Oy anam kuru patlıcan dolmasına ölürüm ölüüüürrr :)) ama yapamıyom :))
Yakın olsaydık gönderirdim canım pişer pişmez :) çok basit aslında ama birazcık zaman alıyor güzel oldu ama tadı ben çok yaparım acılı yapıyorum berata acısız :)

Koşulur pastaneden bi profiterollü kapılır nam nam yenir :)

Yakın olsaydık gönderirdim canım pişer pişmez :) çok basit aslında ama birazcık zaman alıyor güzel oldu ama tadı ben çok yaparım acılı yapıyorum berata acısız :)
Sağol canım düşünmen yeter. Acılı da güzel olur valla oh afiyet olsun. Arkadaşım adıyamanlıydı, getirirdi evine gittiğinde. Ayrı bi kokusu lezzeti oluyor sanki.

Koşulur pastaneden bi profiterollü kapılır nam nam yenir :)
progiterolü hiç sevmem ben nedense. bana var ya böyle bol çikolatalı kakaolu şeyler olacak. gerekirse bitter kadar yoğun çikolata tadı almam lazım. içinde muz fındık da oldu mu bi pasta daha güzel olamaz benim için. ay canım çektiiiiiii
eşimde çok yorgun gitmezki şimdi hamile olsam giderdi

Gozunuz aydin.Allah anali babali buyutsun.koskoca hamilelik donemini hangi ara bitirdin.disardan ne kolay gozukuyor.bugunlerde geciyor canim.kolay olmayacak ama gecici oldugunu dusunursen daha tahammullu olabilirsin.bakis acini sukur ve olumludan yana cevir.nasil altindan kalkarim tarzi dusunmeye asla kafanda yer verme.biri memeye yapisir biri ciglik cigliga yerlerde surunur.senin canin acir.kendini camdan atasin gelir an gelir.kendini guclu hissetmeye proglamla kendini.enerjini kendi kendine asagi cekme asla

mery60 var bişey cidden bende çok ama çok halsizim tembelim. inan aç kalsam umrumda olmaz yemek yapmam ama bi tek ben değilim işte puff.. noldu bize böyle cidden.

gelincikgibi ah nolduki kuzuma ya acaba bi derdi mi var?

kızlar bugün anladımki anne kız avm gezmesi yapmak için daha çoook zaman var

çok sıkıldık bugün ikimizde. her günümüz bi öncekinin kopyası. çocuk oynamaktan bile sıkıldı. bende de zaten bi tembellik herşeye bi isteksizlik. dedim alıp çıkayım yakınlarda bi avm var gideriz en azından bi değişiklik. çocukla değişiklik anca bu napalım hem ebebekten alacaklarım vardı. neyse hazırlandık çıktık. allahım herşeyi mi ister bi çocuk. bi süre sonra arabasında da durmak istemedi. çıkardım yürüttüm enerjisini atsın diye ama araba ve çanta bi elimde kız bi elimde. bi de tutmak istemiyo elimi of kabus.

hangi mağazaya gitsek herşeye dokunuyo alamayınca ağlıyo. ebebeğe girdik oyuncak falan aldım ufak tefek. zaten ordaki maceramız apayrı.. herşeye saldırdı küçük bi araba istedi aldım kasadan geçirene kadar ortalığı yıltı. allahıııııı.

eşim gelene kadar dedim bari yemek katına çıkayım orda oturalım. hamburgercide patates resmi gördü kıyamadım aldım bi çocuk menüsü. köftesini çıkardım ekmeğiyle patateslerini yedi bi de ayran içti zararlı şeyleri nasıl da yiyor

sonra çok şükür babası geldi. ufff bize sitenin sınırlarından ayrılmak iyi gelmiyo demekki. allahım bütün çocuklar bu yaşta böyle mi yoksa bu bize özel sipariş mi

gelincikgibi bu arada Ayazı sordum ama seni unuttum asıl sen mahvolmuşsundur uykusuzluktan kıyamam canım benim. ah keşke artık bitse şu uyku sorunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…