Özlettin kendini valla seni görmek çok güzel :) doğru diyosun korktuğun şey başına gelirmiş korkmamak lazım daha var canım öyle düşünüyorum insan doğurmamaya odaklansa öyle inansa geç doğuruyormuş :) hayırlısı sağlıkla doğsun da gerisi önemli değil canımkızlaaaaaaar selam kızlar nabersiniz? ahhh ben ne şanssızım ya pazartesi günü birden telefonum bozuldu. servise verdik yenisini vericez dediler anca bu akşam geldi. tabii çok eski bi telefon kullandım yedekte vardı. numaralarım her şeyim gitti yeni telefonda. allahtan yedek aldırdım da tekrar yüklediler her şeyi ve rehberimi. o arada eşim de bilgisayarın içini açmış temizlicek tamir mi yapıcakmış neyse hiç bi şekilde internete giremedim yani.
merak edip sormuşsunuz varolun canlarinsan ne çok alışıyormuş meğer bu sosyal medyaya, internete. elime telefon yapışık gezen insanlardan değilim ama yinede çok hissettim eksikliğini. keşke böyle olmasaymış tabii. eskiden daha mı iyiymiş acaba
geçmişe şöyle bi göz atabildim anca şimdi.mery60 ahh bacım nerde o elit elit gezmeler ahh ahh. anca çocuk, çamaşır, yemek, temizlik
Tuna bi gün iyi bi gün kötü dedin ya kendimi gördüm. Begümde öyle bi gün iyiyse iki gün kötü. bi gece güzelce uyuyor ertesi gece kırk kez kalkıyor. bazı günler çok huysuz durduk yere oyun oynarken birden deliriyor ve elindekini fırlatıyor. ne yapsam keyfini yapamıyorum. bazende sakin. anlamadım gitti inan dengem bozuldu şaştım kaldım.
@AyazBeyaz eğitimin allahtan yine çok geç bitmiyormuş cicim. o yönden şanslısın. Ayaz da hem alışmış olur. tabii kv konusu can sıkıyor böyle durumlarda. inşallah bikbik etmez.
Gonul83 doğum yaptın mı acaba nasılsınız inşallah iyisinizdir.
MaRaL_ senin yerinde olsam herhalde ben delirirdim ya. böyle anlatınca komik geliyo ama düşününce ayyy
dadera ya o Durukuşun hali ne o sepette gülmekten öldüm biraz önce gördümde
BRBM canım sende erken doğurmaktan korkuyorum diye diye erken doğurcan he düşünme böyle şeyleri
Evette beratı epiduralle doğurmuştum hiçbişey hissetmemiştim bunda sancılı mancılı olacak ondan korkuyorum azıcık ama korkunun ecele faydası yok :) evet 2. Lerin doğumu daha kolay olurmuş annem de öyle der hep ama bana göre bu ne kadar çabuk ve kolay doğsa da berat daha kolay doğmuş olacak onda sancı hissetmediğim için :)Sen ki normal Doğum yapmış insansın korkma ikinci üçüncü Doğumlar çok daha kolay oluyormuş canım :)
Nasıl Geypr günlerin? Berat çok zorluyor mu?
vayy beee Emre beye bak senoo konsunca neler duyaacn sen muffin biseymi
çegde yerler , bulasigini kaçiririlar :))) yalvaririlar yakarirlar alirlar elinden tavayi taabagi :)))
bizim ev yakinlasiyor ya okula tek gitmek istiyoalr benimkiler , arada bi yol var çok yakin gitmesi sorun deilde, iti opugu olur diye babalari istemiyor
emre SIKILDIM ben senle okula gitmekden dedi bana :)))))))
al sana konusma dil papuç kadar herseye bi cevap var kasinma benceee iyi boyle yarim agiz kem kum etmeleriii
bende uykuyu uykusu geldimi nasilsa uyur diyorum yemeye onem veriyorum iste
herkes elinde ne yoksa ona yogunlasiyor demekkii :))))))
hayırlı olsun canım benim sağlıkla kuvağına almışsın. boyu ve kilosuna da maşallahKızlar Sabah Geldim hastaneye hazırladılar felan filan sonra belden vurdular anezteziyi çok acayip midem bulandı çıkardım falan sonra eşim geldi başladı ameliyat an be an bebeğin karnımdan çıktığını hissettim öksürerek çıktı sonra ağladı yanak yanağa geldik yumusavikti 3330 gr 51 cm doğdu. Ama sonra karnımı dikerken İşte bastirdilar falan nefesim kesildi belimin ağrısı etlerimjn ağrısı ameliyat esnasında biterken falan çok ağrım oldu İlk doğumda olmamıştı dediler ikinci sezeryanda olurmuş yapisikliklar falan oluyormuş Daha uzun sürdü odama gitmem Yani İlk gün epey sarılıydı Bugün Daha İyiyim yurutecekler az sonra bebekte iyi memede emiyor Hemen tuttu emdi Allaha şükür bizden boyle haberler @yeb4 @mery60 @MaRaL_ @AyazBeyazBRBM dadera
teşekkürler canım sizi görmekde öyle :)Özlettin kendini valla seni görmek çok güzel :) doğru diyosun korktuğun şey başına gelirmiş korkmamak lazım daha var canım öyle düşünüyorum insan doğurmamaya odaklansa öyle inansa geç doğuruyormuş :) hayırlısı sağlıkla doğsun da gerisi önemli değil canım
aci yemezler buyuklervayy beee Emre beye bak senbüyümüşde annesiyle okula gitmek istemiyomuş bak sen :)
oturduğun muhit güvenlik açısından nasıl? oraları pek bilmiyorum tabii ama ben burda herhalde liseye gidene kadar tutup elinden götürürüm :) gerçi ilkokul tam yanımızda.
ben 4. sınıftan itibaren kendim giderdim okula, tüm arkadaşlarımda öyle. o zamanlar bu kadar kötü değildi ortalık. kötülük vardı tabii ama bu kadar tehlikeli değildi. annelerimiz sokağa oynamaya rahatça gönderirdi. artık eskide kaldı o günler. tek başına asla çıkarmam sokağa
ben bu yarım yarım konuşmalarına bayılıyorum :)) tam konuşunca bu kadar tatlı olmaz :) vallahi bizim kız da abur cubur ve tatlıya çok düşkün olacak belli. abur cubur pek vermiyorum evde de bulundurmuyorum ama en basitinden kahvaltı yaparken masaya helva bal kaymak koyamıyorum direkt onlara yöneliyor. kahvaltı bitince veriyorum. bu tatlıya düşkünlüğü hep babasına benziyor. o tatlı bulamasa toz şeker yer o derece. napıcam bakalım ben bunlarla.
senin büyükler yemek seçiyo mu bu arada?
pilav makarna ve patates kızartması sevmeyen bi çocukaci yemezler buyukler
ama kizim hiç seçmez diyebilirim
oglanda pilav makarna patates kizartmasi fln pek sevmez ..yani seçmiyolar diyebilirim :)
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar Sabah Geldim hastaneye hazırladılar felan filan sonra belden vurdular anezteziyi çok acayip midem bulandı çıkardım falan sonra eşim geldi başladı ameliyat an be an bebeğin karnımdan çıktığını hissettim öksürerek çıktı sonra ağladı yanak yanağa geldik yumusavikti 3330 gr 51 cm doğdu. Ama sonra karnımı dikerken İşte bastirdilar falan nefesim kesildi belimin ağrısı etlerimjn ağrısı ameliyat esnasında biterken falan çok ağrım oldu İlk doğumda olmamıştı dediler ikinci sezeryanda olurmuş yapisikliklar falan oluyormuş Daha uzun sürdü odama gitmem Yani İlk gün epey sarılıydı Bugün Daha İyiyim yurutecekler az sonra bebekte iyi memede emiyor Hemen tuttu emdi Allaha şükür bizden boyle haberler @yeb4 @mery60 @MaRaL_ @AyazBeyazBRBM dadera
Ayy canim merak ettik valla seni. hatta ruyamda gordum bu gece. esinle ozel bi gununuzmus sanirim esin sana surpriz yapcakmis basbasa bi gun yani. o yuzden Begusu de halasina birakcakmis gece kalmaya. bi de halasi hamile miymis neymis ruyamda ole bisey de hatirliyorum:) neyse iste boyle bi ruyaydi. Begusum iyi mi? ben de izne ciktim iki hafta birlikteyiz durukusla. duru kucucuk yerlere girmeyi asiri seviyo. herseyin icine girmeye calisiyo. hepsi oyle mi bilmem. biseyi gordugunde ilk is icine girmeyi deniyokızlaaaaaaar selam kızlar nabersiniz? ahhh ben ne şanssızım ya pazartesi günü birden telefonum bozuldu. servise verdik yenisini vericez dediler anca bu akşam geldi. tabii çok eski bi telefon kullandım yedekte vardı. numaralarım her şeyim gitti yeni telefonda. allahtan yedek aldırdım da tekrar yüklediler her şeyi ve rehberimi. o arada eşim de bilgisayarın içini açmış temizlicek tamir mi yapıcakmış neyse hiç bi şekilde internete giremedim yani.
merak edip sormuşsunuz varolun canlarinsan ne çok alışıyormuş meğer bu sosyal medyaya, internete. elime telefon yapışık gezen insanlardan değilim ama yinede çok hissettim eksikliğini. keşke böyle olmasaymış tabii. eskiden daha mı iyiymiş acaba
geçmişe şöyle bi göz atabildim anca şimdi.mery60 ahh bacım nerde o elit elit gezmeler ahh ahh. anca çocuk, çamaşır, yemek, temizlik
Tuna bi gün iyi bi gün kötü dedin ya kendimi gördüm. Begümde öyle bi gün iyiyse iki gün kötü. bi gece güzelce uyuyor ertesi gece kırk kez kalkıyor. bazı günler çok huysuz durduk yere oyun oynarken birden deliriyor ve elindekini fırlatıyor. ne yapsam keyfini yapamıyorum. bazende sakin. anlamadım gitti inan dengem bozuldu şaştım kaldım.
@AyazBeyaz eğitimin allahtan yine çok geç bitmiyormuş cicim. o yönden şanslısın. Ayaz da hem alışmış olur. tabii kv konusu can sıkıyor böyle durumlarda. inşallah bikbik etmez.
Gonul83 doğum yaptın mı acaba nasılsınız inşallah iyisinizdir.
MaRaL_ senin yerinde olsam herhalde ben delirirdim ya. böyle anlatınca komik geliyo ama düşününce ayyy
dadera ya o Durukuşun hali ne o sepette gülmekten öldüm biraz önce gördümde
BRBM canım sende erken doğurmaktan korkuyorum diye diye erken doğurcan he düşünme böyle şeyleri
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun inşallah çok sevindim hemen emmesi çok güzel maşallahKızlar Sabah Geldim hastaneye hazırladılar felan filan sonra belden vurdular anezteziyi çok acayip midem bulandı çıkardım falan sonra eşim geldi başladı ameliyat an be an bebeğin karnımdan çıktığını hissettim öksürerek çıktı sonra ağladı yanak yanağa geldik yumusavikti 3330 gr 51 cm doğdu. Ama sonra karnımı dikerken İşte bastirdilar falan nefesim kesildi belimin ağrısı etlerimjn ağrısı ameliyat esnasında biterken falan çok ağrım oldu İlk doğumda olmamıştı dediler ikinci sezeryanda olurmuş yapisikliklar falan oluyormuş Daha uzun sürdü odama gitmem Yani İlk gün epey sarılıydı Bugün Daha İyiyim yurutecekler az sonra bebekte iyi memede emiyor Hemen tuttu emdi Allaha şükür bizden boyle haberler @yeb4 @mery60 @MaRaL_ @AyazBeyazBRBM dadera
oooo taze annecik hayırlı olsun. sağlıkla geldi minnoş. sana da çok geçmiş olsun. ilk yürüyüşü atlattıysan gerisi geliyor canım.Kızlar Sabah Geldim hastaneye hazırladılar felan filan sonra belden vurdular anezteziyi çok acayip midem bulandı çıkardım falan sonra eşim geldi başladı ameliyat an be an bebeğin karnımdan çıktığını hissettim öksürerek çıktı sonra ağladı yanak yanağa geldik yumusavikti 3330 gr 51 cm doğdu. Ama sonra karnımı dikerken İşte bastirdilar falan nefesim kesildi belimin ağrısı etlerimjn ağrısı ameliyat esnasında biterken falan çok ağrım oldu İlk doğumda olmamıştı dediler ikinci sezeryanda olurmuş yapisikliklar falan oluyormuş Daha uzun sürdü odama gitmem Yani İlk gün epey sarılıydı Bugün Daha İyiyim yurutecekler az sonra bebekte iyi memede emiyor Hemen tuttu emdi Allaha şükür bizden boyle haberler @yeb4 @mery60 @MaRaL_ @AyazBeyazBRBM dadera
ay hayır olsun canım :) yakında özel bi günümüzde yok ama. halasıda evli falanda değil :)) acaba bu rüya neye işaret :) hayırlara gitsin.Ayy canim merak ettik valla seni. hatta ruyamda gordum bu gece. esinle ozel bi gununuzmus sanirim esin sana surpriz yapcakmis basbasa bi gun yani. o yuzden Begusu de halasina birakcakmis gece kalmaya. bi de halasi hamile miymis neymis ruyamda ole bisey de hatirliyorum:) neyse iste boyle bi ruyaydi. Begusum iyi mi? ben de izne ciktim iki hafta birlikteyiz durukusla. duru kucucuk yerlere girmeyi asiri seviyo. herseyin icine girmeye calisiyo. hepsi oyle mi bilmem. biseyi gordugunde ilk is icine girmeyi deniyo
baktın olmadı facebook, instagram deneyecektin o da olmayacaktı en son çare sms atacaktın bak o olurdu :) teknoloji çağında iletişimsiz kalmak çok zor yani kötü bişey olmadıkça :) neyseki sadece telefonum bozulmuştu canım. iyiki varsınız merak edenimde var duygulandım :))yeb4 bugün de yazmasaydın vatsaptan msj atacaktım ama demek ki o da ulaşmayacaktı ben de iyice meraklanacaktım :)) kötü bi durum olmamasına sevindim canım. begümün damak zevki tunaya benziyor tatlı makarna patates kızartması en sevdiği şşeyler. aslında tatlıyı bu kadar çok yemesi beni endişelendiriyor. bazen kahvaltı yaptıracak vakit olmuyor bakıcı teyze de sadece helva çikolata reçel yedirebiliyor. öf bak düşündükçe ccanım sıkıldı yine.
biz kv ye geldik yine ve tunanın yememe krizi başladı. bu çocuk inat eder gibi burda yemek yyemiyor tepiniyor ağlıyor olmadık şeyleri iistiyor oynamak için. ben de sırf eşimle tartışmamak için bişey demiyorum. daha doğrusu diyemiyorum çünkü hemen geriliyor ortam. sinir oluyorum yaa öffff!!!
Canim Allah anali babali buyutsun. Cok sukur kavustun kuzuna. Allah ikisine de saglik versin. Hayirli omurleri olsun. Yeniden o duygulari yasamisim gibi oldu. ne guzel yazmissin.Kızlar Sabah Geldim hastaneye hazırladılar felan filan sonra belden vurdular anezteziyi çok acayip midem bulandı çıkardım falan sonra eşim geldi başladı ameliyat an be an bebeğin karnımdan çıktığını hissettim öksürerek çıktı sonra ağladı yanak yanağa geldik yumusavikti 3330 gr 51 cm doğdu. Ama sonra karnımı dikerken İşte bastirdilar falan nefesim kesildi belimin ağrısı etlerimjn ağrısı ameliyat esnasında biterken falan çok ağrım oldu İlk doğumda olmamıştı dediler ikinci sezeryanda olurmuş yapisikliklar falan oluyormuş Daha uzun sürdü odama gitmem Yani İlk gün epey sarılıydı Bugün Daha İyiyim yurutecekler az sonra bebekte iyi memede emiyor Hemen tuttu emdi Allaha şükür bizden boyle haberler @yeb4 @mery60 @MaRaL_ @AyazBeyazBRBM dadera
Gözünaydın canm ne mutlu sana evladına kavuştun. Maşallah allah güzel güzel sağlıkla mutlulukla büyütmeyi de nasip etsinKızlar Sabah Geldim hastaneye hazırladılar felan filan sonra belden vurdular anezteziyi çok acayip midem bulandı çıkardım falan sonra eşim geldi başladı ameliyat an be an bebeğin karnımdan çıktığını hissettim öksürerek çıktı sonra ağladı yanak yanağa geldik yumusavikti 3330 gr 51 cm doğdu. Ama sonra karnımı dikerken İşte bastirdilar falan nefesim kesildi belimin ağrısı etlerimjn ağrısı ameliyat esnasında biterken falan çok ağrım oldu İlk doğumda olmamıştı dediler ikinci sezeryanda olurmuş yapisikliklar falan oluyormuş Daha uzun sürdü odama gitmem Yani İlk gün epey sarılıydı Bugün Daha İyiyim yurutecekler az sonra bebekte iyi memede emiyor Hemen tuttu emdi Allaha şükür bizden boyle haberler @yeb4 @mery60 @MaRaL_ @AyazBeyazBRBM dadera
bilmiyorum buyudukçe seçmeelri azaliyorpilav makarna ve patates kızartması sevmeyen bi çocukmaşallah bence yemesinde kayıp değil yani :) bizimki daha bu yaşta makarna patates plunca ne güzel yiyo. ne güzel seçmemeleri, ben her şeyi yedirmeye çalışıyorum ama daha şimdiden seçiyor..
hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsunKızlar Sabah Geldim hastaneye hazırladılar felan filan sonra belden vurdular anezteziyi çok acayip midem bulandı çıkardım falan sonra eşim geldi başladı ameliyat an be an bebeğin karnımdan çıktığını hissettim öksürerek çıktı sonra ağladı yanak yanağa geldik yumusavikti 3330 gr 51 cm doğdu. Ama sonra karnımı dikerken İşte bastirdilar falan nefesim kesildi belimin ağrısı etlerimjn ağrısı ameliyat esnasında biterken falan çok ağrım oldu İlk doğumda olmamıştı dediler ikinci sezeryanda olurmuş yapisikliklar falan oluyormuş Daha uzun sürdü odama gitmem Yani İlk gün epey sarılıydı Bugün Daha İyiyim yurutecekler az sonra bebekte iyi memede emiyor Hemen tuttu emdi Allaha şükür bizden boyle haberler @yeb4 @mery60 @MaRaL_ @AyazBeyazBRBM dadera