- 15 Temmuz 2013
- 122
- 6
Yok canımmrb cnm iyiyim elhamdülillah sen nasılsın.. hemen hemen aynıyız sanırım ilk gebeliğin mi
Sağol canım.Musmutlu hamlelikler geçirelim inşallahCnm BN de bugün gördüm 5.4 mm bende SAT 9 mayis endişelenen normal tatlim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Belki de canım. Belki beta hcg ile uyumludurgeç döllenmedir. Bilemiyorumsenin sat benden önce galiba benimkilerin biri 9 diğeri 10mm olmuşlar geç döllenmeyse normaldir stres yapma hayırlısı olsun inşallah bi dhaki kontrole daha da büyümüş olur annesi :)
aaa ben daha doktor kontrolüne gitmeden kaydımı yaptırdım sağlık ocağında niye öyle bi sistemleri varmış ki
hakketen not yazmıştım notu okudu uyuyodu remen havaya uçtu ama ne kadar şükretsem azdır 2 senedir biz 1 tane istedik Rabbim 2tane yolluyo inşallah hepimizinkini sağsalim kucağımıza almak nasip olur
Allah razı olsun ilk fotoğrafları bide yumurta hallerı var hepsini saklıcam albüm yapıcam gerçi yumurta 1 tane vardı bunlar iki tane aşklarım benim ya ne büyük mutlulukmuş Rabbim tamamına erdirsin inşallah cümlemizinkini
Günaydın kizlar bugun 5+3 oldum aksam adet sancısı gibi sanci girdi cok korktum ama doktorum bunun gebelik belirtisi olduğunu soyledi yinede korkuyorum dua ediyorum zaten adetlerim aşırı sancılı geçerdi saniyorum ondanda oluyor..bu arada keseleri gorenler artmış hadi bakalım sıra kalp atışınıda inşallah :)
Agri ya da batmalar tumden kesilirse korkarim ben. Kalbi durunca olmuyor cunku. Ama bazi gunler hic belirti olmayabilir daha bebekler kucuk. Rahim buyudugu icin oluyor mutlu ol bence. Siddetli olmadiktan sonra.
Herkese gunaydin :)
Oglene kadar uyuyasim var ama oglum uyandirdi
Günaydın kizlar bugun 5+3 oldum aksam adet sancısı gibi sanci girdi cok korktum ama doktorum bunun gebelik belirtisi olduğunu soyledi yinede korkuyorum dua ediyorum zaten adetlerim aşırı sancılı geçerdi saniyorum ondanda oluyor..bu arada keseleri gorenler artmış hadi bakalım sıra kalp atışınıda inşallah :)
benimde çok oluyo normalde adetlerim sancısız olur benim ama ara ara oluyo şimdilerde bide bel ağrısı oluyo çok bizde 5+6 olduk bugün yarın 7. haftaya giricez bakalım her haftanın ayrı bi heyecanı var Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini.
Günaydın :) ağrılar normal rahim büyümeye çalışıyor ondan oluyor. Endişelenip üzülmek yok herşey güzel olacak inş
Kızlar bunlarda benim fasulyelerim Ayy Allahım biz bi tane beklerken iki tane geliyormuş
Doktor bi anda ikiz dedi şok oldum hiç beklemiyordum çok büyük süpriz oldu eşim işten geldi uyuyo haberi yok iki tane çorap aldım not yazdım paket yaptım uyaninca süpriz yapicam kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi.
salam kızlar ben geldim,
hayırlı cumalar
dün çok dua ettim hepimizin bebiklerini bağışlasın allahım kucağımıza alalım hayırlısıyla
yeni geldim işe yeni girebildim kk ya
haberler iyi allahıma şükür kesemizi gördüm çok minik bebecikte varmışhaftaya cuma tekrar gideceğim allahın izni ile.
kahverengi lekeler içinde progeston ilaç verdi .
Darısı sizlerin başına işşallah
Kesemizi gördük çok sukurrr...
gözün aydın canım çok sevindim dikkat et kendine
Kızlar ayıptır söylemesi benim acayip gazım var. Bitkisel şeyler kullanmaktan da korkuyorum bilmeden bebeğe zarar veririm diye. Neler önerirsiniz?
inşallah canım cümlemizinkini tamamına erdirsin inşallahçok sevindim canım Allah tamamına erdirsin
bitkisel bişeyler kullanma bitki çaylarıda hangileri bilmiyorum ama düşüğe neden oluyomus özellikle adaçayı ve maydonoz uzak dur derim bol bol çıkar gazını nooolcekkkiiiKızlar ayıptır söylemesi benim acayip gazım var. Bitkisel şeyler kullanmaktan da korkuyorum bilmeden bebeğe zarar veririm diye. Neler önerirsiniz?
dün doktorum ben sormadan söyledi seyrek olsun dedi bana ama bide benimki ikiz herkesin farklı olabilir.eşime söyledim sanki ben öyle söylememişim gibi gitmedi başımdanselam kızlar bende bugün dr gidicektim ama boş randevu bulamadık. başka dr gitmek istemedim önümüzdeki hafta gidicem artık. ilişkiye girmeyi dr gidene kadar ertelemiştik ama sanırım bekleyemicez. bir sorun olmaz dimi kızlar. ilk gebeliğim olduğu için tedirgin oluyorum