2015 Şubat Anneleri

anladım canım çok sağol. değerler normal. o zaman desene kanı iyi bizim kızın ohh güzel :)

evet sana katılıyorum ya. Begüm çok sık hasta olmuyo bu ağır olarak 2. ateşli hastalığıdır. ufak tefek nezleyi falan saymıyorum. ateşe bünye alışık olmayında 37,5 derecede perte çıkıyolar :)

istanbuldakiler nazar değmesin diyo ne güzel hasta olmuyo çok sık diyolar. kuzenlerimin çocukları ayda iki kes hastanede en az. sürekli bi hastalık. şans mı, bünye mi, buraların havası beslenmesi mi etkili bilemedim artık. inşallah böyle devam eder.

takılırken Begüm de çok ağladı ama napsın bebeler acıyo

sorma balık burcu Begüm. Ayaz da öyleydi di mi yanlış hatırlamıyorsam? duygusal bebeler :))

yemiyor yemiyooooor ne yapsam yemiyor anlıyorum hasta ve iştahı yok ama insan aç durur mu ya neler denemedim köfte yaptım olmadı, çorba verdim olmadı neler neler. en son sırf karnı doysun diye makarna yaptım. bi yararı yok ama napayım sarımsaklı yopurt koydum onun yararını alsın bari. makarnayı çok seviyo onu bile oyunla yedirdim.

allahım bu yemek işi ve uyku işi ne kadar zor. bunlar olmasa çocuk büyütmek o kadar da zor değil sanırım ne dersiniz

ww
valla ben gecen senlerde bi çok fena grip oldum , hatirlmaiyorum simdi ne zmandi tam
canim hiççç istemiyordu:)
çocuklari zorlamama karari aldim ondan sonra
bide hastalik sonrasi daha çok yiyolar genelde nekahatn doneminde açigi kapatmak için

doktorlarin hem fikir oldugu ender konulardan biri yada tekidir hastayken zorlama diyolar :)

size piyango vurmus gibi dusun :))) ben simdiye kdr bi zaarini gormedim, kuçukken çok oksururdu ama onlarda geçti artik oksurukleri bile tek tuk bagisikligi saglamdir turp gibi maasallah
bide ben veriyorum kiza 37. de agri kesiciyi , biliyorsun otekilerde 39 da bile ates dusurucu vermiyorum
bunye ye gore serbet gibi oldu :))))))))))

ah bide bu kazan dibi buyuseydiiii kutur kutur nasil oksuryor bi gorseniz içiniz sizlar

emre 3 yas civari ehr ayin 15 i ateslenirdi, bi gece surerdi gecerdi
artik çetenesini tutmaya baslamistim
dr ada gidemiyordum sabaha bisey kalmiyordu çocukda oyle bi kaç ay gitti sonra bitti
belki 50 kere ateslenmistir 6 seneede :)
Aynen öyle işte bizimki de kaç kere ateşlendi hatırlamıyorum oluyor dediğin gibi bi gün sürüyor :)

Havaleden ben de korkuyorum her ateşlendiiinde aklıma geliyor.. dediğin gibi kötü bişi değil ama işte çocuğu o halde görmek kötü oluyor ne kadar bilsen de içi gider insanın korkar.. allah korusun

Yaaa çok mu kötü öksürüğü
Öksürük mahvediyor bunları,ne uyku kalıyor ne yemek, ayaz öksürük zamanlarında yemeğini çok kusar hele de zar zor yedirmişsem çok üzülürüm kusmasına

Makarna da iyidir canım niye öyle düşünüyorsun en azından tok tutar begümü.. be yerse yesin yeter ki yesin.. azıcık olsa da bişi olmaz biz evham yapıyoruz aöa işte çocuğun canı istemiyor onda haklı

havaleden korkmamanin bi yolu varmiki
atesden gerçekten korkmuyorum ben butun kalbimle ebynimle inandim atesin yarari olduguna
ama havalede o kdr soguk kanli deilim keske olabilsemm
buyuklerin artik o riski yok ama hakanda 6 yasina kdr risk var sizin çocuklarda 4 yas havale geçmisi olmadigi için
aslinda burdaki doktorlar havale deil dediler ama herseyiyle havale gibiydi ben bisey anlamadim valla bu isden
bi an once buyusede daha afzla bu konuyla olgilenmek zorunda kalmasam :))

az once yazdigimda baya oskuuryordu su an sesi yok ama oksurdugunde KURU deil :5
AYY zirzirr basladi aglamaya ne istediginde bilmiyor bende bilmiyorummm off

bu yine iyi , emre biriktirip emzirdigimi kusardi biberon almadigi için sutde içmezdi yemek zaten yemezdi istah olmazdi oturur aglardim bende kustu diye :))))

'

Ayaaaz ayaaaz allahım müdürlük peşinde tüm gün gözümü ayırmamam Lazım bu çocuktan :))

Sabahtan neler yaptı neler bi bilseniz..

Ben sabah kahvaltısını hazırlarken, mutfağın balkonunda oyalanıyordu, sonra iki saniyede dolabın içinden un kovasını almış, kapağını açmış, içindeki bardakla tüm balkona yaymış.. işim tam iki dakika sürdü halbu ki.. neyse topladık ettik..

Sonra kahvaltı yaptı, yaptıktan sonra kitabını inceliyordu, ben de o sırada tuvalete gittim, yine iki dk anca sürdü, kakasını yapmış bezini açmış etrafa bulaştırmış
Ne

Her yeri çamaşır suyuyla sildim..

Sonra uyudu bi güzel..

Uyandı, ben yemeğini ısıtrken bi ara bacaklarıma dolaşıyordu git bana çorabını getir çekmecenden dedim sırf yanımdan ayrılsın diye.. giderken hiç fark etmedim mutfak dolabından zeytinyağı şişesini al, odana git ve tüm şişeyi yatağına boca et

Ne yapacağımı şaşırdım kızdım bu sefer dudağını büzdü etti sonra da şirinlik yapıyor bana "ayyy" diyerek sarılıyor öpüyor

Çok yaramaz ama çok tatlı bu teyzeleriiiii

dun teyzem dedemin hastanede resmini paylasmis
en son 6 sene once gormustum,
kanser mis, 3 kiz 2 erkek birbirine dusuyior bakim konusunda daha dogrusu biri bakiyor otekiler laf kalabaligi , bakanda anneannemin en son kirk yasindan sonra kazayla dogurdugu dogunca yuzune bakmadigi teyzem
annem anlatirdi dogdu ben gobegini kestim annem istemedi fln diye

ne çok yazdim ,hayat aci kahpe felek dedikleri bu herhalde ..

dedemin ustumuzde hakki çokdur babam gurbetdeydi herseyimizle ilgilenirdi çok uzuldum duyunca (
ilk defa kanser dydum sulalede bunada ayri sasirip uzuldum (

devami gelmez insallah ..

ahahahahh zeytunyagii miiii

ay herseyi deyin bana ama yag demeyinnnnn
atlaysaim geliyor bi yerlerden yag temizlemek zorunda kaldimmii :)))

popsundan isirsaydin :)
dinlemesi çok komik ama ben bez olayinda zivanadan çikardim :) sana bugun beterin beteri ne demek uygulamli olarak ogretmis annesi ayazcikk
de bakalim en beteri hangisi :))))

Kız bu her gün böyle, normalde tepemden inmediği için yapamıyor ben engelliyorum ama bugün kucağıma fazla almayacağım derken neler oldu :)) daha bi kaç şey daha var da hangi birini sayayım :)))

Ben böyle yaramazlıklara razıyım canım, yaramaz olsun önemli değil yeter ki yaramazlık yapmak için aklı yerinde olsun.. beterin beteri her zaman var :)))

Yaaa çok üzüldüm, yaşlı mı çok? Yani Ümit var mı iyileşmesine? Kanser çağın hastalığı ailede olması gerekmiyor illa..
allah hayırlı ölüm versin, acı çekmeden

anaaaaaaaaaam
neler olmuş öyle yaa şok oldum ay gülüyorum ama inan ne hissettiğini anlayabiliyorum o an. hele o kakasını her yere bulaştırması insan o an beyninden vurulmuşa dönüyordur eminimki. sonra geçince böyle gülüyosun yaramazlıklarına ama :)

ay bunlar benim kızımın aklına gelmez Ayaz maşallah bayağı akıllı bi kere yanlışlıkla sıvıyağ şişesini kırmıştı halıya dökülmüştü de ordan biliyorum yağ lekesi çok zor nasıl çıkarabildin mi

geçmiş olsun allah şifa versin inşallah canım benim..

her seferinde zorlamiycam diyorumda içime sinmiyor işte :) dediğin gibi karnı doydu en azından :)

aynen aynen bende veriyorum ilaç çünkü dayanamıyor.
kızların bünye daha mı sağlam ne :)

Hakancık hala iyileşemedi mi ya öksürük çok zor uyutmazda. bi an önce iyileşsinler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…