Selam kızla.. ben bu Tuna'yla uyuma işine iyice alıştım. Dün de uyumuşum dokuzda sabah da saat otomatik geriye almış saat yediyi gösteriyordu meğer sekiz olmuş, onbir saat uyumuşum ama bıraksan daha uyurdum sanırım.. bu ara en sevdiğim aktivite uyumak :)) zaten de başka bişey yok.. kızlar bunalmışsınız bende çok bunaldım.. berbat bi hafta sonu geçirdik, eşimle tartıştık suratlar beş karış oturduk iki buçuk gün boyunca. Bana sürekli agresifsin sinirlisin diyip duruyor. Değilim ama o kadar çok söylüyor ki evet ulaaaannnn sinirliyim diyip kendimi yerlerde yuvarlayasım geliyor!! Bugün de yine öyle bişey dedi hem de öğretmen arkadaşın yanında patladım bende en sonunda, insanlarla ilişkimi en asgari düzeyde tutup sadece gerektiğinde konuşacağım artım. Madem sinirliyim konuşmasın kimse o zaman benimle..
Hava kötü buz gibi, Tuna her zamanki gibi manyak bazen iyi bazen kötü.. bez değiştirme olayı bizde de çok zor oluyor. Ancak sohbet edip ekşınlı düşmeli dökülmeli kırılmalı sorular sorarak oyalayıp on saniyede değiştirebiliyoruz :)) mesela " - inek arabamıza nasıl çarpmıştı oğlum? -taaaaaaaaa "
yada "-kediler yumurtaları mı kırmış? -ıhh:))
gelincikgibi canım bu karamsar haller hepimizde var, senin durumun daha zor ama.. eşinle geçirdiğiniz vakit çok az anladığım kadarıyla. Böyle olunca bütün yük senin omuzlarında. Hem anne hem babasın sen Can'ım.. maalesef.. bu arada geçmiş olsun, o dediğin bel fıtığı işareti olabilir. Bi doktora git sen vaktin olursa.. peki ayaza kim bakıyor hala kv mi?
BRBM Can'ım kendini üzme annesini istemeyen bebek olmaz, Emin'im sana öyle geliyordur, bu aralar huysuz bebek yok ki. Öyle olsa kucağına gelmek istemez. Hiç biri yemeğini kolay yemiyor, hep ekşınlı koşmalı uçurmalı oyunlar istiyorlar. Ben bile bu halimle yetişemiyorum valla senin yerinde olsam adım bile atamazdım. Eşin sana yardımcı oluyor allahtan. Kolay gelsin canım..
MaRaL_ kız maraaaal Hakan efendi bile banyoda suyla oynaya zıplaya yiyorsa biz yandık anam.. sanki Hakan bana hep çok rahat yemek yermiş gibi geliyordu. Oda fena çıktı desene., ne yaptın ev temiZliğini? Fazla eşyaları ayırabildik mi?
yeb4 Can'ım nerelerdesin? Sen bari kızlaaar hayat çok güzel Begüm uyuyor yemeğini nam nam yiyor ben de sosyal ve fit anne olarak o etkinlik senin bu gezme benim geziyorum de :)
Bu arada yarın ev hanımıyım ben, bakıcı teyzemiz oğlunu askere götürüyor izin istedi, bende olur dedim kadının bunca zamandır bir kez annesi için hastaneye refakatçi olarak gitmesi dışında hiç bi yere gittiğini görmedim. İlçeye bile gitmiyor bir buçuk yıldır.. benim ek dersim kesilecek ama olsun napalım, askerlik sonuçta.