2015 Şubat Anneleri

Nasıl alışırsa öyle gitmiyor ben çok küçükken kabal patlıcan biber filan hayatta yemezdim çok yemek seçerdim ama sonraları yemedğim şey yoktu hala da öyleyim seçtiğim bi pırasa vardr o da olsa yerim de kendim yapmam yani.

heheh hreseye ragmen ne demek kiii :)
Ha bir de uykuya dalarken göğüslerimle ucuyla oynaması var ki çıldıracak gibi oluyorum fobi oldu resmen bende. Eliyle ucunu mıncıklamadan uyumak istemiyor. Resmen aşk yaşıyor okşuyor okşuyor kokluyor mıncıklıyor emiyor

bizim geline anasi ayri malzemeli menemen yaparmis 18 inde evlendi
biber dpmates sogan hiç bisey olmayacak yemekde varsada gorunmeycek oyle buyumus tabi kabak piarsa fln eydiginidee sanmiyorum :)))
simdi alisti herseyi yiyor :))
kendine oyle incecik dogaramaya usendi herhaldeee

amaniNN

ben dedim size dermisimmmm:)) alistirmayin yapmayin diye :)

saka bi yana bu çocugun sizinn bi uvzunuza alismis olmasi tahmin edemiyeceginiz kdr buyuk sorunnn insalalh bi iki seneye kurtulabilirsiniz

bende fobi oldu herhalde ermeden sonra hakan emerken dokunsa kokruyordum alisacak diye :)))))

Büyük ihitmalle:) bnde bekarken kaynamış sütün tencerisini asla yıkamazdım dibindeki o göz göz görntü midemi bulandrrdı zaten o bi fobi çeşidiymiş küçük kçk delikli delikli görüntülerden korkma ve iğrenme diye neyse şimdi herhafta 1 tencere yıkıyorum

Evet senin söylediğini hatırlıyorum zaten. Oyüzden sürekli yapmasına izin vermiyorum. Emcek diye mecbur veriyorum uyku öncesi biraz oynasn tatmin olsn diyorum artk gıcık olmaya başladğm anda haydi yatağa diyorum yatırıyorum. Ağlıyo biraz çığırıyo sonra net birşekilde almayacağımı söylüyorum yat diyorum el mecbur yatıyo.

Merak ederiz tabi arkadaşımızı ne sandın :)
Bu verdiğin tarifi deneyebilirim. Bebek ekmeği dediğin ne ola ki canım?
Bu sefer o kadar ısrarcı olmadı ama bizimki sapıttı, şımardı ve kesinlikle bilerek yapıyor özellikle bağıra bağır ağlayıp ağlamaktan katılma nu arası yapıyor yeminle :)) elini ağzı a götürüyor filan düdük makarnası

ben emzırmeyi kestiğimde kolay uyusun diye izin vermiştim. Bilmiyordum ki neye yol açmışım :))) zaman la ögrendim iş işten geçmişti:)))

Biz gece kesintisiz uyuyoz şimdilik, ve sebebi kendi kendine uyuması bence. Bişeye bağımlı uyyuunca gece uyanıp onu istiyor benimkide gece kem küm ederse eline vede ağzına emziği tıkıyorum geri yatıyor :))

Aha sen de gittin bi ben mi kaldım emziren :)

Bende balık temizlenirke evden giderdim:)))
Evlenince kendim yaptım tabi el mecbur :)))

Ah canım bi daha ki sefere buluşalım mutlaka ama bugünden itibaren bir ay değil iki aya çıkardım bu gelme olayını. Tuna yüzünden geriliyorum ve geriliyoruz! Çok şımarıyor burda inanamıyorum hareketlerine isteklerine. Bu geldiğimizde kv bişey yapmadı ama bizimki çözmüş artık olayı şımarıklıktan ters takla atacak yakında :)

canım arkadaşlarım benim ya :)
eti cici bebenin var canım bildiğin etimek :)

ahh ahhh bilirim bacım bilirim o arsız şımarma hallerini. aynı yapıyor bizimkide babaannesinde. aman benden sana tavsiye bırak naparsa yapsın babaanneleri uğraşacak ne de olsa sen keyfine bak. ben oraya gidince artık hiç karışmıyorum. nasıl olsa kendi evine gelince normale dönüyor. düdük makarnaları

Ahaha napıyor kız bacak kadar çocuk :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…