kızlaaaaaaar selam kızlar nabersiniz? ahhh ben ne şanssızım ya pazartesi günü birden telefonum bozuldu. servise verdik yenisini vericez dediler anca bu akşam geldi. tabii çok eski bi telefon kullandım yedekte vardı. numaralarım her şeyim gitti yeni telefonda. allahtan yedek aldırdım da tekrar yüklediler her şeyi ve rehberimi. o arada eşim de bilgisayarın içini açmış temizlicek tamir mi yapıcakmış neyse hiç bi şekilde internete giremedim yani.
merak edip sormuşsunuz varolun canlar
insan ne çok alışıyormuş meğer bu sosyal medyaya, internete. elime telefon yapışık gezen insanlardan değilim ama yinede çok hissettim eksikliğini. keşke böyle olmasaymış tabii. eskiden daha mı iyiymiş acaba
geçmişe şöyle bi göz atabildim anca şimdi.
mery60 ahh bacım nerde o elit elit gezmeler ahh ahh. anca çocuk, çamaşır, yemek, temizlik
Tuna bi gün iyi bi gün kötü dedin ya kendimi gördüm. Begümde öyle bi gün iyiyse iki gün kötü. bi gece güzelce uyuyor ertesi gece kırk kez kalkıyor. bazı günler çok huysuz durduk yere oyun oynarken birden deliriyor ve elindekini fırlatıyor. ne yapsam keyfini yapamıyorum. bazende sakin. anlamadım gitti inan dengem bozuldu şaştım kaldım.
@AyazBeyaz eğitimin allahtan yine çok geç bitmiyormuş cicim. o yönden şanslısın. Ayaz da hem alışmış olur. tabii kv konusu can sıkıyor böyle durumlarda. inşallah bikbik etmez.
Gonul83 doğum yaptın mı acaba nasılsınız inşallah iyisinizdir.
MaRaL_ senin yerinde olsam herhalde ben delirirdim ya. böyle anlatınca komik geliyo ama düşününce ayyy
dadera ya o Durukuşun hali ne o sepette gülmekten öldüm biraz önce gördümde
BRBM canım sende erken doğurmaktan korkuyorum diye diye erken doğurcan he düşünme böyle şeyleri