- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
ne güzel di mi ilk bi kötü oluyosun ama sonra rahatlığı geliyo insana ohh yaşasın memelere özgürlükCNim bitto valla hic boyle dusunecegimi sanmazdim ama ruhen de bedenen de huzuru buldum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel di mi ilk bi kötü oluyosun ama sonra rahatlığı geliyo insana ohh yaşasın memelere özgürlükCNim bitto valla hic boyle dusunecegimi sanmazdim ama ruhen de bedenen de huzuru buldum:)
insallah canimAklina bisey gelmistir okuldaki opmeyi unutup kosmustur okula. Her halleri ayri tatli dimi? Insallah o gunleri biz de gorelim
neeeeee günde 1 lt süt müüüüübeslenmesi kahvaltida 1 yumurta haslama yada omlet
bi dilim kasar peyniri gun içinde her hangi bi zamanda ( bi dilimi bi br sute esit diyoalr ondan ),bi kase yogurt
meyva ,etli sebze yemegi bu yoksa çorba oluyor
aralarda sut gunde 1 lt ye yakin içiyor ama yukarda yaziklarimi yedikden sonra
bebe biskuvuiis abur cubur kek falan vermiyorum,tadina bule bakmadi bebe biskuvisinin , bal pekmez sekerli seyler hiç yok, sutune nesquik yok, nerdeyse sekerli bisey tuketmiyor gibi ,meyva puresini hazir aliyorum ozellikle sekerisz yazani veriyorum onuda .. buyuklerden otlaniyor arada ama onlarda zaten kiyamaay kiyamaaya ucundan veriyolar ellerindekinden :)))) kek biskuvi neyse , eline tumce verilmiyor yani
çorba olunca da bi dilim ekmek dogruyorum yoksa ekmekde yemez
çokmu sizce, dr kilosu fazla derse ben bunlaru azaltamamkii napacam
o dediginin oldugu nasil anlasilir kineeeeee günde 1 lt süt müüüüü
maralım sen en iyisini bilirsin ama çok değil mi? hazmı zordur şişirir bağırsakları zorlanır o kadar verme bence
diğer yedikleride gayet normal. bizim kız 3 aydır 11buçuk kilo. bence Hakan da aşırı kilolu değik. yüzde ellilerdeyiz biz yani tam normal kilosu. Hakan bi de erkek onların daha farklı oluyo gelişimi üstelik.
ama b12 senin de minik mert için de çok önemli annesi dayan az kaldı :))Of hiç sevmiyorum şu iğneleri iki günde bir vurduruyorum şimdi sağlık ocağına gidip vurulcam yine b12 iğnesi çok düşük b12 m ya berata hamileykende çok düşmüştü yine iğne vurduruyordum bunda da aynı
Bence güzel yedikleri maşallah :)beslenmesi kahvaltida 1 yumurta haslama yada omlet
bi dilim kasar peyniri gun içinde her hangi bi zamanda ( bi dilimi bi br sute esit diyoalr ondan ),bi kase yogurt
meyva ,etli sebze yemegi bu yoksa çorba oluyor
aralarda sut gunde 1 lt ye yakin içiyor ama yukarda yaziklarimi yedikden sonra
bebe biskuvuiis abur cubur kek falan vermiyorum,tadina bule bakmadi bebe biskuvisinin , bal pekmez sekerli seyler hiç yok, sutune nesquik yok, nerdeyse sekerli bisey tuketmiyor gibi ,meyva puresini hazir aliyorum ozellikle sekerisz yazani veriyorum onuda .. buyuklerden otlaniyor arada ama onlarda zaten kiyamaay kiyamaaya ucundan veriyolar ellerindekinden :)))) kek biskuvi neyse , eline tumce verilmiyor yani
çorba olunca da bi dilim ekmek dogruyorum yoksa ekmekde yemez
çokmu sizce, dr kilosu fazla derse ben bunlaru azaltamamkii napacam
tombik durmuyor az ayva gobegi var :)))Bence güzel yedikleri maşallah :)
Süt bence de fazla içiyor ama Senin bileceğin iş :))) ki sütte kilo aldırır.. bence azalt demez doktor canım aşırı değil kilosu boyu da uzunsa hiç sıkıntı yok :)
benim bi uzmanlığım yok sadece uzmanların araştırıp söylediklerinden biliyorum canım. benim bildiğim tek şey sadece sütün değil her şeyin fazlası zarar. ama tabiiki sen annesisin en doğrusu u sen bilirsin.o dediginin oldugu nasil anlasilir ki
Istedigi kdr iciyor iste
Sut konusunu bosver biliyorsun bu konuda ortak nokta bulamiyoruz:)
Evet erjekkerin persentili farkli biraz daha fazla oluyor
Yedıklerı çok deil de, abisiyle karşılaştıroyom herhalde, 4 yaş ında bu kg daydı (
bisey diycem inanmiycanbenim bi uzmanlığım yok sadece uzmanların araştırıp söylediklerinden biliyorum canım. benim bildiğim tek şey sadece sütün değil her şeyin fazlası zarar. ama tabiiki sen annesisin en doğrusu u sen bilirsin.
kilosu da boyu da iyi bence boşa evham yapıyosun sanki.
kız bari yatmadan önce içirme şişkinlik yapar gece rahatsız eder :) ben içsem gece mesela gazdan ölürüm. tabii onun bünyesi alışmıştır günde bir litre sütten sonra :)bisey diycem inanmiycan
buraya yaazdikdan sonra sut yaptim içmedi
halada diretiyor kafa salliyor içmiycekmis :)))
ahaha kiz o sutu içmezse hayatda uyumazz :))kız bari yatmadan önce içirme şişkinlik yapar gece rahatsız eder :) ben içsem gece mesela gazdan ölürüm. tabii onun bünyesi alışmıştır günde bir litre sütten sonra :)
Valla kiz bi rahat birak kilosunu:)cumartesi dr a gotorucem ya
14 kg ya yaklasti galiba bu çocuk, bu iste bi terslik var sanki nerdeyse hiç durmadi kilo alimi durmayi birak yavaslamiyorda
ayda 500 gr aliyor her ay nisandan beri maasallahh daaa fazlasi zarar olur diye korkuyorum
zarar derken obez olmuyoalr ama SINIRDA duruyolar çevremde birsuru çocuk var boyle ,annelrin uzuntuleri ise içler acisiii ..
gunde de en az uç dort kere kaka yapiyor ishal deil normal bunyesi boyleee
iki defa yaptigini bile hiç hatialmauiyorum dogdugundan beri
çocuk dr u beni kovacak, bi ay gidip bu çocuk zayif diyorum buyukelrden için obur ay gidip bu dafazla kilo aliyor diycem
adam ne dese mustehak banaaa :)
olmaz birakamam merak ediyorumValla kiz bi rahat birak kilosunu:)
Oyle canim yaa yasasin ozgurluk. O kadar hazirlamisim ki kendimi nerdeyse uzulmedim bile diyebilirim. Duru'ya hassas davranmaya calisiyorum sadece uzulmesin diye. Bayagi dalgaya aldik memeyi ama arada aklina gelip istekli istekli memmee diyisi var insanin ici burkuluyo. Sonra da hatirliyo galiba hemen memme eee diyip guluyo yazik. Esimin anannesi bugun diyo ki cocuga git memeyi em falan. Nasil uzuldum oyle deme diyorum diyo israrla. Duru da yavrum o oyle deyince geldi basini koydu memeye. Hic yapmaz normalde.ne güzel di mi ilk bi kötü oluyosun ama sonra rahatlığı geliyo insana ohh yaşasın memelere özgürlük