2015 Şubat Anneleri

elma biraz suyu çekilmis olursa beklmeis olursa daha guzel oluyor elmlai kek
taze sulu elma sulaniyor kekde bi garip oluyior :)

ay orası da öyle ama onu o zaman düşünürüz

ben evebeynlerin çocuklarla her şeyi paylaşabilmelerinin çocuğun korkmadan her şeyi anlatabilmesine yarayacağını düşünüyorum. kızmadan yargılamadan onları anlamaya çalışarak iletişim kurarsak onlar da neden korksunki anlatmaya? böyle demesi kolaydır belki bilmiyorum. o günler bi gelsin de bakalım nasıl olacak :)

oyy kızlar saat 01:40 ben hala yatmadım. kız geç yatınca bende biraz oturmak istiyorum kendime zaman ayırmak istiyorum.. ama iş güç bitmiyo bu evde ben anlamadım ya. en son yoğurdumu da mayaladım birazdan yatarım.

27 yıl önce bu saatlerde 4-5 saatlik ufacık bi bebekmişim hihi :) gidiyim doğum günü pastamdan bi çatal daha atayım ağzıma bu da kendime hediyem olsun

yeb4 doğum günün kutlu olsn cnm nice güzel senelere inş.
MaRaL_ cım ters yazması gördüğü kuran eğitiminden arapçadan da kaynaklanabilir.
Benim bi arkadaşımın oğlu da kuran dersi alırken öyle yazmaya başlamıştı. Şimdi bir sorun yok. Büyük ihtimalle ondandr.

Ben de zamaninda ayni iskenceleri anneme yapmisim simdi anliyorum canim. Oglen asla uyumayan. Sabahlari da erkenden dikilen bi cocuktum. Ben de alisigim aslinda erken uyanmaya ama kendi isteginle uyanmak baska oluyo tabi. Ayy cok tatli gelmistir tabi o uyku olmaz mi

Ayy bayildim yaa yavruum. Buyumus de asik olurmus yakisiklim.

Bence boyle diyebilir ya kendi uretmis cocuk ne guzel. Tatli tatli soyluyo. Esin de karismasin canim herseye aman

Canim cok sevindim cok rahatlamissindir ne guzel. Aglama konusunda da bi kanina baktir bence icin rahatlasin.

Canı yanınca ve çok kızınca sanırım yapıyor.bu ay farklı emzirmeyi 3 e dusurdum.gece emzirmesini tamamen biraktirdim.gunduzde yemekten sonra veriyorum.istahi biraz açıldı.hemsire tamamen kes dedi ama alerji doktoruna Danış.am lazım.kasim sonu bakicam.z aten süt kalmadı da.gene de alışkanlık istiyor.

Şimdi sen o zaman öylesine izlemissindir.simdi bi daha izle dusunerek

Selam kızlar nasılsınız okuyorum ama yazamıyorum uyku konusunda berat akşamları 10-11 arası uyuyor genelde sabah 7 de uyanıyor gündüz de bazen yarım saat bazen 1 saat bazen çok yorgun olursa 3 saat uyuyor tabi ayda yılda bir 3 saat uyuduğu oluyor parkta çok yorulmuşsa filan yani genelde ortalama 1 saat gündüz uykusu gece uyanmaları da değişiyor mesela bu gece en az 5 kere uyanmıştır bazen hiç uyanmadığı da oluyor düzene sokulmuyor ki bu uyku konusu kendi kendine büyüdükçe düzene gireceğini düşünüyorum kendi kendine uyuyor bu arada iştahı da annem geldiğinden beri daha iyi çok şükür annemin yaptığı güzel yemekleri az da olsa yiyor eskisi kadar iştahsız değil büyüdükçe daha da iyi olur inşallah ama ekim sonunda işten çıkıcam ve annem gidecek doğumda tekrar gelecek bakalım annesinin yaptığı yemekleri de yicek mi berat bey :) ben de gün sayıyorum doğuma heyecanla bekliyorum her gün tekemeleri hissediyorum bu berattan daha hareketli sanki berat bu haftada bu kadar hareketli değildi gibi ismini de mert koymayı düşünüyoruz inş eşim de ben de iki isimli sevmiyoruz vahide1204 bebişinin kilo alımına çok sevindim canım memeden tamamen kestiğinde daha da iyi olur diye düşünüyorum

Bence boyle diyebilir ya kendi uretmis cocuk ne guzel. Tatli tatli soyluyo. Esin de karismasin canim herseye aman
Ayy bu sabah demedi, (((( unuttu
Kızım dedi ben deyim bugünde diye :)))

Evde kapıdan çıkarken öptü beni bugün ıkı defa opelım diye.okula varınca arabadan indiği gibi fırladı öpücüğümü unuttu yada üşendi :))))

Çok tatlı bu canavarlar yaaa

Sever canım anne yemeği sevılmezmi,:)))
Maşallah hareket iyidir etsin bakalım :)

Aklina bisey gelmistir okuldaki opmeyi unutup kosmustur okula. Her halleri ayri tatli dimi? Insallah o gunleri biz de gorelim

Of hiç sevmiyorum şu iğneleri iki günde bir vurduruyorum şimdi sağlık ocağına gidip vurulcam yine b12 iğnesi çok düşük b12 m ya berata hamileykende çok düşmüştü yine iğne vurduruyordum bunda da aynı

teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…