2015 Şubat Anneleri

Kızlarr nasılsınız bakalım??
Zaman geçsin diye oyalanacaak şeyler arıyorum hadi bakalım herkes yazsın ne kadar oldu mercimeklerimiz benim ki 6+2 maşallah

6+6 Olmusuz saymiyorum ben. Durumum iyi sukur :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımmmm benide listeye eklermisin 31 ocak-1 şubat görünüyor doğum nasip olursa 6+6 yız biz tüp bebeğim benimle hamdolsun

sat 27.04.2014---------yaşım 30------------ 56 kilo--------ilk bebeğim---------ilim ankara-----------kalp atışını duyduk hamdolsun

Son düzenleme:

kalp atışını duydunmu sen dr bana 2 hafta sonra yani 8.haftada duyucaz dedi

Kızlarr nasılsınız bakalım??
Zaman geçsin diye oyalanacaak şeyler arıyorum hadi bakalım herkes yazsın ne kadar oldu mercimeklerimiz benim ki 6+2 maşallah

biz bugün 5+6 olduk yarın 7,haftaya giricez büyüyoruz inşallah biri 9 mm diğeri 10mm miş

Hatibulut aramiza hosgeldin :) seninle beraberiz allah tamamina erdirsin. Amin

ayy maşallah ne güzel Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)) inşallah bizde duyarız en kısa zamanda kalp atışlarını

ilişkiyi bende sormayı unuttum ya

Kızlar ayıptır söylemesi benim acayip gazım var. Bitkisel şeyler kullanmaktan da korkuyorum bilmeden bebeğe zarar veririm diye. Neler önerirsiniz?

Selam canım ben şurup kayısı da dahil her şeyi denedim işe yaramamıştı ama karpuzla çözdüm olayı. Dene istersen karpuz ve sonrasında ılık su. İnşallah işe yarar sende de.

Maşallah şubat annesi mi olcan sen :) umarım ben de olurum.

Kızlar ayıptır söylemesi benim acayip gazım var. Bitkisel şeyler kullanmaktan da korkuyorum bilmeden bebeğe zarar veririm diye. Neler önerirsiniz?
Çay çok icme içersen açık 2 bardak iç kuru baklagilleri azalt 5ani gaz yapıcı seylerden uzak tut kendini:))

kalp atışını duydunmu sen dr bana 2 hafta sonra yani 8.haftada duyucaz dedi

biz bugün 5+6 olduk yarın 7,haftaya giricez büyüyoruz inşallah biri 9 mm diğeri 10mm miş

Duyduk canim 2 gun olacak. Bizim burdakilerde 8. haftadan once bakmiyorlar garanti olsun diye hicbir sekilde bakmiyirlar daha dogrusu oyle kese olusmus bebek gorunuyor gorunmuyor kesin sonuc 8. hafta hep. Kendi ozel jinekoluguma gittim oda oyle dedi bakmiyorum kucuk olanlara ama durumumu bildigi icin bakti.

Iliski konusuna bende.yazayim oglumda hic denemedik bundada zannetmiyorum :)

tsk ederim canim sagol ilk bebegim herseyi dusunuyorum bellki.kendi kendime vesvese ediyorum..

Hatibulut aramiza hosgeldin :) seninle beraberiz allah tamamina erdirsin. Amin

Bende sizle ayniyim ama benim önceki doğum sezeryan olduğu için ocak 20 den sonra alirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…