- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 37
Yok ben kişi özlemem, aşırı sıcak bunaltıyor evet ama üşümeyi sevmem :)kıyamam canım tatil haram oldu yani çok geçmiş olsun.. allahtan eşin evdeymiş.
sivasın soğuğu da çok fenadır kesin orda üşüttünüz.
dediğin gibi yazın en güzel tarafı hastalıkların olmaması. yazında kışı özlüyorum ama tabii çocuklar için yaz gibisi yok :)
bugün öğleden sonra bende kötü oldum boğazım çok acıyo burnum musluk gibi akmaya başladı. ıhlamur yaptım ikimizde içtik kızla. hiç biri değilde boğaz acısı çok kötü.
Begüm Ayazın aksine çok ateşlenmez ama iki kez ateşlenmişti ve resmen kendinden geçmişti kötü olmuştu. Ayaz nasıl oluyo ateşlenince? ateşlenmesi belkide iyi çabuk geçiyor hastalık o zaman.
Aynen bizde de Boğaz'dan başladı, salgın da olabilir canım, ıhlamur çok iyi geliyor biz de içiyoruz kaç gündür..
Yapısal bişi sanırım, ben de küçükken çok ateşlenirdim.. Ayaz da öyle, ilaç vermiyorum 39 olmayınca.. Ayaz ateşliyken kötü oluyor çünkğ çok çıkıyor, geceleri uyuyamıyor, ağlıyor, mızırdıyor.. Sayıklıyor çenesi düşüyor ben de öyleyim Ateş'im varken çok konuşurum :))
Uzun zamandır hasta olmamıştım çok kötü hasta olmak, daha bu hafif bişi insanlar nelerle baş ediyor..
Bu arada Tarık akana ben de çok ama çok üzüldüm sabah gördüğümde şok oldum, oturdun ağladım resmen.. O farklıydı, bana bir çok duyguyu öğreten filmleri vardı.. Annem ben Türkçeyi unutmayım diye (o Zaman da Türk televizyonu yoktu evde) video kasetleri kiralardı, genelde Tarık akan filmleri olurdu ne severdim o filmleri.. Allah rahmet eylesin..