2015 Şubat Anneleri

Amin canım. Albüm fikri çok güzel. Bende günlük tutmayı düşünüyorum arada benim yazasım gelir çünkü araya da ultrason fotolarını yapıştırırım diye plan yapıyorum. Tabi Allah izin verirde sağlıklı bir gebelik yaşarsam. Henüz keseleri bile görmedim inş bende Çarşamba günü yaşarım bu mutluluğu. Senden de devamını bekliyoruz fotoların :)

Günaydın kizlar bugun 5+3 oldum aksam adet sancısı gibi sanci girdi cok korktum ama doktorum bunun gebelik belirtisi olduğunu soyledi yinede korkuyorum dua ediyorum zaten adetlerim aşırı sancılı geçerdi saniyorum ondanda oluyor..bu arada keseleri gorenler artmış hadi bakalım sıra kalp atışınıda inşallah :)

Agri ya da batmalar tumden kesilirse korkarim ben. Kalbi durunca olmuyor cunku. Ama bazi gunler hic belirti olmayabilir daha bebekler kucuk. Rahim buyudugu icin oluyor mutlu ol bence. Siddetli olmadiktan sonra.
Herkese gunaydin :)
Oglene kadar uyuyasim var ama oglum uyandirdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cevabın için çok teşekkür ederim yinede korkuyorum iste ilk bebek olacak heyecan da var tabibama rahatlattin biraz beni cok tesekkurler :)

benimde çok oluyo normalde adetlerim sancısız olur benim ama ara ara oluyo şimdilerde bide bel ağrısı oluyo çok bizde 5+6 olduk bugün yarın 7. haftaya giricez bakalım her haftanın ayrı bi heyecanı var Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini.

İnşallah cnm inşallah sağlıkla kucaklarimiza alip buyutmeyi nasip etsinnnn Rabbim inşallah

Günaydın :) ağrılar normal rahim büyümeye çalışıyor ondan oluyor. Endişelenip üzülmek yok herşey güzel olacak inş

çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin

Kızlar ayıptır söylemesi benim acayip gazım var. Bitkisel şeyler kullanmaktan da korkuyorum bilmeden bebeğe zarar veririm diye. Neler önerirsiniz?

gözün aydın canım çok sevindim dikkat et kendine

Kızlar ayıptır söylemesi benim acayip gazım var. Bitkisel şeyler kullanmaktan da korkuyorum bilmeden bebeğe zarar veririm diye. Neler önerirsiniz?

Ben de ayniyim. Ayaklarini sicak tut. Ozaman cikarip rahtlayabilirsin. Hamilelik boyunca oluyor bende. Bitkisel cozum kullanma bence de.

selam kızlar bende bugün dr gidicektim ama boş randevu bulamadık. başka dr gitmek istemedim önümüzdeki hafta gidicem artık. ilişkiye girmeyi dr gidene kadar ertelemiştik ama sanırım bekleyemicez. bir sorun olmaz dimi kızlar. ilk gebeliğim olduğu için tedirgin oluyorum

çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin
inşallah canım cümlemizinkini tamamına erdirsin inşallah

bitkisel bişeyler kullanma bitki çaylarıda hangileri bilmiyorum ama düşüğe neden oluyomus özellikle adaçayı ve maydonoz uzak dur derim bol bol çıkar gazını nooolcekkkiii

dün doktorum ben sormadan söyledi seyrek olsun dedi bana ama bide benimki ikiz herkesin farklı olabilir.eşime söyledim sanki ben öyle söylememişim gibi gitmedi başımdan

Gunaydin gunaydin iki gundur icim rahatya evham yapmiyirum daha :) sikayetlerim cok sicak, yemek yerken midem kalkiyor buna ragmen yemek yiyorum zorla :) herhalde bi 100 kilo olurum :) yinede bi belirti falan yok fasulyemin kalbi atiyorya herseye raziyim :) ayrica burda kese olcumu yok, zaten 8. haftadan once bakmiyorlar.. rabbim sorunsuz gebelikler.nasip etsin hepimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…