2015 Şubat Anneleri

dokuntuler olmadan anlayamiyoalr canim tam oalark
ates bitip isini gorunce dokuntuler basliyor o zmanda bende bilirim dedemde bilir zaten hastaligin teshisini :) sende bilirsin :)
ama dokuntu oncesinde recrubeli dr lar tahmin de bulunabiliyoalr
teshisde olsa tedavisi yok zaten

YAT annesi yazık yanında yat..
Uyanmaz belki seni hissedince yanında..
Yazık yaa bu miniklere, öyle olunca biz de çok yoruluyoruz..
Ben de Ateş sevmiyorum ama gerekli tabi en azından vücudunun savaştığının belirtisi, Ateş iyidir sadece bizi zamanında çok korkutmuşlar Ateş denilince milletin aklına havale geliyor hemen halbu ki çok saçm..

Çok geçmiş olsun, yarına bişi kalmaz inşallah..

37 Ateş değil zaten 37,5 ve sonrası Ateş olarak sayılıyor..
sen sakin ol canım mis gibi koklaşa koklaşa uyu Begüm'le yarına iyileşir inşallah merak etme sen
evet canım 38den sonrası korkutuyor.
ay sorma koalam bu benim kol manyağı oldu illa kolumu okşicak :)

evet ateşten korkuttular hep bizi özellikle havaleden. ama o da sandığımız kadar tehlikeli bişey değilmiş, beyinde hasar bırakmıyormuş. ama ne olursa olsun insan korkar öyle bi durumdan

sağol teyzesi inşallah yarına bişeyi kalmaz ve haylazlıklarına devam eder

ahahha yerim ben onu yaa ok$uyormu hala :)))
benimki iki gundur zor uykuiya daliyor bi saat agla agla kavga dovus sonund apes edip uyyor
az once kucagimda az sallayim dedim oturunca belim açildi sen at elini belime elle durr :)))
hemen yataga koydum geri tovbeee buna izin veripde alistirisam :)))))))))
su an en çok korkduugum sey benle ilgili bi seye alismasi ayiciga oyuncaga alissin ama bana elle$mesin :)))

Ay canım nasıl durdun 38,5 da ben çok endişeleniyorum ateşten. Biraz yükseldin hemen ilaç veresin geliyor. Diş bence bu bak çıkmış ucu birazcık. İnşallah hemen çıkar.. ağrı kesici verdiğin iyi olmuş. Ben bide bişey okumuştum bu diş ağrısını alan bi karışım, karanfilin o ucundaki tohum kısımlarını ezip zeytinyağında bekletip diş Eti'ne sürünce azalıyormuş ağrısı acısı. Denemek isterdi belki, ben hiç denemedim, bilmiyorum..

Ne güzel dışarıya çıkması bizimkide telefona lilollom gibi bişey diyor öyle çalıyorlar telefon taklit ediyo güya :)
Bu gün bi yazı okudum. Sabah 7-11 arasıgün ışığı çok faydalıymış. O sırada güneş mavi ışınlarını yayıyormuş ve bu uykusuzluğa depresyona, günlük aldığımız radyasyona, çok iyi geliyormuş, hastalıklarla mücadele de bile bağışıklığı güçlendiriyormuş. Ben bakıcı teyzeye diyecem bu saatlerde çıkarsın bakalım. Sen de imkan bulursan çıkar bu saatlerde :)

Ne kibar bir cümle kız, öfkem ağır basıyor :))

Sabah emzirmelerini sırf bu emerken elimi tırmıklamadı yüzünden bıraktım valla. Kaşıyor tırnaklayor elimi tına yaa.. vazgeçiremiyorum. Çok kötü bu elleşme huyu.

Sabah emzirmelerini sırf bu emerken elimi tırmıklamadı yüzünden bıraktım valla. Kaşıyor tırnaklayor elimi tına yaa.. vazgeçiremiyorum. Çok kötü bu elleşme huyu.
ben size dogduklari gun demediysemde ilk aylarda mutlaka demisimdir :) etmeyin eylemeyin alistirmayin diye :))
3-4 yas civari birakabiliyolar $ansa artik her çocuk farkldir herhaldee

Canim insallah bisey cikmaz duser atesi artik. Olursa da korkma sonucta ilerde kreste falan kapmasindan iyidir. Geceniz iyi gecmistir insallah.

canım nasıl oldu begüş düştü mü ateşi

Benim ufak bi kanamam olmuştu ya canım gerçi diğer gün geçti ama o zaman hastanede korktum canım erken doğumdan bir de ben kanamadan dolayı hastanede yatarken benim odama yanımdaki yatağa bi kadın geldi benden 2 hafta küçüktü gebeliği doğumu başlamıştı yanımda suyu geldi çok çok kanaması oldu ben yatarken yanımda sancı çekiyordu yazık doktor sürekli alttan muayene etmeye geliyordu onu bağırıyordu kadın bebeğime dokunmayın diye doktor sen doğum yapıyorsun biz bişey yapmıyoruz diyordu 22 haftalıktı bebeği bir de ilk hamileliğiymiş doktor rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum başlamış dedi bir dahaki gebeliğinde 12. haftada serklaj yapılması lazım sana dedi ona daha sonra muşa sevk ettiler onu orda küvez olduğu için doğsa da yaşamaz ama en azından çabuk küveze koyarlar dedi doktor neyse gitti kadın o gece 12 de doğum yapmış bebeği 24 saat yaşamış ve ölmüş sonra çok çok üzüldüm kalbim küt küt attı orda yatarken halime şükrettim bir de daha çok korkar oldum erken doğumdan psikolojik olarak
Berat 39+4 günlükken doğdu canım suyum gelmedi sancım geldi ilk önce gece 9-10 gibi doktor bana sancın 5 dk da bir olunca hastaneye gel demişti sabaha kadar sancı için dakika tutmaktan uyuyamadım zaten bir de heyecandan sabah 8 buçukta 5 dk da bir olunca hastaneye gittik canım doğuma yakın doktor kendisi patlattı keseyi öğlen 11:30 da doğdu berat epidural oldu ama hiç sancı çekmedim ama bunda çekecem mecburen burda epidural yapılmıyor anestezi doktoru olmadığı için inşallah bu da 39 haftayı bitirir canım ama sen diyorsun ya adet sancısı çekiyorum diye bence bu erken doğacağını göstermez çünkü doğum sancısı belden başlıyor karına doğru canım senin sancılar rahim doğuma hazırlandığı içindir bence

Bugun esim arabayu nana burakdı.sabah 10 da kalkmış tu bemımkı 14h30 da yatırdım uyumadı bende aldım alışverişe gıttim.15 km yol gıttım varınca arkama bi döndüm uyumuş
Arabadan inmeden grrisin geri döndüm geldim.
1 buçuk saat uyuduktan sonrada komşum dağdan ınme gibi elini Zile basılı tutarak uyandırdı. Daha uyurdu halbuki
Bir kere basınca duyuyorum ben zili niye öyle alacaklı gibi çalar insanlar zili sinir oldum

Ay yazık ya çok üZüldüm bebeğe Ben daha bilmiyorum epidural olacakmı olmayacak mı onu salı günü sorayım doktora yada o an karar veririm Allah bize kolaylık versin ben sezeryan dikişlerim ne olacak onu düşü yorum ama bi risk olsaydı doktor söylerdi heralde

merhaba kızlar,
1de gittik doktora 7de geldik. hiç bir şey yemediği için ve ateşi 39u geçmiş o yüzden biraz yatırıp serum verelim dedi. ateş düşürücü serum sonra da besleyici serum verdi. kan ve idrah tahlili yaptı.

şükür bişey çıkmadı. gribal enfeksiyon dedi, dişi de etkilemiştir dedi. boğazı kızarmış genzi akıyo. herhangi bi belirti göstermemişti, olabilirmiş.

antibiyotiğe gerek yok dedi. iliadin burun spreyi bi de enfluvir verdi. onun ne olduğunu anlamadım daha bakamadım.

hastanedeyken çok ağladı huysuzdu bayağı kötüydü. serumlu eline bakıp bakıp ağladı. neyse eve geldik iyi olsu ateşi de yok artık. inşallah çıkmaz. öıkar da geçmezse pzt yine gidicez.

üç gündür ilk kez oyuncaklarıyla oynuyo keyfi yerine geldi kuzumun kıyamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…