vallahi umutlandım siz böyle deyince. inşallah kısa zamanda inadını kırar da yeni tatlara açık olur biraz.Nasıl alışırsa öyle gitmiyor ben çok küçükken kabal patlıcan biber filan hayatta yemezdim çok yemek seçerdim ama sonraları yemedğim şey yoktu hala da öyleyim seçtiğim bi pırasa vardr o da olsa yerim de kendim yapmam yani.
Can'ım saç dedin saçını kestirdik dün :) sen de arada yaz buraya bu kadar ara verme, haberdar et kendindenSelamlar hanımlar..
Bayadır takip edemİyondum sizi dünden beri bakıyorum uyuttum benim cimcimeyi yazayım dedim ..
yeb4 Begüm ile yaren in bi farkı çıktı sonunda benim ki tatlı yemiyor bal çikolata reçel hiç. Tuzlu baharatlı olan şeyleri seviyor kahvaltı yapmıyor yediği tek şey zeytin ve salatalık.. Belin Nasıl oldu bu arada...
dadera bende çok güldüm duru ya o küçücük kovanın içine Nasıl girmiş :)))) popoda sıkışmış çıkaramıyor. Safranbolu gezilerini kıskanmadım değil:))
. @MaRaL_ Taşınıyorsun sanırım Allah yardımcın olsun küçük tavsiye kutularken üstüne yaz hep ne tür eşya var daha kolay oluyor bunda ne vardı diye bütün paketleri aynı anda açmak zorunda kalmıyorsun.
. @hebelee gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin diğer hamilelerde Allah kucaklarına almayı nasip etsin..
mery60 Tuna nın saçlarına hastayım :))) maşallah
Kız anneleri bebeklerin saçlarını sıfıra vurdunuz mu hiç !
Herkese sevgiler ...
Gece bırak artık hem sana hem ona yazık bi faydası da Yok Can'ım. Kahvaltıyı tabi yapmaz gece o kadar emerse :)Emzirenlerden biri de benim !! Yazın bırakacaktım hastalanınca 24 aya gidecez babamız emzirme taraftarı fanatik bi şekilde :) sabaha kadar kaç kere emiyor sayısını bilmiyorum yani biraz kepaze boyutundayız aslında hayırlısı bakalım .. 16 sında 20 aylık olacaz
benim yakmıyor canım yiyorum ama yapamıyorum dedi ya. pırasada soğangillerden sonuçta ondan yakar gözü :)Pırasa niye gözünü yakıyor kız yasemin
Can'ım bence yavaş yavaş belli bi rutine oturt bu emme olayını. Gece de bıraktır. Üç saate bir düşürürsün alışınca da günde üç iki derken yavaş yavaş bırakma yoluna girersiniz, ben şu an bir kez emziriyorum günde. Hiç öyle meme diye tutturduğu olmadı bugüne kadar :)Sürekli emme isteği acıyan göğüs uçları gece uyanmaları demek:):))
Ben hala gidiyorum :)) eşim yapıyor.Bende balık temizlenirke evden giderdim:)))
Evlenince kendim yaptım tabi el mecbur :)))
Sen benim annemde olsana kızzCan'ım bence yavaş yavaş belli bi rutine oturt bu emme olayını. Gece de bıraktır. Üç saate bir düşürürsün alışınca da günde üç iki derken yavaş yavaş bırakma yoluna girersiniz, ben şu an bir kez emziriyorum günde. Hiç öyle meme diye tutturduğu olmadı bugüne kadar :)
Valla müdahale etmeden de duramıyordum. Onlar başbaşayken ben başka bi yere gideyim bari:)canım arkadaşlarım benim ya :)
eti cici bebenin var canım bildiğin etimek :)
ahh ahhh bilirim bacım bilirim o arsız şımarma hallerini. aynı yapıyor bizimkide babaannesinde. aman benden sana tavsiye bırak naparsa yapsın babaanneleri uğraşacak ne de olsa sen keyfine bak. ben oraya gidince artık hiç karışmıyorum. nasıl olsa kendi evine gelince normale dönüyor. düdük makarnaları
Aç ama yemiyor ağlama numarası yapıyor vitrin üstünde içinde ne varsa indirtiyor tencere tava dolapta ne varsa kurcalıyor, bahçedeki hortumu üstünü başını sırılsıklam etmeden bırakmıyor..... daha bi dünya manyaklık :))Ahaha napıyor kız bacak kadar çocuk :)))))))
Valla maralım senin işler düzenle yürümez üç çocukla evde tek başına düzenle değil ancak senin yaptığın gibi pata küte ordan burdan yapa yapa bitirirsin işlerini. Nitekim bak sen de maşşallah evi bile taşıdın bitirdin. :) benimkisi tek çocukla memur kocayla düzen ayağına iş uydurmaca :))Sen benim annemde olsana kızz
Banada azcık düzen bulaşırdı belki:)
yok baya emziriyor daha herkesemziren kaldimiki bimattika var galiba onun disinda :)
kesinlikle öyle yap. yani eğer kv şikayetçi değilse onun böyle şımarmasından evi dağıtmasından. bizimki ne yaparsa yapsın bırak diyor. bende bi süredir karar verdim hiç karışmıyorum. başka odaya geçiyorum zaten onlar evde hep turluyorlar. sende başka yere git imkanın varsa başka şeylerle ilgilen. kendine vakit ayır işte boşver :)Valla müdahale etmeden de duramıyordum. Onlar başbaşayken ben başka bi yere gideyim bari:)
bende balığı asla temizleyemem ıyyy yiyemem yoksa. annemde öyledir. bizim evde hep babam temizlerdi.Ben hala gidiyorum :)) eşim yapıyor.
Eminim ozlerim canim. Insan alisiyo ya calismaya. Neyse haftaya kardesim geliyo onla da guzel gecer insallah. Duru cok sevinecek.mery60 cancazım bi dahakine haber ver bana seni kurtarayım ordan bileydim geleceğinizi annemlerin çağırmaydım ben giderdim Merzifon'a bu hafta sonu
Neyse bir sonraki sefere inşallah..
Sen artık ayda bir gidicem demiştin oldu mu yav bi ay :))
Gerginliğini çok iyi anlıyorum senin, kv bişi yapmıyor olsa bile artık bi kere gıcık oldun yA o öyle devam ediyor be yazık ki.. ben hala ısınamadım tekrar benimkine.. saygısızlık etmiyorum ama onun dışında da öyle samimi değilim eskisi gibi o da anladı zaten pek bi iyi bu aralar hemen yemek için akşama bişiler düşünüyor falan kafaya saksı düştü sanırım :)))
yeb4 anam benimki de tatlı düşmanı.. bi bal yiyor o da azıcık bişi.. tuzlu ve baharatlıyı çok seviyor aöa özellikle cips :) ben de arada sırada veriyorum anası kılıklı ben de çok severim cipsi :))
dadera oleeeeey yalasın tatilll :) sen hak ettin bu iki haftayı mis gibi vakit geçir :) yalnız bişi diyetim mi Şen'de de olur mu bilmiyorum ama bi süre sonra işi özleyeceksin çalışmak bağımlılık yapıyor ve evde bunalıyorsun..
Senin minik fareyi de yerim ben nasıl güzel maşallah, saçları da upuzun hiç kestirdin mi? Düz demi saçı senin sanki dalgalı gibi :) minik fare :))
Mery de bıraktı mıki?
Hosgeldin canim ne zamandir yoktun. Duru oyle teyzesi en buyuk zevki bu:) Safranboluyu ben cok severim defalarca gittim. yine giderim yani. tavsiye ederim. Ben daha hic sacini kestirmedim canim. simdi artik uzulurler galiba kesilince. Cok farkindalar herseyin.Selamlar hanımlar..
Bayadır takip edemİyondum sizi dünden beri bakıyorum uyuttum benim cimcimeyi yazayım dedim ..
yeb4 Begüm ile yaren in bi farkı çıktı sonunda benim ki tatlı yemiyor bal çikolata reçel hiç. Tuzlu baharatlı olan şeyleri seviyor kahvaltı yapmıyor yediği tek şey zeytin ve salatalık.. Belin Nasıl oldu bu arada...
dadera bende çok güldüm duru ya o küçücük kovanın içine Nasıl girmiş :)))) popoda sıkışmış çıkaramıyor. Safranbolu gezilerini kıskanmadım değil:))
. @MaRaL_ Taşınıyorsun sanırım Allah yardımcın olsun küçük tavsiye kutularken üstüne yaz hep ne tür eşya var daha kolay oluyor bunda ne vardı diye bütün paketleri aynı anda açmak zorunda kalmıyorsun.
. @hebelee gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin diğer hamilelerde Allah kucaklarına almayı nasip etsin..
mery60 Tuna nın saçlarına hastayım :))) maşallah
Kız anneleri bebeklerin saçlarını sıfıra vurdunuz mu hiç !
Herkese sevgiler ...