2015 Şubat Anneleri

Heh ben de diyodum orali biri vardi diye. senmissin demek. benim safranbolulu cok arkadasim. o yuzden sık sık yolum dusuyodu. simdi evlenecek falan kalmadi o yuzden artik pwk yolum dusmez galiba

Merycim simdi fotografinizi gordum cok guzel manzara da super neresi orasi? Bi de alakasiz soru baston puset nasil memnun musun markasi neydi? Nisan gibi hollandaya gitmek istiyoruz kardesimin yanina. giderken baston goturmek istiyorum yanimda. yoksa zor olur gezerken yorulur cok. bi tane alayim diyorum

:)). Ay onu bari kocişkolatalarımız yapsın biz de pembe gelinler olarak salatayı yapalım :))

Can'ım oğluşum adına tişikkir ederim :)) valla koca dana oldular artık sallanarak uyuması da emmesi de ikinizi de çok yorar. Gece deliriyorlar meme diye işte alışkanlıktan hep yoksa acıktığından yada emziğiyle doyduğundan filan değil . Alışkanlığını kırmak şu an da çok zor ama imkansız değil. İlla ki alışacaklar :)

Ordu boztepe Can'ım. Geçenlerde gezmeye gitmiştik. Baston poşet çok rahat süper bi icat bence. Yer kaplamıyor çok hafif. Bizimkinin markası filan Yok doksan liraya burdan bi ucuzlukçudan almıştık. Hani şahane avm ler olur ya içinde don lastiğinden tut matkapa kadar herşeyin olduğu :)) bence çok rahat edersiniz.

Kahvaltı öğünümüz yok bizİm ya , tatlı olmayan ne yapabilirim ki . Gerçi şuanda grip öksürük burun akıntısı balgamda var galiba sesİde kısıldı .. Kilomuz 12.000 kg oldu
Ben hep omlet yapıyorum çeşit çeşit. Mesela labne peyniri azıcık sütle. Omlet pişirirken karıştırıyorum alttan üste doğru yumuşacık oluyor, patatesli, kıymalı, kapya biberli, ıspanaklı, pırasalı, peynirli-maydanozlu, mantarlı..... çeşit bol Can'ım. Yerlerse tabii :))

Ohoo süper :) öyle dolu dolu geçireceksen zaten hiiiiç aramazsın işi falan evde olmak güzel gelir :) sevindim kardeşinin geleceğine ne güzel gem yeğenini görür hem de siz hasret giderirsiniz :)
Ayazın düz olur sonradan kestirince sanırım, karışık bazı yerler düz bazı yerler dalgalı ama ilk saçı sonuçta :) 2 yaşında kesilirim artık.. benimki kıvırcık ötesi bişi bende bilmiyorum siyahilerin saçı gibi aynı :))

Kız o moda şimdi Afrika dalgası yaptırıyor millet dünya kadar para verip. Benim çok hoşuma gidiyor. Sende biraz uzatsan süper olur gerçekten

@hebelee ne yapıyosun canım çıktınız mı hastaneden bebiş nasıl kime benziyor :) salih gördü mü kardeşini ne tepki verdi

:)). Ay onu bari kocişkolatalarımız yapsın biz de pembe gelinler olarak salatayı yapalım :))
hahaha kocişkolatalarımız he allahım o nasıl bir kelime inan telaffuz bile edemedim alemsin mericim ya kahkaha attım resmen
ama di mi yaaa yemekten sonra bi de tatlının sunumu hazırlanacak zor işler bunlar

ay ben çok eğleniyorum sosyal medyada çok dalga geçiyolar o yeni gelin evleri sayfasıyla ama çok komik

Kız o moda şimdi Afrika dalgası yaptırıyor millet dünya kadar para verip. Benim çok hoşuma gidiyor. Sende biraz uzatsan süper olur gerçekten
gelincikgibi bencede kesinlikle uzatmalısın. ben hep tamamen dümdüz ya da tamamen kıvırcık saçlı kadınlara çok özenmişimdir çünkü hiç bir şey yapmalarına gerek yok.

benim saçım uçlara doğru dalgalı. begümün de öyle hatta ama ince telli onun. ama asla banyodan çıkıp kurutup da dışarı çıkabileceğim bi saç olmadı hep kabarıyo bi acaip oluyo, gür bi de ya toplayacağım ya düzleştireceğim sinir oluyorum
hatta o kadar sinir oluyorumki brezilya fönü yaptırsam dedim ama pis bişeymiş o da ya bi de zararlıymış.

o yüzden saçlarının kıymetini bil yani doğal olarak yapılı gelmiş sana :))

dadera canım hatırlarsın bende de travel sistem araba var ve çok ağır kullanamıyorum diye baston almıştım. resmini yükledim markası johnson. ebebekten 140 liraya almıştım. açılıp kapanması çok kolay ve çok ağır değil ben çok memnunum. sağlam da bişey. ama merininki daha uygun fiyatlı. ve daha hafif olabilir.

bunun kırmızısı var bende. bi kademe de yatma ayarı var rahat oluyor uyurken.

@hebelee ne yapıyosun canım çıktınız mı hastaneden bebiş nasıl kime benziyor :) salih gördü mü kardeşini ne tepki verdi
bende çok merak ettim @hebelee fırsat bulursan bizi haberdar et canım nasıl olduğunuzla ilgili.

sen ne yapıyorsun bakalım nasıl gidiyor ev hanımlığı :) Berat alıştı mı artık senin evde olmana? sana çok düşkün değil babasına düşkün ya bari doğuma kadar yine öyle devam etse de zorlanmasan sende :) en azından kucağına alışmasın bu saatten sonra. ay çok merak ediyorum bu yaşta kardeşi nasıl karşılarlar acaba. 5 yaşlarında mı daha zor olur şimdi mi acaba.

ama bildiğim biley varsa ya çok erken yapmalı ya da 5 yaşı beklemeli. 2 buçuk 5 yaş arası çok fena oluyorlar.

kızlar hepinize iyi haftalar. ben ev kadını olduğum için bana pazartesiymiş cumartesiymiş hepsi aynı
vallahi inanın pazartesi sendromunu bile özledim gerçi ben bi çok insanın aksine pazartesiyi severdim yeni bir haftaya başlangıç içimi açardı. tabii işini sevmekle de alakalı.

şimdi pazartesinin tek değişik yani semt pazarı olması gidip barbunya bitmeden alıp buzluğa atmam lazım ama bugün hiç gidesim yok. Begüm sabah 8 olmadan kalktı zaten şimdi uyur birazdan.

ay ben iyice ev kadını oldum

Alıştım canım ev işlerine :) berat çok zorlamıyor artık ilk bir kaç gün zorlamıştı ama şimdi iyiyiz şükür kendi kendine oynuyor yok canım benden kucak istemiyor çünkü istese de almıyorum bunu biliyor artık bana düşkün değil şimdilik hala babasına düşkün iyi ki babası okuldan eve gelince yemek bile yedirmiyor ona babası yemek yerken beratta kucağında oturuyor yapışık geziyorlar evin içinde sürekli kucağında olmak istiyor babası da kıyamıyor ben ağlarsa ağlasın biraz alışır diyorum ona koy yere diyorum ama kıyamıyor ağlamasına öyle yani bir de hep sallanan atına biniyor tv izliyor tv yi fazla da izletmek istemiyorum ama evde çok sıkılıyor dışarı da çıkamıyoruz buz gibi hava onu sürekli oynatamıyorum da enerjim bitiyor hemen ama 24 satte izletmiyorum tabi bazı çizgi filmleri izliyor topsy ve tim niloya rafadan tayfa en sevdikleri :) diğerleri açık olsa bile izlemiyor öyle idare ediyoruz işte canım ev kadını olmanın eennn zor yanı her gün ne pişireceğini düşünmek :) artık aklıma bişey gelmiyor annem burdayken o düşünüyordu benim yerime çok zor ya berat herşey yemiyor bir de onun yiyeceği şeyler yapmalıyım kuru fasülye mercimek nohut hiç yapmıyorum berat asla yemiyor ben de sevmiyorum sebze de yok fazla kışın ıspanak yapıyorum genelde karnabahar pırasa türü sebzeleri de ben seviyorum ama beratla babası hiç yemezler çok uzattım canım kusura bakma :) kısacası yemek yapmak ve berata yedirmek dışında çok zorlanmıyorum şükür
Kardeş mevzusu da bence de öyle canım ya çok erken yapmalı ya da okul çağında çok erken olunca beraber büyüdükleri için erkenden alışmışmış benimsemiş oluyor sanki sonradan 3-4 yaş civarında daha da sıkıntılı gibi ya da büyüdüklerinde herşeyin farkına vardıklarında kardeş olayını algılayabildiklerinde olması güzel mesela görümceminde 3,5 yaşında bir oğlu var şimdi ikincisi doğdu 1 aylık şu an büyüğü çok kıskanıyormuş hep annesini dövüyormuş hiç sevemiyoruz bebeği diyor kıskanmasın diye ben de çok merak ediyorum şimdi berat kardeşi olunca ne yapacak diye :)

tam babacı çıktı seninki :) olsun ne güzel işte. sen doğum yaptığında babası ilgilenir yine. ama acaba kardeşini görünce sana bi düşkünlük olur mu diye de düşündüm. bakalım görücez :)

yemek konusunu hiç sorma bende bıktım usandım ne pişireceğimi düşünmekten. dediğin gibi çocuk olunca daha zor. biz önceden olsa bişey ayarlar yerdik ama şimdi sağlıklı yemekler yapayım istiyorum. eşimde yemek seçiyor Begümde her şeyi yemiyor. ay bıktım yeminle ya. eşim nohut, ıspanak, karnabahar, brokoli, içinde kıyma olan sulu yemekler yemez. mesela ben nohuta bayılırım ama dört yıldır herhalde bi tek annemlerde falan denk gelince yemişimdir. Begümde yiyemez henüz onu sert. ay bi gün kendime özel nohut pişiricem vallahi

ben hemen hemen her şeyi yerim. bazen işte eşime ayrı Begümle bana ayrı yapıyorum mecbur. ıspanak yapmam lazım bak iyi hatırlattın daha bu mevsim hiç siftah yapmadık ıspanağa. geçen kış kandırmacayla da olsa yemişti bu sefer ne olacak bakalım. işte öyle aynen bende bıktım düşünmekten şu yemek işini bak mevzuyu bende uzattıkça uzattım :))

Berat kendi kendine oynuyosa ne güzel. Begüm hep bizimle oynamak istiyo mecbur oynuyorum ama bazen vallahi sıkılıyorum ya bende tv açıyorum mecbur ama dediğin gibi hep değil. sevdiği şeyler belli. trtçocuk yine en izlenebilir kanal. her çocuk gibi niloyaya bayılıyor :) bi de kare ve başka bi kanalda minik bi kerkentele var adı oscar ona bayılıyo. ona bizde bayılıyoruz çok tatlı :)

yani o kadardan da bişey olmaz napalım. yoksa ne yemek yapabilirim ne çamaşır ne temizlik. onları geç tuvalete gidemiyorum bazen yahu

Ya kıvırcık iyi hoş ama bu Afrika kıvırcığı çok sıkıntı.. Benin saçlarım kuru aşırınderecede hem de.. sadece jöle ile bu şekli alıyor yoksa sadece iğrenç bir bonus saçma sapan bi yapısı var.. jöle daha da kurutuyor saçımı bundan dolayı çok kırılıyor.. aslında üzüyor çünkü boya olduğunda dibi geliyor Ama nasıl oluyorsa uzun olmuyor.. ben de istiyorum uzatayım ama yok kaç yıldır aynı boyda

Uzatmalıyım eve t ama uzamayan uzasa da kırılan bi saç vermiş allah bana bende banyodan sonra öyle dolaşamam bi ton jöle sürüyorum her gün sabahları da kalktığımda tepeme yığılıyor bunyüzden tekrar jöle ıyyy bıktım.. küçüklüğümden beri sevmiyorum saçlarımı.. ben de Brezilya fönü çok düşündüm ama uzadıkça diplerden kendi saçım gelecek ve çirkin olacak diye yaptırmadım.. sen yaptırabilirsin ama Şen'de işe yarar ya da su dalgası yaptır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…