evet canım serum bayağı iyi geldi çocuk kendine geldi resmen. gözlerinin feri gitmişti. akşam iyiydi sadece gece 2de yine ateşlendi 38 oldu uyandı. ağladı bayağı dolven ver demişti doktor verdim geçti. öğlen 1e kadar uyudu düşünebiliyo musun. kaç günün uykusuzluğu yorgunluğu demekki. şimdi ateşi yok çok şükür. ateşi yokken burnu da aksa başka bişey de olsa halsiz olmuyo pek. keyifli oluyo. ama ateş olunca kolunu kaldıracak hali olmuyo.
bu arada Tuna ne güzel mangal yelliyo öyle yerim onu hahaha
yakında rakımı da getirin der bu
sağol ccanım evet korktu hiç dokunmadı eline bakıp bakıp ağladı. neyse iyi geldi serum çok şükür.
amin canım inşallah. anlamadım ya hiç belirti göstermedi ateşten başka. geniz akıntısı var dedi öyle olunca kuru öksürükten uyuyamıyodu. ne öksürük be başka bişey yoktu.
kan tahlili yaptılar hangisi enfeksiyonu gösteriyodu? gerçi tüm değerleri olması gerekende. sadece HGB alt sınır 11, üst sınır 18. bizimki 11,9 yani düşük kanı. acaba bu hastalıktan da öyle düşük olmuş olabilir mi. kan ilacına gerek olsa doktor söylerdi herhalde. et yediremiyorum son zamanlarda