- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 37
Haklısın senin eğitimin yanında benimki normalCanim cok bunalmissin kiyamam. senin yerinde olsam ben de bunalirdim. neyse ki egitim 1 haftalikmis canim. egitim deyince tuylerim diken diken oluyo. bacagin neden agriyor ki acaba fitik olmasin sakin dikkat et kendine. bende de oluyo tek tarafli agrilar.
Esinin isi bence seni en cok bunaltan. benim esimin de isi oyleydi yeni evlendigimizde. keske daha saati belli bi is bulabilse. boyle cok zor. sen hep yalnizsin. ayaz babasini goremiyo babasi ayazi goremiyo.
Benim de hayatim cok monoton valla cocukla bisuru aktivitelere katilan gezen tozanlara hayranim gercekten. cocuktan sonra cok degisti hayatim. onceden her hafta sonu gorusecegim biri olurdu illaki. hic bos kalmazdim. simdi tek aktivitem anneme gitmek:)
bi durum aslında kusura bakma yaa böyle saçma bi şeyden hayıflanmak istemezdim
Bacağımdan ameliyat olmultum ben canım bariz ameliyatı o mu tekrarladı bilmiyorum.. ama sağ ayak baş parmağım da uyuşuk bi gariplik var ama bakalım..
Ya ben anne olmayı çok sevdim Emin'im hepimiz sevdik aöa arada bi geliyorlar bana nedeni de dediğin gibi eşimin iş hayatının yoğunluğu tek sebep bu.. yalnız kalıyorum fazlasıyla..
Evet ben de o çocukla gezenlere hayranım çok ilginç basıl başarıyorlar bilmiyorum.. çocuklar uyumlu demek ki bizimkiler haylaz..