2015 Şubat Anneleri

Kızlar selam, herkesin hamişliği hayırlı olsun. Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin. Ben bugun 4 gün oldu öğreneli. Bugun itibariyle 4+3 üm.en son 2 gun once 2. Kez hcg ye bakıldı, katlama da olmus. pazartesi ultrason kontrolu var. İçim içimi yemeye başladı benim. Sizler kaç kere tekrarladınız bhcg testini?? Bir de normal diyolar ama ben de ara ara adet sancısına benzeyen, karnımın içinde yaygın ama hafif şiddetle sancılar oluyo. Normalde yaşadığım adet sancısı çok daha şiddetli olur benim ama şüphe düşürüyor içime. Siz de de bole bi sancı oluyo mu? Sürekli aklım bunda. Hamile miyim diil miyim, devam mı ediyo düşük yaptım mı? Bir kimyasal düşük deneyimi de var bende valla psikolojim bozuldu galiba biraz:44:

Dis gebelik de zor. Allah bi daha yasatmasin.
Haklisin da ama normal gibi suan. Benim kalbi duruyo 7-8 haftalarda. Bunu yasama korkusu aslinda. Haftaya gideyim bari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyu kinaya geldik accik oynasamm

Ben zaten son zamanlarda kilo almistm pantolonlarim dar geliyo zor kapaniyor hep. Hamile kiyafetine cok erken ama sıkmaması lazim ne yapsam bilemedim

Adet tarihim bi gun gecikinceki deger.Sagol canim hayirlisi

bi türlü anlaşamadık şimdi herkes aynı zamanda aynı sürede adet olmaz ya..sen 6 mayısta son adetini olmuşsun ya...testi hangi tarihte yaptın? 6 haziranmı? mesela kimi 25 günde olur kimi32-33 günde olur...6 mayıs son adet tarihinse kan tahlilini hangi tarhte yaptırdın?

benim dış gebelikte oldu seninki gibi kalp durmasıda oldu ama ilki dış gebelik olunca hemen gidiyorum dr.a

Hayırlı olsun öncelikle. Bende 4+3üm ve bende iki kez tekrarladım betayı şimdilik herşey yolunda. Ağrılar normal bende de var ayrıca doktorum uyarmıştı rahim büyümeye çalışıyormuş ondanmış ağrılar. Senin değerler kaç çıktı bide adetini kaç gün geçtikten sonra yaptırdın testleri?

Canım saol cevabın için:) senin de hayırlı olsun. Benim adete1 gün kala 106, 1 gun geçe de 317 çıktı. Agrı bugun bütün gün yoktu mesela, akşam üstü başladı. Genellikle de ayağa kalktığımda oluyo sanırım. Gogus hassasiyeti var. Bi de su an da bile mesela yatsam uyurum, çabuk yorgunluk çöküyo. Ama başka hiç bi belirti yok. Ben adet gecikmesinden once batma iğnelenme , yanlarımda ağrı gibi değişik şeyler yaşadım. O yuzden şuphelendim zaten. Ama bu belirtiler de yok ya şüpheye düşüyorum:18:
Çok zor bişeymiş bu heleki bnm gibi sabırsız ve karamsar bi insan için.

Canim aynısı bendede var bende senin gibi 4.haftadayim. doktorum normal böyle olmasi dedi. Sakin ol stres yok. Bebislerimiz etkilenir sonra

hayırlı olsun canım. allah sağlıkla versın bebişleri kucagına :) peki çift yumurta mı tek mi? birde sana seyı sorucam kacıncı gununde kan testi yaptırdın ve kac cıktı?

Çift yumrta bata iki gün kala kanda 41 çıktı sonra 4+1 de 250 çıktıve 5+2 de 1560 sonra bgn 5+ 6 oluyor galiba yada 5+5 işte neyse keseleri gördük

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım hiç alttan muayne oldun mu bılmıyorum ama hıc ilişki gibi degıl. bneım canım cok yandı muaynede.

Benide doktor bgn alttan muayme etti ve hiç canım acımadı çok rahat en saglıklı sonucu ordan öğreniyosun doktora sordum kesinlikle hiçbir sakıncası yok dedi hatta önce karından baktı göremedi biraz daha sıkış bakalım yada vajinal muayene bakalım dedi beklemeye hiç niyetim yoktu kendim seçtim ve iykide baktrmşm

merhabalar ben de bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim. SAT 28 nisan. 31 mayıstan itibaren üçer gün arayla hcg yaptırdım değerim arttı doktorum da herşeyin normal olduğunu söyledi çok şükür Rabbime. keseyi de gördük:)) Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin...inşallah hepimize de

Mrb cnm hayirli olsun. Bende 3+4 de 122 ydi 4+0 da 250 acaba fazlami yaş ctesi kese gorcez bizde

Mrb cnm hayirli olsun. Bende 3+4 de 122 ydi 4+0 da 250 acaba fazlami yaş ctesi kese gorcez bizde

Fazla gibi geldi bana ama bu degerle ikiz gebeliğin ilgisi varmı bilmyrmki

Kızlar ya ikiz dediniz benim de aklıma taktiniz benim adet günü beta 228 adetim 5 gun geçince 3172 di acaba bi ihtimal ikiz olabılır mı kontrol cuma günü

Kızlar ya ikiz dediniz benim de aklıma taktiniz benim adet günü beta 228 adetim 5 gun geçince 3172 di acaba bi ihtimal ikiz olabılır mı kontrol cuma günü

Bazen düşük hcglerde ikiz çıkabiliyor, belli olmaz ki. Erkek bebeklerinde yüksek olabilirmiş mesela

Ben hala hastaneye gitmedim. Haftaya perşembeye randevu aldım sat 9 Mayıs. Benim gibi olan varmı aranızda cok mu ihmal ediyorum acaba 😣

canım benim ikiz..
hep 2 günde 2 kat artarak gitti hcg..
adet günümde 104tü..
ikiz olup olmadığına usg de iki kese veya iki bebek görünürse emin olunur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…