2015 Şubat Anneleri

Canim cok bunalmissin kiyamam. senin yerinde olsam ben de bunalirdim. neyse ki egitim 1 haftalikmis canim. egitim deyince tuylerim diken diken oluyo. bacagin neden agriyor ki acaba fitik olmasin sakin dikkat et kendine. bende de oluyo tek tarafli agrilar.
Esinin isi bence seni en cok bunaltan. benim esimin de isi oyleydi yeni evlendigimizde. keske daha saati belli bi is bulabilse. boyle cok zor. sen hep yalnizsin. ayaz babasini goremiyo babasi ayazi goremiyo.
Benim de hayatim cok monoton valla cocukla bisuru aktivitelere katilan gezen tozanlara hayranim gercekten. cocuktan sonra cok degisti hayatim. onceden her hafta sonu gorusecegim biri olurdu illaki. hic bos kalmazdim. simdi tek aktivitem anneme gitmek:)
Haklısın senin eğitimin yanında benimki normal
bi durum aslında :KK43: kusura bakma yaa böyle saçma bi şeyden hayıflanmak istemezdim :KK43:

Bacağımdan ameliyat olmultum ben canım bariz ameliyatı o mu tekrarladı bilmiyorum.. ama sağ ayak baş parmağım da uyuşuk bi gariplik var ama bakalım..

Ya ben anne olmayı çok sevdim Emin'im hepimiz sevdik aöa arada bi geliyorlar bana nedeni de dediğin gibi eşimin iş hayatının yoğunluğu tek sebep bu.. yalnız kalıyorum fazlasıyla..

Evet ben de o çocukla gezenlere hayranım çok ilginç basıl başarıyorlar bilmiyorum.. çocuklar uyumlu demek ki bizimkiler haylaz..

Selam kızla.. ben bu Tuna'yla uyuma işine iyice alıştım. Dün de uyumuşum dokuzda sabah da saat otomatik geriye almış saat yediyi gösteriyordu meğer sekiz olmuş, onbir saat uyumuşum ama bıraksan daha uyurdum sanırım.. bu ara en sevdiğim aktivite uyumak :)) zaten de başka bişey yok.. kızlar bunalmışsınız bende çok bunaldım.. berbat bi hafta sonu geçirdik, eşimle tartıştık suratlar beş karış oturduk iki buçuk gün boyunca. Bana sürekli agresifsin sinirlisin diyip duruyor. Değilim ama o kadar çok söylüyor ki evet ulaaaannnn sinirliyim diyip kendimi yerlerde yuvarlayasım geliyor!! Bugün de yine öyle bişey dedi hem de öğretmen arkadaşın yanında patladım bende en sonunda, insanlarla ilişkimi en asgari düzeyde tutup sadece gerektiğinde konuşacağım artım. Madem sinirliyim konuşmasın kimse o zaman benimle..
Hava kötü buz gibi, Tuna her zamanki gibi manyak bazen iyi bazen kötü.. bez değiştirme olayı bizde de çok zor oluyor. Ancak sohbet edip ekşınlı düşmeli dökülmeli kırılmalı sorular sorarak oyalayıp on saniyede değiştirebiliyoruz :)) mesela " - inek arabamıza nasıl çarpmıştı oğlum? -taaaaaaaaa " :KK70: yada "-kediler yumurtaları mı kırmış? -ıhh:))

gelincikgibi gelincikgibi canım bu karamsar haller hepimizde var, senin durumun daha zor ama.. eşinle geçirdiğiniz vakit çok az anladığım kadarıyla. Böyle olunca bütün yük senin omuzlarında. Hem anne hem babasın sen Can'ım.. maalesef.. bu arada geçmiş olsun, o dediğin bel fıtığı işareti olabilir. Bi doktora git sen vaktin olursa.. peki ayaza kim bakıyor hala kv mi?

BRBM BRBM Can'ım kendini üzme annesini istemeyen bebek olmaz, Emin'im sana öyle geliyordur, bu aralar huysuz bebek yok ki. Öyle olsa kucağına gelmek istemez. Hiç biri yemeğini kolay yemiyor, hep ekşınlı koşmalı uçurmalı oyunlar istiyorlar. Ben bile bu halimle yetişemiyorum valla senin yerinde olsam adım bile atamazdım. Eşin sana yardımcı oluyor allahtan. Kolay gelsin canım..

MaRaL_ MaRaL_ kız maraaaal Hakan efendi bile banyoda suyla oynaya zıplaya yiyorsa biz yandık anam.. sanki Hakan bana hep çok rahat yemek yermiş gibi geliyordu. Oda fena çıktı desene., ne yaptın ev temiZliğini? Fazla eşyaları ayırabildik mi?

yeb4 yeb4 Can'ım nerelerdesin? Sen bari kızlaaar hayat çok güzel Begüm uyuyor yemeğini nam nam yiyor ben de sosyal ve fit anne olarak o etkinlik senin bu gezme benim geziyorum de :)

Bu arada yarın ev hanımıyım ben, bakıcı teyzemiz oğlunu askere götürüyor izin istedi, bende olur dedim kadının bunca zamandır bir kez annesi için hastaneye refakatçi olarak gitmesi dışında hiç bi yere gittiğini görmedim. İlçeye bile gitmiyor bir buçuk yıldır.. benim ek dersim kesilecek ama olsun napalım, askerlik sonuçta.
Eşimle geçirdiğim vakit çok az evet ve şöyle, akıllanmıyorum ben sürekli söylemiyorum o evdeykrn bu yüzden de o bıkıyor, her hafta aynı şeyleri söylüyorsun diyor o da kızıyor artık ki normalde gıkı çıkmaz aşırı sabırlıdır bana karşı..

Demek ki çok görüşsem de bişi değişmeyecek, sen eşini sürekli görüyorsun demek ki ona da gelmiyor.. eşin birazcık ayıp etmiş ama bence :KK43: yanı başkasının yanında rleştirilmek çok yaralıyor insani.. ne kadar sinirlenmiş bi o kadar da üzülmüşsündür kim bilir :KK43:

Yok canım vurmadım, sağ bacağımdan ben 4 -5 yıl önce ameliyat olmuştum variz ameliyatı, damar aldılar falan..sanırım tekrarlardı çünkü aynı belirtiler var tabi eğer dediğiniz gibi fıtık değilse :))
fitikda parmak uyusmasi fln oluyomus ama
dr a ne zaman gitmeyi dusunuyorsun canim

Selam kızla.. ben bu Tuna'yla uyuma işine iyice alıştım. Dün de uyumuşum dokuzda sabah da saat otomatik geriye almış saat yediyi gösteriyordu meğer sekiz olmuş, onbir saat uyumuşum ama bıraksan daha uyurdum sanırım.. bu ara en sevdiğim aktivite uyumak :)) zaten de başka bişey yok.. kızlar bunalmışsınız bende çok bunaldım.. berbat bi hafta sonu geçirdik, eşimle tartıştık suratlar beş karış oturduk iki buçuk gün boyunca. Bana sürekli agresifsin sinirlisin diyip duruyor. Değilim ama o kadar çok söylüyor ki evet ulaaaannnn sinirliyim diyip kendimi yerlerde yuvarlayasım geliyor!! Bugün de yine öyle bişey dedi hem de öğretmen arkadaşın yanında patladım bende en sonunda, insanlarla ilişkimi en asgari düzeyde tutup sadece gerektiğinde konuşacağım artım. Madem sinirliyim konuşmasın kimse o zaman benimle..
Hava kötü buz gibi, Tuna her zamanki gibi manyak bazen iyi bazen kötü.. bez değiştirme olayı bizde de çok zor oluyor. Ancak sohbet edip ekşınlı düşmeli dökülmeli kırılmalı sorular sorarak oyalayıp on saniyede değiştirebiliyoruz :)) mesela " - inek arabamıza nasıl çarpmıştı oğlum? -taaaaaaaaa " :KK70: yada "-kediler yumurtaları mı kırmış? -ıhh:))
mery m esin ayip etmis ama haatsinin farkina avrir ehrhalde sen tavir yapmaya aynen devam et deermisim :)

ya biri bana kusmeyi ogretsin
çok istiyorum kusuyum 1 hafta konusmayim kocaya ama yapamiyom :))))))

fitikda parmak uyusmasi fln oluyomus ama
dr a ne zaman gitmeyi dusunuyorsun canim
Bilemiyorum ki hiç düşünmedim desem doktora gitmeyi.. yani şöyle söyleyim parmağımda hissizlik var ben de baktım sen deyince öyle oluyormuş hakikaten.. ama bu benim variz geçmişimden de olabilir dur bi de ona bakayım :)

Ben buralardayım canım :) diğer kızları ben de merak ettim bu arada instagramdaki resimleriniz çok hoş egzotik sabah kahveleri filan :) bir de berat bırak kanepenin tepesine çıkmayı kanepenin üstünde oturduğunda ben çok tedirgin oluyorum düşecek diye bazen arkası dönük oturuyor kanepeye tam sınırda oturuyor arkası dönük şekilde yüreğim ağzıma geliyor maşallah tunaya :)
Sen baya hassassın bu konuda Can'ım, ben ne kadar durdurmaya çalışsam da durmadığı için napıyım yanında yöresinde duruyorum. Çoğu zaman da düşüyor ama şu ana kadar aşırı ciddi bişey olmadı şükür :)) erkek çocuğu hakkaten biraz hareketli oluyor sanırım. Tırmanmadık bi buzdolabının üstü kaldı sanırım :))

Eşimle geçirdiğim vakit çok az evet ve şöyle, akıllanmıyorum ben sürekli söylemiyorum o evdeykrn bu yüzden de o bıkıyor, her hafta aynı şeyleri söylüyorsun diyor o da kızıyor artık ki normalde gıkı çıkmaz aşırı sabırlıdır bana karşı..

Demek ki çok görüşsem de bişi değişmeyecek, sen eşini sürekli görüyorsun demek ki ona da gelmiyor.. eşin birazcık ayıp etmiş ama bence :KK43: yanı başkasının yanında rleştirilmek çok yaralıyor insani.. ne kadar sinirlenmiş bi o kadar da üzülmüşsündür kim bilir :KK43:
Valla ne kadar zaman geçirdiğin zaman değil de kaliteli geçirdiğin zaman önemli demek ki Can'ım.. sen şikayet etmekte haklısın, eşinin de elinden bişey gelmediği için o da haklı ne yapsın.. valla bi çözüm bulamadım. Eşimle biz çok sık tartışır çok çabuk da barışırız. Ama tartışmalarımız da tartışma hani. :) deli gibi :))

Canımcım surat yapsak yine döner dolaşır bize patlar. O yüzden boşver. Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az dimişler :)) MaRaL_ MaRaL_

Valla ne kadar zaman geçirdiğin zaman değil de kaliteli geçirdiğin zaman önemli demek ki Can'ım.. sen şikayet etmekte haklısın, eşinin de elinden bişey gelmediği için o da haklı ne yapsın.. valla bi çözüm bulamadım. Eşimle biz çok sık tartışır çok çabuk da barışırız. Ama tartışmalarımız da tartışma hani. :) deli gibi :))
Evet yapacak bişi yok canım maalesef ki.. zaten o çaresizlik durumu beni daha da sinirlendiriyor :)))

Evet biz de öyleyiz bi anda kavga ederiz sonra bi bakmışsın gülüyoruz iki dk sonra.. böylesi daha iyi ama.. diğer türlü ben duramam zaten hele küs falan hiç duramam ben iki dk sonra konuşma ihtiyacı hissederim :))

Bu arada seni gidi seni sesin ne kadar güzelmiş :))

Evet yapacak bişi yok canım maalesef ki.. zaten o çaresizlik durumu beni daha da sinirlendiriyor :)))

Evet biz de öyleyiz bi anda kavga ederiz sonra bi bakmışsın gülüyoruz iki dk sonra.. böylesi daha iyi ama.. diğer türlü ben duramam zaten hele küs falan hiç duramam ben iki dk sonra konuşma ihtiyacı hissederim :))

Aynen kız bi tartışır arada başka bişey konuşur sonra devam ederiz :)) mesela git mit derim, başka odaya gidince de arkasından giderim bıdı bıdı etmek için :KK70:

Ay bu arada çık tişikkirlir tıtlım:oops: çok doğaçlama sere serpe aniden oluverdi :))

Senin fosforlar doğruca bebişe gitmiş Can'ım :KK70:@BRBB sana yazacaktım Can'ım hatlar karıştı :) benim fosforlar nere gitti acebaa :KK70:

yarin sabah okul basliyor
son 1 saatir yatin diye yalvarmkla geçti
yok acikmislar yok sut içeceklermis
hepsinide yaptik kiz dedi saçlarimi or kivircik istiyorùus sabah,onu orene kdr oglanlar kudurdu
zor aldim hakani odadan birak abimle kudurcaz diyor resmen

kendime bi br sicak sut aldim içecem diye kafayi yedi, kucagimdan birakamiyom sute saldiriyor mutfaga giderken esim aardi bide ona dert anlat bu araada kucakda zipliyor sut diye , kolum koptu s:kızgın:
sutunu yaptim bardak istiyor bioberon a koyunca kendini yere atiyor betfendi , bide dokdu yerlere onu sildim geldim benim sut sogumus al senin olsun dedim
bi yudumluyor bi ohh diyorr²:KK70:
:KK70:

Canımcım surat yapsak yine döner dolaşır bize patlar. O yüzden boşver. Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az dimişler :)) MaRaL_ MaRaL_
gecen kizdim gittim kizla yattim
sabah kndi yatagimdaydim, sabaha karsi kendi yatagima geçmisim kendim :) yani geçtim :))
isterdim 1 hafta ayri ytiyim falan
benimki hakediyorr :)))))))

Son düzenleme:
yarin sabah okul basliyor
son 1 saatir yatin diye yalvarmkla geçti
yok acikmislar yok sut içeceklermis
hepsinide yaptik kiz dedi saçlarimi or kivircik istiyorùus sabah,onu orene kdr oglanlar kudurdu
zor aldim hakani odadan birak abimle kudurcaz diyor resmen

kendime bi br sicak sut aldim içecem diye kafayi yedi, kucagimdan birakamiyom sute saldiriyor mutfaga giderken esim aardi bide ona dert anlat bu araada kucakda zipliyor sut diye , kolum koptu s:kızgın:
sutunu yaptim bardak istiyor bioberon a koyunca kendini yere atiyor betfendi , bide dokdu yerlere onu sildim geldim benim sut sogumus al senin olsun dedim
bi yudumluyor bi ohh diyorr²:KK70:
:KK70:
Tam bir kaos ama çok tatlısınız yaa :)) yirim ben o Hakan'ın süt içip keyif yapışını yir

Bilemiyorum ki hiç düşünmedim desem doktora gitmeyi.. yani şöyle söyleyim parmağımda hissizlik var ben de baktım sen deyince öyle oluyormuş hakikaten.. ama bu benim variz geçmişimden de olabilir dur bi de ona bakayım :)
valla bende ikiside yok ama varis i pek bilmiyorum çevremde fitik daha çok , anlattiklarin ona benziyor
bide siyatik fln var onda bacagin çekiliuor gibi oluyormus artik ansilsa

X