Birde işe dönüş konusunda aşırı stresli hissediyorum hatta o kadar ki gece uyanıp sabaha kadar bu konuyu düşünmeye başladım. Bir yanım ücretsiz izin al 1 yılın sonunda dön diyor diğer tarafım o kadar süre maaşın olmayacak nasıl yapacaksın 3 ay sonra dön zaten süt iznin de olacak diyor. Aslında bunda en büyük etken kendi maddi durumumuz değil de ailemin durumu

Ailemde tek düzenli geliri olan benim yani kendine yeten ve birinin ihtiyacı olduğunda destek olabilen. Annem benden bu süreçte para istese ve veremesem diye düşünüp aşırı stres oluyorum. Annemin tabi ki böyle bir beklentisi yok ama kendisi ben ve kardeşlerimi büyütmek için çok çaba harcadı çalıştığı yerler zamanında bilgisiz çaresiz diye hiç sigorta yapmadılar. Yani bir emekliliği yok hala çalışıyor. Birde kendisi deprem bölgesinde konteynr kentte kalıyor zaten ona da canım sıkılıyor kışın ısınmıyor yazın soğumuyor cok yagmur yagsa su basıyor diye. durum böyle olunca sanki ücretsiz izin alırsam kendimi çok suçlu hissedeceğim. Sizler ne yapacaksınız işe dönmeyi düşünen var mı veya bana tavsiyesi olan var mı? Burayı da bdv gibi kullandım ama

çok detaya girmeden anlatmaya çalıştım. Şunu da eklemek isterim aslında kimsenin benden bir beklentisi yok hatta ailem sürekli bebeğe hediyeler alıyorlar ve almaya çalışıyorlar sürekli eksik ne var diye soruyorlar aşırı heyecanlılar ben biraz kendim kuruntu yapıyorum. Eşim de ihtiyaçları olsa gönderir bana bunun lafını asla yapmaz. Hamilelik beni aşırı düşünen bir insan yaptı zaten sürekli empati yapıp herkese her şeye üzülen bir insandım şimdi daha çok kafama takıyorum