2015 Şubat Anneleri

gelincikgibi gelincikgibi Im ,inşallah okuyabilirsin sorumu. Emre yolda gelirken başını birinin sevdıgını söyledi. Kımsede yoktu meydanda ben görmedim kızımda görmemiş. Bu ne demek. Çok korkuyorum, haya li oyun arkadaşı oluyor diye biliyorum ama 6.5 yaşında oluyormu bu
Dr a mı gidiyim psikologamı napayım ben:KK43:
Internete yazmaya korkuyorum iyice panik yapıcam kesin
:'(
Can'ım siz hep yanı damıydınız Emre'nin, belki sizin görmediğiniz bi anda biri gelip sevmiştir. Hayali oyun arkadaşı da olabilir ama o çok normal eğer öyle ise bence korkacak bi durum yok. Peki Nasıl sevmiş, Nasıl biriymiş konuşmuşlar mı sordun mu?

gelincikgibi gelincikgibi Im ,inşallah okuyabilirsin sorumu. Emre yolda gelirken başını birinin sevdıgını söyledi. Kımsede yoktu meydanda ben görmedim kızımda görmemiş. Bu ne demek. Çok korkuyorum, haya li oyun arkadaşı oluyor diye biliyorum ama 6.5 yaşında oluyormu bu
Dr a mı gidiyim psikologamı napayım ben:KK43:
Internete yazmaya korkuyorum iyice panik yapıcam kesin
:'(
Belki önceden sevmiştir birisi canım panik yapma yani o anda değil daha önce yaşadığı olay gelmiştir belki aklına

Can'ım siz hep yanı damıydınız Emre'nin, belki sizin görmediğiniz bi anda biri gelip sevmiştir. Hayali oyun arkadaşı da olabilir ama o çok normal eğer öyle ise bence korkacak bi durum yok. Peki Nasıl sevmiş, Nasıl biriymiş konuşmuşlar mı sordun mu?
Yolda yürüyorduk eve geliyorduk. Başımı biri okşadı dedi şimdi diyor du özellik le sordum. Bizden başka kimse yoktu eminim. Büyük biriymiş. Her zaman oluyormu dedim bazen diyor. Şaştım kaldım.amcası buna benzer bi hasta ılaçları fln var. Sonradan olmuş gerçi. Genetik olmaz demi
Kafayı yiycem valla

Çok üstüne düşme den sormaya konuşturmaya çalışıyorum. Her gün oluyor bazen bir kız yapıyor diyor. Bana söylemeyi unutuyormuş

Çok üstüne düşme den sormaya konuşturmaya çalışıyorum. Her gün oluyor bazen bir kız yapıyor diyor. Bana söylemeyi unutuyormuş
Şimdiiii önce panik yok tecrübeli anne :)
Hayali arkadaş olur evet,her Yaşta olabilir.. Özellikle de geçiş dönemlerinde çocukların..

Sen şimdi didik didik etme çocuğu.. Zaman geçsin aradan sonra sor, geçen gün böyle böyle dedin, yabancılar aana dokunmamalı diye gir öğüt verirmiş gibi sonra zaten ben hiç görmeşdm keşke görseydim beredeydi falan diye sorarsın..
Yalnız dikkatini bununla çekemeyeceklerini kadar umursamaz ve sakin görünmen lazım.. Duygularına hakim ol..
Hayali arkadaş kötü bişi değil ama bu dediğin arkadaş olmuş olmuyor Canım bu yüzden dikkat et izle Emre'yi bi de genlerde vasa daha dikkatli ol.. Bunun için önce bi kaç gün gözlem yap iyi takip et sone da psikiyatriye gidicen

Ben de artık ağlama sesine zamansız uyanmalarına yemek yememek için direnmesine beni elimden tutup götürmesine vızırdamasına mızırdamasına tıkırdamasına sinir oluyorum. :KK70: kafayı yedik biz :KK70: ama küp dolmuş Can'ım almıyor artık, bi damla bile.. En küçük olumsuzlukta sinirler zıplıyor anlıyorum seni. Sebep ne diye sorarsan da bilmiyorum.. Sabır sabır sabır diliyorum hepimize.

Can'ım o kabarcıklar nedir hiç bilmiyorum acılıysa eğer arkadaşların dediği gibi sona olabilir, belki de bişeye alerji mi oldun acaba.. Şimdi Nasıl oldu?
evet evet kesinlikle. hep duygularıma tercüman oluyorsun.. annemlerleyken ne güzeldi. yalnız başına çocuk büyütmek çok zor. gerçi hep bir arada olsak o da olmazdı tabii. ben ne istiyorum onu da bilmiyorum :KK70: gereksiz bi gerginlik var üstümde eve geldiğimizden beri. herhalde o da daha alışamadı tam. biraz zaman tanımak lazım.

siz ne yaptınız hala tatilde misiniz? çok güzel tadını çıkar yazın son günlerinin..

yarına randevu buldum yarın gidicem doktora bakalım neymiş yarın görücez canım. hala geçmedi hatta bugün daha kötüydü sürekli badimi yukarı çektim bişey değince bile acıyor.

Şimdiiii önce panik yok tecrübeli anne :)
Hayali arkadaş olur evet,her Yaşta olabilir.. Özellikle de geçiş dönemlerinde çocukların..

Sen şimdi didik didik etme çocuğu.. Zaman geçsin aradan sonra sor, geçen gün böyle böyle dedin, yabancılar aana dokunmamalı diye gir öğüt verirmiş gibi sonra zaten ben hiç görmeşdm keşke görseydim beredeydi falan diye sorarsın..
Yalnız dikkatini bununla çekemeyeceklerini kadar umursamaz ve sakin görünmen lazım.. Duygularına hakim ol..
Hayali arkadaş kötü bişi değil ama bu dediğin arkadaş olmuş olmuyor Canım bu yüzden dikkat et izle Emre'yi bi de genlerde vasa daha dikkatli ol.. Bunun için önce bi kaç gün gözlem yap iyi takip et sone da psikiyatriye gidicen
Tamamm canım çok sağol .susup takip educem, bir dahasına hemen söyleyecek bana öyle anlaştık. Tarif ettiği yerde gençler falan oluyor ama benmi göremedim acaba diyorum
Yada konduramadıgum için bahane üretiyor beynim
Amcasının tam nesi var bilmiyorum söylemiyolar ama hastanede yattı. Birileri takip ediyor fln diyormuş galiba yanı öyle düşünüyor.ilaçları var hep

Oooooo alamanyalı hatun ulaştın mı memlekete :) ay ne güzel inşallah çok çok güzel geçer. Uçakta olup bitenleri unut, zaten Zaman'ında uyurlarsa şaşarım :)) anneciğine selam ederim..
Ulaştım kuzu vize çıktı ertesi gün ağar topar geldik :)
İyi yaa çok özlemişim Buraları gençliğimi çocukluğumu görüyorum her yerde :KK43:
Hava da mis gibi şansımıza iyi geçiyor şimdilik canımcım.. Ayyy teşekkür ederim aleyküm selam iletirim :))

Aynen bende günde iki kez parka gidiyorum öğleden önce yAklaşık 2 saat kalıyorum yoruluyor, bu aralarda çok güzel güneşli hava burda Eve gelip yemek yiyip hemen uyuyor akşam üzeri de gidiyoruz bazen babası da eşlik ediyor yine yaklaşık 2 saat kalıyoruz yoksa evde sıkılıyor zaman geçmiyor yeb4 yeb4 gelincikgibi gelincikgibi biz Frankfurt arabayla 15 dk mesafedeyiz darmstadt yakinmiyiz ben bilmiyorum senin oturduğun yeri iyi sıcak havalara denk geldin bu hafta hep çok sıcak olacak
350 km falan canım senin bulunduğun yer :))

kızlar çıktım tahmin ettiğimiz gibi zona olmuşum. bişeye çok üzüldün mü diye sordu.
bi kaç ilaç verdi ağrıların geçmezse norolojiye git onlar bi hap yazıyo ben yazamıyorum dedi. şimdilik verdiği ilaçları kullanıcam.

kızıma geçer mi diye sordum bi hafta olmuş geçtiyse şimdiye geçmiştir dedi. olursa da korkma suçiçeği olur atlatırsınız dedi. olmasın yaa ne olur :KK43: inşallah geçmemiştir :KK43:

kızlar çıktım tahmin ettiğimiz gibi zona olmuşum. bişeye çok üzüldün mü diye sordu.
bi kaç ilaç verdi ağrıların geçmezse norolojiye git onlar bi hap yazıyo ben yazamıyorum dedi. şimdilik verdiği ilaçları kullanıcam.

kızıma geçer mi diye sordum bi hafta olmuş geçtiyse şimdiye geçmiştir dedi. olursa da korkma suçiçeği olur atlatırsınız dedi. olmasın yaa ne olur :KK43: inşallah geçmemiştir :KK43:
bizim kizlar dr gibi maasallah 24 saaat açik onluine dr hizmeti sadece 2015 subat annelerinde :)
saka bi yana çok geçmis olsun canim az yuzun gulsun dedim
ilaçlarla çabucak gecer insalalh

Çok geçmiş olsun canım inşAllah atlatırsın bir an önce

Ah kuzum beniiim, kaç ayın sıkıntısı, yorgunluğu kendini böyle gösterdi demek ki :KK43:
Ağrılı bişi diye biliyorum ben çok acıyor diyorlar inşallah daha kolay atlatırdın ilaçlarla

Çookk geçmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme allah beterinden saklasın bende atlattım kimseye geçmemişti inş. Seninkide geçmez

Geçmiş olsun Can'ım, bence geçmemiştir geçse şimdiye belirti gösterirdi bence.

kızlar hhepinize teker teker teşekkür ederim cansınız :KK68:
çok canım yanıyor öyle böyle değil. şuan kınadayım bide çok yakın arkadaşlarımız evleniyo. cumartesi de nikah var sonra yemek var. öyle misafir gibi uğrayıp çıkabileceğimiz arladaşlarda değiller bayağı yakınız. ayakta zor duruyorum oturdum şimdi biraz. kız babanesinde. uyumamış hala ama duruyomuş allahtan.

üst üste geldi herşey ya birden vücut error verdi demekki. kurdeşeni zonası derken bakalım daha neler görücez. allah beterinden saklasın. dediğiniz gibi inşallah kıza bulaşmamıştır da ben atlatırım sorun değil..

bu aksam park da biraz fazla kaldik hava karardi falan
hakan ortalikda oynuyordu birden çiglik atip aglamaya absladi, kostum kucakladim neresine noldu diye, arkadsala ari fln sokdu sandik heryeirni kontrol ettik yok bisey aglayip sustu kucagimda
birakdim yine agliyor yere bakiyor
sonra dan aklimizaz geldi golgesinden korkuyor ama oyle boyle deil çiglik çiglik feryat figan agliyor hgordugu gibi .
. bu yasta çocughun golgesinden kiokruydugnuda ilk goruyorum bi yasima daha girdim bugun
bakalim daha neler gorecezzz
ben gece pek çikmam zamanla unutur insallah o sorun deilde evde de var golge aksam isiklari açinca oluyor sonuàta
onu bi gorurse ayvayi yedigimin resmidir....

X