2015 Şubat Anneleri

Özlettin kendini valla seni görmek çok güzel :) doğru diyosun korktuğun şey başına gelirmiş korkmamak lazım daha var canım öyle düşünüyorum insan doğurmamaya odaklansa öyle inansa geç doğuruyormuş :) hayırlısı sağlıkla doğsun da gerisi önemli değil canım

Sen ki normal Doğum yapmış insansın korkma ikinci üçüncü Doğumlar çok daha kolay oluyormuş canım :)
Nasıl Geypr günlerin? Berat çok zorluyor mu?
Evette beratı epiduralle doğurmuştum hiçbişey hissetmemiştim bunda sancılı mancılı olacak ondan korkuyorum azıcık ama korkunun ecele faydası yok :) evet 2. Lerin doğumu daha kolay olurmuş annem de öyle der hep ama bana göre bu ne kadar çabuk ve kolay doğsa da berat daha kolay doğmuş olacak onda sancı hissetmediğim için :)
Günler iyi geçiyor gibi canım berat ilk günkü kadar zorlamıyor beni ama işe gitmediğim halde erken uyanmak çok zorluyor beni berat 11 de uyuyor akşamları sabahta 7 gibi uyanıyor gündüz uykusu da değişiyor 1-2 saat genelde uyuyor da dinlenebiliyorum ama hala işe gidecekmişim gibi şu an tatildeymişim gibi hissediyorum :) ama şu bir gerçek çalışırken daha az yoruluyordum

Kızlar Sabah Geldim hastaneye hazırladılar felan filan sonra belden vurdular anezteziyi çok acayip midem bulandı çıkardım falan sonra eşim geldi başladı ameliyat an be an bebeğin karnımdan çıktığını hissettim öksürerek çıktı sonra ağladı yanak yanağa geldik yumusavikti 3330 gr 51 cm doğdu. Ama sonra karnımı dikerken İşte bastirdilar falan nefesim kesildi belimin ağrısı etlerimjn ağrısı ameliyat esnasında biterken falan çok ağrım oldu İlk doğumda olmamıştı dediler ikinci sezeryanda olurmuş yapisikliklar falan oluyormuş Daha uzun sürdü odama gitmem Yani İlk gün epey sarılıydı Bugün Daha İyiyim yurutecekler az sonra bebekte iyi memede emiyor Hemen tuttu emdi Allaha şükür bizden boyle haberler @yeb4 @mery60 @MaRaL_ @AyazBeyaz @BRBB dadera

vayy beee Emre beye bak sen büyümüşde annesiyle okula gitmek istemiyomuş bak sen :)
oturduğun muhit güvenlik açısından nasıl? oraları pek bilmiyorum tabii ama ben burda herhalde liseye gidene kadar tutup elinden götürürüm :) gerçi ilkokul tam yanımızda.

ben 4. sınıftan itibaren kendim giderdim okula, tüm arkadaşlarımda öyle. o zamanlar bu kadar kötü değildi ortalık. kötülük vardı tabii ama bu kadar tehlikeli değildi. annelerimiz sokağa oynamaya rahatça gönderirdi. artık eskide kaldı o günler. tek başına asla çıkarmam sokağa

ben bu yarım yarım konuşmalarına bayılıyorum :)) tam konuşunca bu kadar tatlı olmaz :) vallahi bizim kız da abur cubur ve tatlıya çok düşkün olacak belli. abur cubur pek vermiyorum evde de bulundurmuyorum ama en basitinden kahvaltı yaparken masaya helva bal kaymak koyamıyorum direkt onlara yöneliyor. kahvaltı bitince veriyorum. bu tatlıya düşkünlüğü hep babasına benziyor. o tatlı bulamasa toz şeker yer o derece. napıcam bakalım ben bunlarla.

senin büyükler yemek seçiyo mu bu arada?

hayırlı olsun canım benim sağlıkla kuvağına almışsın. boyu ve kilosuna da maşallah
sen biraz zorluklar yaşamışsın ama bebeğini sağlıkla kucağına alınca acıların geçmiştir eminimki.

ben çok duydum bir çok insandan araya en az 2 yıl koymayanların sezaryen ameliyatı ikinciye daha ağır oluyormuş. mantıklı da zaten daha yaran içten tam iyileşmemişken yeniden kesildi. inşallah acıların ağrıların da tamamen geçer ve tadını çıkarırsın canım.

teşekkürler canım sizi görmekde öyle :)
sen aklına eskileri getir, bi kucağında bi sırtında bi karnında kadınlar bide çalışırmış bedenen :)) tabii sen öyle yap demiyorum dikkat et elbet. eskilerin sağlığı dayanıklılığı bizde yok. ama ben birşey okumuştum anne karnı bir bebek için en güvenilir yer ve tahmin edemeyeceğimiz kadar korunaklılarmış orda.

aci yemezler buyukler
ama kizim hiç seçmez diyebilirim
oglanda pilav makarna patates kizartmasi fln pek sevmez ..yani seçmiyolar diyebilirim :)

aci yemezler buyukler
ama kizim hiç seçmez diyebilirim
oglanda pilav makarna patates kizartmasi fln pek sevmez ..yani seçmiyolar diyebilirim :)
pilav makarna ve patates kızartması sevmeyen bi çocuk maşallah bence yemesinde kayıp değil yani :) bizimki daha bu yaşta makarna patates plunca ne güzel yiyo. ne güzel seçmemeleri, ben her şeyi yedirmeye çalışıyorum ama daha şimdiden seçiyor..

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Ayy canim merak ettik valla seni. hatta ruyamda gordum bu gece. esinle ozel bi gununuzmus sanirim esin sana surpriz yapcakmis basbasa bi gun yani. o yuzden Begusu de halasina birakcakmis gece kalmaya. bi de halasi hamile miymis neymis ruyamda ole bisey de hatirliyorum:) neyse iste boyle bi ruyaydi. Begusum iyi mi? ben de izne ciktim iki hafta birlikteyiz durukusla. duru kucucuk yerlere girmeyi asiri seviyo. herseyin icine girmeye calisiyo. hepsi oyle mi bilmem. biseyi gordugunde ilk is icine girmeyi deniyo

Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun inşallah çok sevindim hemen emmesi çok güzel maşallah

yeb4 bugün de yazmasaydın vatsaptan msj atacaktım ama demek ki o da ulaşmayacaktı ben de iyice meraklanacaktım :)) kötü bi durum olmamasına sevindim canım. begümün damak zevki tunaya benziyor tatlı makarna patates kızartması en sevdiği şşeyler. aslında tatlıyı bu kadar çok yemesi beni endişelendiriyor. bazen kahvaltı yaptıracak vakit olmuyor bakıcı teyze de sadece helva çikolata reçel yedirebiliyor. öf bak düşündükçe ccanım sıkıldı yine.

biz kv ye geldik yine ve tunanın yememe krizi başladı. bu çocuk inat eder gibi burda yemek yyemiyor tepiniyor ağlıyor olmadık şeyleri iistiyor oynamak için. ben de sırf eşimle tartışmamak için bişey demiyorum. daha doğrusu diyemiyorum çünkü hemen geriliyor ortam. sinir oluyorum yaa öffff!!!

oooo taze annecik hayırlı olsun. sağlıkla geldi minnoş. sana da çok geçmiş olsun. ilk yürüyüşü atlattıysan gerisi geliyor canım.

ay hayır olsun canım :) yakında özel bi günümüzde yok ama. halasıda evli falanda değil :)) acaba bu rüya neye işaret :) hayırlara gitsin.

Begüş anlattığım gibi canım bi iyi bi huysuz :) ay çok komik ya kedi gibi desene vallahi bardağa bile girer bu azimle

çok sevindim iznine ohh bi güzel vakit geçir Durukuşla :)

baktın olmadı facebook, instagram deneyecektin o da olmayacaktı en son çare sms atacaktın bak o olurdu :) teknoloji çağında iletişimsiz kalmak çok zor yani kötü bişey olmadıkça :) neyseki sadece telefonum bozulmuştu canım. iyiki varsınız merak edenimde var duygulandım :))

evet damak tatları benziyor demekki. benide endişelendiriyor bu tatlı durumu.
kahvaltı için karışım yapsan kavanoza koyup versen? tatlı sevdiği için muz koyabilirsin tadı baskın olur ve yer. acelem olduğunda ve her gün yumurta vermek istemediğim için bazen öyle yapıyorum.
muz, peynir, pekmez, badem fındık ceviz, bebek ekmeği ve sütle ıslatıyorum. tatlı olduğu için yiyor en azından doğal tatlı yani :)

Tuna acaba kv zorla yediriyor diye tepki mi geliştirdi. sıkma canını iki gün sabret zor ama sen sıkılıcaksın yine.. boşver he de geç..

Canim Allah anali babali buyutsun. Cok sukur kavustun kuzuna. Allah ikisine de saglik versin. Hayirli omurleri olsun. Yeniden o duygulari yasamisim gibi oldu. ne guzel yazmissin.

Gözünaydın canm ne mutlu sana evladına kavuştun. Maşallah allah güzel güzel sağlıkla mutlulukla büyütmeyi de nasip etsin

bilmiyorum buyudukçe seçmeelri azaliyor
mesela kuçukken hamur isini yediremezdim pide lahmcun hiç bisey , simdi yer doyana kdr

bide patlican yemez benimkiler kuçukken hiç vermem içinde nikotin var diye okumustum taaa kizimda onu yemiyoalr
ama kizim yer karniyarga bayilir
ay benium kizin sevmedigi bisey yokkiii maaasalalhh :))))
kuçukken zorlanirdim ama yeireemzdim bizimkilrin aysindayken

AY ben yukardaki mesaji gonderdimmi bilmiyorum gondermediysem diye gondee basiyom valla :)

hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun
bugun daha iyisindir insalllahh ..

ya bu çocuk iyice sapitti kirmiei balik sarkisi olamdan azzini açmiyorrr kahvaltidaa
yapacak birsuru isim olmasa ben ona boyun egmemde bi an once diysun isime gicime bakiyim diyorum ben oyle oyle diye çocuk alismis iyimi

aman neysee bi sure gioder sonra sIKILIR :)
10 yasinda bi çocugun kirmizi balik sarkisiyla yemek yedigini dusunebilyonuzmu :)))))))

haaa bide ben size yazmadim galiba emzirmeyi kestik biz
son 1 ay dir galiba tam gununu de bilmiyorum ama en az 3 hafta olmustur emzurmeyeli
hiç istemedi bile, ilk zamanalrdaki yarik oldu acimaya baslamisti bende iyilessin diye memeyi evrmedim sonra bi bakdim artik emmiyor kaç gundur ,geride baslamadim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…