2015 Şubat Anneleri

vallahi umutlandım siz böyle deyince. inşallah kısa zamanda inadını kırar da yeni tatlara açık olur biraz.

pırasa gözünü yaktığı için mi yapamıyorsun?

Can'ım saç dedin saçını kestirdik dün :) sen de arada yaz buraya bu kadar ara verme, haberdar et kendinden

Gece bırak artık hem sana hem ona yazık bi faydası da Yok Can'ım. Kahvaltıyı tabi yapmaz gece o kadar emerse :)

Sürekli emme isteği acıyan göğüs uçları gece uyanmaları demek:):))
Can'ım bence yavaş yavaş belli bi rutine oturt bu emme olayını. Gece de bıraktır. Üç saate bir düşürürsün alışınca da günde üç iki derken yavaş yavaş bırakma yoluna girersiniz, ben şu an bir kez emziriyorum günde. Hiç öyle meme diye tutturduğu olmadı bugüne kadar :)

işte bu yüzden 15 aylık daha kafası tam basmıyoken memeyi bıraktırmakla çok doğru yapmışım diyorum sizi dinleyince :) bi zamandan sonra kandırmak zor oluyor. bağ kuruyorlar iyice yapışıyorlar.

Sen benim annemde olsana kızz
Banada azcık düzen bulaşırdı belki:)

Valla müdahale etmeden de duramıyordum. Onlar başbaşayken ben başka bi yere gideyim bari:)

Ahaha napıyor kız bacak kadar çocuk :)))))))
Aç ama yemiyor ağlama numarası yapıyor vitrin üstünde içinde ne varsa indirtiyor tencere tava dolapta ne varsa kurcalıyor, bahçedeki hortumu üstünü başını sırılsıklam etmeden bırakmıyor..... daha bi dünya manyaklık :))

Sen benim annemde olsana kızz
Banada azcık düzen bulaşırdı belki:)
Valla maralım senin işler düzenle yürümez üç çocukla evde tek başına düzenle değil ancak senin yaptığın gibi pata küte ordan burdan yapa yapa bitirirsin işlerini. Nitekim bak sen de maşşallah evi bile taşıdın bitirdin. :) benimkisi tek çocukla memur kocayla düzen ayağına iş uydurmaca :))

Valla müdahale etmeden de duramıyordum. Onlar başbaşayken ben başka bi yere gideyim bari:)
kesinlikle öyle yap. yani eğer kv şikayetçi değilse onun böyle şımarmasından evi dağıtmasından. bizimki ne yaparsa yapsın bırak diyor. bende bi süredir karar verdim hiç karışmıyorum. başka odaya geçiyorum zaten onlar evde hep turluyorlar. sende başka yere git imkanın varsa başka şeylerle ilgilen. kendine vakit ayır işte boşver :)

Ben hala gidiyorum :)) eşim yapıyor.
bende balığı asla temizleyemem ıyyy yiyemem yoksa. annemde öyledir. bizim evde hep babam temizlerdi.

şimdi de bizim bi balıkçımız var zaten büyük balıkları temizleyip veriyolar. küçükleri de temizletiyoruz biraz daha para verip. eşimde beceremez çünkü
sağlam mide lazım one be

Eminim ozlerim canim. Insan alisiyo ya calismaya. Neyse haftaya kardesim geliyo onla da guzel gecer insallah. Duru cok sevinecek.
Saclar cok uzadi teyzesi hic kestirmedik. sadece enseninden bebekken annem kesmisti. enseni cok uzudu isilik oluyodu. Dalgali da degil tam duz de degil bi degisik. Ayaz kuzumun dalgali gibi dimi? Benim de dalgalidir. Senin kivircikti dimi orjinal hali.

Hosgeldin canim ne zamandir yoktun. Duru oyle teyzesi en buyuk zevki bu:) Safranboluyu ben cok severim defalarca gittim. yine giderim yani. tavsiye ederim. Ben daha hic sacini kestirmedim canim. simdi artik uzulurler galiba kesilince. Cok farkindalar herseyin.
Emzirme konusunda ben asla kesmem diyodum 2 yasina kadar ama bi anda geldiler. nasibi bu kadarmis demek dedim. bi de o kadar duzeldi ki hersey birakinca. huysuzlugu bile azaldi masallah. cok sukur hic pisman olmadim

dadera ben Karabük lüyüm zaten biliyorum oraları :) şuanda kdz Ereğli'deyim.. Çok güzel yerler
mery60 gece daha çok düşkün memeye Nasıl bıraktıracam bilmiyorum ilk ayakta sallanarak uyuyor sonrası hep meme uyku aralarında ..kesince de yakışıklılığından ödün vermez Tuna bey bi karizması var onun :)
BtRt aynı senin gibiyim bende memede uyumalar biri ağzında diğeri parmak ucuyla oynamalar arada çimdiklemesi ikisi aynı açtırması hepsi ..

Kahvaltı öğünümüz yok bizİm ya , tatlı olmayan ne yapabilirim ki . Gerçi şuanda grip öksürük burun akıntısı balgamda var galiba sesİde kısıldı .. Kilomuz 12.000 kg oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…