2015 Şubat Anneleri

Ben daha çok yeniyim allah kısmet ederse 10 gün sonra yine gidicem .. Keseyi görmek içn

aranızda yeni hamileler varmı

Mrb kızlar nasılsınız? Ben bugün doktora gittim randevu değil ama dayanamadım randevum perşembe günü inşallah. Alttan baktı kese 5mm göründü. Galba benimki bayağı geç döllenme. 8 gün önce hcg 50 ydi. Sata göre 6 keseye göre 3-4 haftalık. Normal midir acaba?

merhaba arkadaşlar ben de ılk kez bugun gittim doktora çok şükür keseyi gördük 5+3 günlükmüşüz 10 gün sonraya tekrar gidicez bakalım o zaman bişiyler görebilirz keseciğin içinde

mrb cnm iyiyim elhamdülillah sen nasılsın.. hemen hemen aynıyız sanırım ilk gebeliğin mi

Kesemizi gördük çok sukurrr...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesemizi gördük çok sukurrr...

cooooook sukur abla benımde dun 1 .2 damla leke geldı pembe leke dun oglen geldı bu saat oldu hala bırsey yok bugunde adet gunum sabah test yaptım cıkmadı ama bu leke neyın nesı anlamadım

kızlar bugun adet gunum ama dun bendxen 1.2 damla pembe leke geldı halabu saat oldu hala tık yok sabah test yaptım cıkmadı yanı hamişşşş degılım onu anladımda bu leke neden geldı geldıysede neden sökülemedım ya

cooooook sukur abla benımde dun 1 .2 damla leke geldı pembe leke dun oglen geldı bu saat oldu hala bırsey yok bugunde adet gunum sabah test yaptım cıkmadı ama bu leke neyın nesı anlamadım

Bekle cnm iki gün gelmezse kan yaptir

Cnm BN de bugün gördüm 5.4 mm bende SAT 9 mayis endişelenen normal tatlim.

Cnm BN de bugün gördüm 5.4 mm bende SAT 9 mayis endişelenen normal tatlim.

Senin adina.cok sevindim canim insallah pit pit larida duyarsin benim merak ettidim doktorlar kesenin boyunumu yoksa embroyu mu olcuyor orda ?

Canım hamile olabilirsin idrara henüz gecmemiştir belki. Bekle bir iki gün tekrar test yap gelmezse benimde öyle olmuştu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hamile olabilirsin idrara henüz gecmemiştir belki. Bekle bir iki gün tekrar test yap gelmezse benimde öyle olmuştu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gercektenmı cnm ınsallah ınsallah ama sabah ılk ıdrarla yapmadım ben sonrakı ıdarrala yaptım ınslallah cnm ınsallah

Bende de oldu o. Hamilesin büyük ihtimalle. :) hayırlısı inşallah.

Bende de oldu o. Hamilesin büyük ihtimalle. :) hayırlısı inşallah.

ayyyyy deme oyle ınsallah cnm artık kafayı yedım acaba leke yokmuydu halusulasyonmu gordum dıyomm ama test neden negatıf cıktıkı ya degılımdır kesınn

Son düzenleme:
Senin adina.cok sevindim canim insallah pit pit larida duyarsin benim merak ettidim doktorlar kesenin boyunumu yoksa embroyu mu olcuyor orda ?

Saol bitanem inşallah. Kesenin boyu cnm embriyo daha yok iki hafta dedi ama bi hafta sonra kendi Dr uma gidicem inşallah.

aaa ben daha doktor kontrolüne gitmeden kaydımı yaptırdım sağlık ocağında niye öyle bi sistemleri varmış ki

hakketen not yazmıştım notu okudu uyuyodu remen havaya uçtu ama ne kadar şükretsem azdır 2 senedir biz 1 tane istedik Rabbim 2tane yolluyo inşallah hepimizinkini sağsalim kucağımıza almak nasip olur

Ayyy çok güzel.bayılırım ultrason fotograflarına. Hayırlı olsun bebişlerin :))
Allah razı olsun ilk fotoğrafları bide yumurta hallerı var hepsini saklıcam albüm yapıcam gerçi yumurta 1 tane vardı bunlar iki tane aşklarım benim ya ne büyük mutlulukmuş Rabbim tamamına erdirsin inşallah cümlemizinkini

Son düzenleme:
senin sat benden önce galiba benimkilerin biri 9 diğeri 10mm olmuşlar geç döllenmeyse normaldir stres yapma hayırlısı olsun inşallah bi dhaki kontrole daha da büyümüş olur annesi :)

merhaba kızlar benimde son adet tarihim 6 mayıs 6 haziranda prodctorle öğrendim doktor 17 Haziranda bekliyor beni çok merak içindeyim kanda bthcg 151.7 çıktı bekliiyorum o gün bugundür. gebelik hesaplamalarında 10 subat 8 şubat gib ibişey çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…