mery60 cancazım bi dahakine haber ver bana seni kurtarayım ordan bileydim geleceğinizi annemlerin çağırmaydım ben giderdim Merzifon'a bu hafta sonu
Neyse bir sonraki sefere inşallah..
Sen artık ayda bir gidicem demiştin oldu mu yav bi ay :))
Gerginliğini çok iyi anlıyorum senin, kv bişi yapmıyor olsa bile artık bi kere gıcık oldun yA o öyle devam ediyor be yazık ki.. ben hala ısınamadım tekrar benimkine.. saygısızlık etmiyorum ama onun dışında da öyle samimi değilim eskisi gibi o da anladı zaten pek bi iyi bu aralar hemen yemek için akşama bişiler düşünüyor falan kafaya saksı düştü sanırım :)))
yeb4 anam benimki de tatlı düşmanı.. bi bal yiyor o da azıcık bişi.. tuzlu ve baharatlıyı çok seviyor aöa özellikle cips :) ben de arada sırada veriyorum anası kılıklı ben de çok severim cipsi :))
dadera oleeeeey yalasın tatilll :) sen hak ettin bu iki haftayı mis gibi vakit geçir :) yalnız bişi diyetim mi Şen'de de olur mu bilmiyorum ama bi süre sonra işi özleyeceksin çalışmak bağımlılık yapıyor ve evde bunalıyorsun..
Senin minik fareyi de yerim ben nasıl güzel maşallah, saçları da upuzun hiç kestirdin mi? Düz demi saçı senin sanki dalgalı gibi :) minik fare :))