elma biraz suyu çekilmis olursa beklmeis olursa daha guzel oluyor elmlai kekbecerikli kadınsın vesselam :) bayılıyorum senin bu uydurmasyon ölçüsüz tariflerine :) elma aldım bugün deniycem mutlaka sağol tatlım. ama sanırım içine zencefil yenibahar koymam özellikle zencefilden nefret ediyorum çok yararlı tabii ama
ay orası da öyle ama onu o zaman düşünürüzyaws aslinda dusununce sankim asil genç ken okumak lazim
hadi kendinden 15 yas buyuk biri kandirdi bilmemne oldu
varsayki facebook var bakmanmi
ben bakarim haberi olsun hatta bakdigimin ayagini denk alsin :)
saka bi yana cevredeki kotu insanlardan nasil koruycaz biz çocuklari takip etmezsek arkalrinda olmazsak
esim ince dusunememistir , hiç aklima gelmedi gidip kiza sir defterini getir okuyalim duyecegi
Ben de zamaninda ayni iskenceleri anneme yapmisim simdi anliyorum canim. Oglen asla uyumayan. Sabahlari da erkenden dikilen bi cocuktum. Ben de alisigim aslinda erken uyanmaya ama kendi isteginle uyanmak baska oluyo tabi. Ayy cok tatli gelmistir tabi o uyku olmaz miKız Nasıl dayanıyorsunuz ayazbeyaz da sende, ben erken kalkmaktan nefret ediyorum. Ne kadar erken yatsam da sabah uykusu bi başka.. Hele haftasonu olduğunu bilip erkenden uyanmak işkence yav.. Geçen gün alarm çaldı, Tuna uyuyor ben de kapattım alarmı, oh dokuza çeyrek vardı uyandığımızda, ama Nasıl iyi gelmiş o uyku anlatamam :)) okula geç kaldık ama yine de çok mutluydum :))
Ayy bayildim yaa yavruum. Buyumus de asik olurmus yakisiklim.Ya annelik demek çocuğu durmada allayıp pullamak demek değil ki kardişim :) ruhsuz değil eğlenceliyiz! İlk aşkııııı Tuna'nın ilk aşkını gördüm beeentatilde komşu kızına resmen aşık oldu allahım o pozlar o hareketler delirdi :)) kıza üzüm yediriyor, dans ediyor karşısında, mayosunun yengecini gösteriyor falan.. kızda dokuz yaşında :)) denizde kızın boynuna atlıyor, almaya çalışıyorum beni itiyor ay Gül gül öldük yaaaa
CNim bitto valla hic boyle dusunecegimi sanmazdim ama ruhen de bedenen de huzuru buldum:)dadera naptiniz emzirme olayi bittimi tamamen
bu sefer kesin ben sonuncuyum ha bide @mattika vardi
vahide1204 sen naptin canim, alerjide gerileme fln kaydetmedinizmi
Bence boyle diyebilir ya kendi uretmis cocuk ne guzel. Tatli tatli soyluyo. Esin de karismasin canim herseye amankizlar size bisey danisacam
ben çocuklari sabah okula ugurlarken iyi dersler diyorum ya
arabayla birakiyorum okula, iki gunudr emre bana iyi arabalar diyor karsilik oalrak :))
çok tattli demi :))))
neysee
esim one oyle turkçede oyle bi kelime cumle yok çocuga dogrusnu ogret dedi, e onun yerine ne de diycem bulamadim, eismde bilmiyor ama iyi arablar kullanilmiuyor tek bildigi bu :)))
hosuma gidiyor bence bi sakincasi yok desinde bunun dogru kelimesi ne alternatif oalrak, kisa bi sekilde
turkçeyi katletmeden guzel ogretek bari :)
Canim cok sevindim cok rahatlamissindir ne guzel. Aglama konusunda da bi kanina baktir bence icin rahatlasin.İyiyiz maralim.alerjide ki sonucu kasım sonu gorcez.ama dün kiloda ilerleme kaydetti.nasil sevindim anlatamam.6 aydır 8400 dük.dun bi ayda 500 gr aldığını gorduk.8900 olmuş.bulutlardaydim resmen.emzirme sayısını ikiye dusurmek ise yaradı.b oy da 2 cm arttmis.75 olmuş.cok gerideyiz ama ilerleme kaydetmek bile umut oldu.
Ben de sana bişey sorcaktim.aglarken uzun sure nefes tutuyor benim kız.bazi yerde kansızlık tan da olur yazıyor..okudun mu kadir bey de hiç.alakasi var mı.a rsizliktan mi dicem ama asi olurken de olmustu.hemsire bile telaslandi.ne dersin?
Canı yanınca ve çok kızınca sanırım yapıyor.bu ay farklı emzirmeyi 3 e dusurdum.gece emzirmesini tamamen biraktirdim.gunduzde yemekten sonra veriyorum.istahi biraz açıldı.hemsire tamamen kes dedi ama alerji doktoruna Danış.am lazım.kasim sonu bakicam.z aten süt kalmadı da.gene de alışkanlık istiyor.canım kilo almasına çok sevindim. Bu ay farklı ne yaptın acaba, kilo aldı? Her ay öyle mi yapsan acaba? Bizim orda uğundu derler öyle nefesi tutulunca. Hep mi yapıyor yoksa çok kızınca ağlayınca mı? Neden olduğunu da hiç bilmiyorum valla..
Şimdi sen o zaman öylesine izlemissindir.simdi bi daha izle dusunereka
izledim galiba ben onu
iyi bi ogrtemenin onunde ressam olup iyilesiyor çocuk o deilmi
uzman a daha 3 ay var ben napicam 3 ay, sabah aksam kendi kendimi yeyip bitircemm
keske geecen yildan ugrassasydim ama bana normal dendi, zamanla duzelir dendi aklimin ucundan bile geçmedi sorun olabilecegi
Ayy bu sabah demedi,Bence boyle diyebilir ya kendi uretmis cocuk ne guzel. Tatli tatli soyluyo. Esin de karismasin canim herseye aman
Sever canım anne yemeği sevılmezmi,:)))Selam kızlar nasılsınız okuyorum ama yazamıyorum uyku konusunda berat akşamları 10-11 arası uyuyor genelde sabah 7 de uyanıyor gündüz de bazen yarım saat bazen 1 saat bazen çok yorgun olursa 3 saat uyuyor tabi ayda yılda bir 3 saat uyuduğu oluyor parkta çok yorulmuşsa filan yani genelde ortalama 1 saat gündüz uykusu gece uyanmaları da değişiyor mesela bu gece en az 5 kere uyanmıştır bazen hiç uyanmadığı da oluyor düzene sokulmuyor ki bu uyku konusu kendi kendine büyüdükçe düzene gireceğini düşünüyorum kendi kendine uyuyor bu arada iştahı da annem geldiğinden beri daha iyi çok şükür annemin yaptığı güzel yemekleri az da olsa yiyor eskisi kadar iştahsız değil büyüdükçe daha da iyi olur inşallah ama ekim sonunda işten çıkıcam ve annem gidecek doğumda tekrar gelecek bakalım annesinin yaptığı yemekleri de yicek mi berat bey :) ben de gün sayıyorum doğuma heyecanla bekliyorum her gün tekemeleri hissediyorum bu berattan daha hareketli sanki berat bu haftada bu kadar hareketli değildi gibi ismini de mert koymayı düşünüyoruz inş eşim de ben de iki isimli sevmiyoruzvahide1204 bebişinin kilo alımına çok sevindim canım memeden tamamen kestiğinde daha da iyi olur diye düşünüyorum
Aklina bisey gelmistir okuldaki opmeyi unutup kosmustur okula. Her halleri ayri tatli dimi? Insallah o gunleri biz de gorelimAyy bu sabah demedi,(((( unuttu
Kızım dedi ben deyim bugünde diye :)))
Evde kapıdan çıkarken öptü beni bugün ıkı defa opelım diye.okula varınca arabadan indiği gibi fırladı öpücüğümü unuttu yada üşendi :))))
Çok tatlı bu canavarlar yaaa
Sağol canım :)Sever canım anne yemeği sevılmezmi,:)))
Maşallah hareket iyidir etsin bakalım :)
biz sana özet geçeriz beybisiKizlar kizlar insaf edin biraz ne cok yazmisiniz yetisemiyorum