2015 Şubat Anneleri

bende oyleyım canım. hamıleıkten once bıle bebek magazalarını gezerdım. ama daha hıc birsey almadım. ama bende alıcam ya cok ozendım senden :)

gecmış olsun canım allah karnındakını sana ve eşine bagıslasın. saglıkla dogurmayı buyutmeyı nasıp etsın

park yatak pratık gorunuyor ama ne bıleyım ben durusunu begenmıyorum. bezden beşik fıkrı hosuma gıtmıyor pek. ama içine ne siniyorsa onu al canım sen

kızlar kv bugün sağlık ocağına bilgi vermeye gitmiş. hemşireyle konuşturdu beni gebelik boyunca herşeyde onu arayabilirmişim sesi çok tatlı geliyodu. ama konuşurken moralim bozuldu. ilk 3 ay kayıt yapmıyolarmış. biz bu kadar heves ediyoken tabiki onlar her ihtimali düşünüyolar ama düşünmek bile beni felaket üzdü. 23 haziran haftası kontrole git dedi alttan muayene edicekler bilgin olsun dedi. 3 ay sonunda bebek sağlıklıysa haber vericekmişiz o bize yaptırmamız gereken bütün tetkikleri söylücekmiş

ayyy yerim ben o mercimekleriiii eşine eminim çok büyük sürpriz olucak

canım ilk 3 ay alınmaz derler eşimle benimde içimiz gidiyo ama almıyoruz daha..

Aman yarabbim bu pek şirin bunun içine girecek şeyi nasıl svmezsin nasıl ısırmazsın :) çok şeker cnm güzel günlerde kullanırız inşallah el emeklerimizi sonrada anı diye saklarız bunları

Canım niye öyle dediler acaba ben ilk öğrendiğimde kaydettiler beni 3 ay sınırndan filan bahsetmediler bir de naçizane tavsiyem ultrasonla kontrol olman sonuçta artık teknoloji çağındayız eğer 5. Haftanın içindeysen ultrasonla görülüyor keseler

Aman yarabbim bu pek şirin bunun içine girecek şeyi nasıl svmezsin nasıl ısırmazsın :) çok şeker cnm güzel günlerde kullanırız inşallah el emeklerimizi sonrada anı diye saklarız bunları

calıştıgım ıcın cocuguma el emegı pek bırse yapamam dıye dusundum . barı annesının elinden ıyı kotu bı battanıyesı olsun ıstedım. tesekkür ederım canım ıyı dıleklerın ıcın.:)

kayıt yapmışlar ama kesin gebelik oluştu dmeden sağlık bakanlığına bildirmiyolarmış canım.. bende aşağıdan baktırmsk istemiyorum açıkçası...

Kizlar bir sey danisacagim. Bugun hafif pembe kahverengiye dönük bir akintim oldu br kac damla ama cok degil. Sizce kotu bir sey olabilir mi cok moralim bozuldu. Su anda sehir disindayim doktorumu da bunun icin aramak istemedim buradan. Siz bana bir akil verin nolur kotu birsey olur mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Azda olsa çoktan olsa doktorunun bişey demesi lazım, inşallah geçer canım stres yapma ama tedbiride elden bırakma.

Ay maşallah güle güle kullanır inşallah :) ben bilmem böyle şeyler geçen sene 2.ye karar verince erkek nevresim takımı almıştım ama nasip olmadı kuzuma. İnşallah bu sefer buna nasip olur :)

Çok sevindim zetinilelimon. Allah devamını da getirsin inş. :)

Ayyy çok güzel.bayılırım ultrason fotograflarına. Hayırlı olsun bebişlerin :))

Ay maşallah güle güle kullanır inşallah :) ben bilmem böyle şeyler geçen sene 2.ye karar verince erkek nevresim takımı almıştım ama nasip olmadı kuzuma. İnşallah bu sefer buna nasip olur :)

inş canım inş :) allah bırdaha oyle acı gostermesın.

canım idealinde dün olmustu. busabah doktora gıttı. allaha sukur hıc bı sorun cıkmamıs ama dr progesteron mu ne o ilactan vermıs. o ilac bıldıgım kadarıyla bebegın tutunmasına yardımcı oluyor. bence sende gorun bı doktora ıcın rahat etsın

Tamam cnm cok tesekkur ederim yine konusacagim doktorumla. Kontrolum de haftaya bugun. İnsallah bir sey olmayacak. İyi dusunelim iyi olsun:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde 11 subat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…