- 5 Eylül 2018
- 483
- 353
- 103
- 37
Allah korusun olmaz inşallahErken doğum mu olur acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusun olmaz inşallahErken doğum mu olur acaba
Umarım canım inşallahAllah korusun olmaz inşallah![]()
Stres oldum uyuyamıyorum Allah'ım korusunUmarım canım inşallah
Hayırlısı en güzeli olsun inşallah benim yarın tekrar kontrolüm var hayırlısıStres oldum uyuyamıyorum Allah'ım korusun
Umarım canım inşallah
Hayır canım olmuyorSende alt karınbölgesinde ağırlık karnında sertlik oluyor mu? Ben ayakta kalamıyorum ağrım oluyor hep bir baskı var
Amin aminHayırlısı en güzeli olsun inşallah benim yarın tekrar kontrolüm var hayırlısı
Evet yani normal doğum devlette biraz sıkıntı iyi ebe ye denk gelmek lazım felan ama benim sezeryan mecburi olduğu için en iyisi özele o paraları vermemek dedim ve devlete geçtim. Benimde şehir hastanesi bana çok uzak ama bulunduğum şehir büyük şehir değil yarım saat sürüyor gidişim aracımla çok da uzak değil büyük şehirleri göz önüne alırsam o yüzden zaten şurada birkaç muayene daha giderim sonra doğum nirşey kalmadı yaniEvet şehir hastaneleri için çok iyi yorumlar okudum ancak bize çok uzak ve eşimin iş durumu müsait değil gidip gelmeye devlet hastaneleri Normal için çok zorluyo ben oyuzden istemiyorum yoksa öbür dogumlarimi devlette yapmıştım şimdi özelde yapıp baglatiyim diye düşünüyorum sizin zaten sezeryanse gerek yok diye düşünüyorum normal sıkıntı sanki devlette kimseyide korkutmus olmayimda
Hepimizin aynı vallahi benimde ilk ayağa kalkınca ne kadar zor yürüyorum hele bir de tuvaletşö varsa Allah yardım etsin adım zor atıyorum. Arada bebek de öyle bir bastırıyor ki çıkacak sanıyorum. Bel sırt ağrısı çok fazla bugün arkadaşlar okey oynayalım dediler 1 saat oturdum dayanamıyorum ben eve gidip uzancam dedim geldim eve yani uzun süre oturamıtorjm da uzun süre yatamıyorum da her türlü rahatsızım yani hiçbir pozisyon rahat değilAy kızlar sürekli yatmak uzanmak istiyorum diye kendimi kötü hissediyordum sizin yorumları okuyunca rahatlama geldi10 dk iş yapıp 1 saat dinlenmek istiyorum öyle bir yorgunluk var üstümde. Vajinada doluluk, kemiklerde ağrı, ayağa kalkınca ilk adımları çok zor atma ne ararsan var bende de haftalardır. Bir de üstüne 3 gündür safra kesem deli gibi ağrıyor bıçak saplanıyor sanki iki dakikada bir. 6-7 hafta önce safra çamuru teşhisi kondu ama şu an yapabilecek bir şey yok bunun için… Bebek iyice büyüdüğü için baskı yapıyor sanırım. Pazartesi tahlil vericem kontrolüm var bakalım hayırlısı
Evet bizim. Bir buçuk saat sürüyor ben araba kullanamıyorum malesef panik atagım var eşimde işyerinde getirip götüremez inşallah hepimiz için iyi olurEvet yani normal doğum devlette biraz sıkıntı iyi ebe ye denk gelmek lazım felan ama benim sezeryan mecburi olduğu için en iyisi özele o paraları vermemek dedim ve devlete geçtim. Benimde şehir hastanesi bana çok uzak ama bulunduğum şehir büyük şehir değil yarım saat sürüyor gidişim aracımla çok da uzak değil büyük şehirleri göz önüne alırsam o yüzden zaten şurada birkaç muayene daha giderim sonra doğum nirşey kalmadı yani
Ay ben de sandalyede uzun süre oturamıyorum kesinlikleee tansiyonum düşüyo sanki uzanmadan rahat edemiyorum. Uzanınca da karnım sıkışıyo nefes alamıyorum. Sabredicez yapacak bir şey yokHepimizin aynı vallahi benimde ilk ayağa kalkınca ne kadar zor yürüyorum hele bir de tuvaletşö varsa Allah yardım etsin adım zor atıyorum. Arada bebek de öyle bir bastırıyor ki çıkacak sanıyorum. Bel sırt ağrısı çok fazla bugün arkadaşlar okey oynayalım dediler 1 saat oturdum dayanamıyorum ben eve gidip uzancam dedim geldim eve yani uzun süre oturamıtorjm da uzun süre yatamıyorum da her türlü rahatsızım yani hiçbir pozisyon rahat değil
Evet İstanbul’a göre uygun ama cidden bir doğum bu kadar olmalı mı bilemiyorum tabi ki ben de daha o bağlatma işini sormadım çünkü bağlatmazsam yine çocuk yaparım gaza gelip diye korkuyorum ama mecbur kabul edecekler napacak orada bırakmayacak sizi ya olmazsa öv biraz sizi önerdiler diyeTekirdağ 32 bin dediler evet belki çoğu yere göre makul olur ama şuan bizi zorluyo birde ben bağlatmak istiyorum isteğe bağlı sezeryan daha pahalı ve bağlatma falan 50 buluyo
Erkek almıyorlar sanırım bazılarında öyle bişi okudum valla kim daha girişken ise o kalsın 1-2 gün dayanırsın normalde seni çok strese sokan biri değilse benimki gelse kaynanam strese sokar annem çok panik. Arkadasın komşun kuzenin falan da olur yakınlarda varsaBuarada kızlar bende şunu sorcam şehir hastanesinde devlette yani doğum yapacak olan var mı? Sanırım ziyaretçi almıyorlarmış öyle duydum doğru mu acaba ? Tek bir kişi yanında kalabiliyormuş benim annem bilemedim yani çok öyle becerikli değil yani pratik değil bilmez etmez birşey . Kaynanam da da tek başıma onunla kalmak istemiyorum sıkılırım diye ama o daha becerikli yapar eder ilgilenir becerir bir sorun olsa Allah korusun da yani hani emmesine ne bileyim herşeyinde de anlar yani o mu kalsa yanımda bilemiyorum . Eşim de kızım olduğu için onunla evde durmak zorunda o da gelemez
Ayy yarın bakalım nasıl olacak ben birazda kendim sezeryan istediğim için fiyat daha fazla oluyo malesef benim 3. Bir kızım bı oğlum var ve kızım 16 yaşında oğlum 10 hiç düşünmüyodum ama oldu etrafımda kaza ile hamile kalan olunca bu devirde kaza ile hamile kalınır mı derdim başıma geldi gerçekten ağzımızdan çıkana dikkat etmek gerekiyomus başlarda çok ağladım hiç istemedim tabiki şimdi alıştım ve Rabbim verdi vardır bı hayır diyorumEvet İstanbul’a göre uygun ama cidden bir doğum bu kadar olmalı mı bilemiyorum tabi ki ben de daha o bağlatma işini sormadım çünkü bağlatmazsam yine çocuk yaparım gaza gelip diye korkuyorum ama mecbur kabul edecekler napacak orada bırakmayacak sizi ya olmazsa öv biraz sizi önerdiler diye![]()
Benim de 3. Ve 3. Sezaryen farkı alınıyor bazı hastaneler 15 bin fark falan istiyor onun anestezisi daha fazla ve daha riskli diye. Şu an gittiğim yerde zorunlu sezaryen 58 bin isteğe bağlı 78 bir de suit oda istersen 8 bin fark var. Benim oğlanla kız illa biz de kalalım diyorlar ama ben o ihtimali sadece annem hasta vs olursa değerlendireceğim. Zaten muayene başına 2800 lira vallahi artık çocuk yapmak da zor eskiden sadece bakmak zordu.Ayy yarın bakalım nasıl olacak ben birazda kendim sezeryan istediğim için fiyat daha fazla oluyo malesef benim 3. Bir kızım bı oğlum var ve kızım 16 yaşında oğlum 10 hiç düşünmüyodum ama oldu etrafımda kaza ile hamile kalan olunca bu devirde kaza ile hamile kalınır mı derdim başıma geldi gerçekten ağzımızdan çıkana dikkat etmek gerekiyomus başlarda çok ağladım hiç istemedim tabiki şimdi alıştım ve Rabbim verdi vardır bı hayır diyorum
Sizin daha pahalı gerçekten ama doğum bu kadar olmamalı devlette insanları korkuyolar ozellerede nede olsa mecburlar diyip koyuyolar sürekli yok hiç birşey eskisi gibi değil kızım üniversiteye hazırlanacak seneye Allah'ım layıkıyla buyutebilmeyi nasip etsinBenim de 3. Ve 3. Sezaryen farkı alınıyor bazı hastaneler 15 bin fark falan istiyor onun anestezisi daha fazla ve daha riskli diye. Şu an gittiğim yerde zorunlu sezaryen 58 bin isteğe bağlı 78 bir de suit oda istersen 8 bin fark var. Benim oğlanla kız illa biz de kalalım diyorlar ama ben o ihtimali sadece annem hasta vs olursa değerlendireceğim. Zaten muayene başına 2800 lira vallahi artık çocuk yapmak da zor eskiden sadece bakmak zordu.
Amin amin dersaneler de çok pahalı burada 120 binden falan başlıyor çok uçular da var. Bütçenizi düşünmeniz mantıklı ben özelde yapacağım için öğrendiğimden beri doğum parası ve diğer şeyleri biriktiriyorum hazırız şimdilik maddi ve maneviSizin daha pahalı gerçekten ama doğum bu kadar olmamalı devlette insanları korkuyolar ozellerede nede olsa mecburlar diyip koyuyolar sürekli yok hiç birşey eskisi gibi değil kızım üniversiteye hazırlanacak seneye Allah'ım layıkıyla buyutebilmeyi nasip etsin
Evet yazdırdım erken kayıt ile 100 bin lira kitaplar hariç gerçekten zorAmin amin dersaneler de çok pahalı burada 120 binden falan başlıyor çok uçular da var. Bütçenizi düşünmeniz mantıklı ben özelde yapacağım için öğrendiğimden beri doğum parası ve diğer şeyleri biriktiriyorum hazırız şimdilik maddi ve manevi![]()