2015 Şubat Anneleri

Bence doktor her şey yolunda dediyse 7. haftayı geçir cnm sBretmek zor ama garanti olur benim pzts salı dersim olmadığı için ayın 22 si ya da 23 ünde gidicem inşallah :emir_bebek:

O haftaya tatil skistirmayi planliyorum canim da bi ohh deyip gidebilirmiyim diye dusunuyordm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar günaydın. iki gündür kasıklarımda ağrı var bacaklarıma vuruyo uyuyamıyorum resmen sizce bu normal bi süreçmi :KK31:

Canim sezeryan da da normal dogumda da celik nesterdir makastir tene degiyor.. Hem senin tenine hem bebeginin tenine.Tetanoz olmama önlemi bu.. Ben gecen hamileligimde 2 doz yaptirdim. 5 e tamamlayina omurboyu diyorlar ama hemsire 3 doz olsaydin bagisiklik kazanirdin dedi. Ben hatirlamiyorum dolayisiyla iki doz asimi gene olcm. Sozun ozu ben onlemimi alirim rahatima bakarim :KK70:

ben bu açıdan düşünmemştim açıkçası söylediğin mantıklı canım önlem almakta fayda var :KK49:

Bazen düşük hcglerde ikiz çıkabiliyor, belli olmaz ki. Erkek bebeklerinde yüksek olabilirmiş mesela

Ben hala hastaneye gitmedim. Haftaya perşembeye randevu aldım sat 9 Mayıs. Benim gibi olan varmı aranızda cok mu ihmal ediyorum acaba 😣

benim bide klomen tedavisiyle oldu o yüzden acaba dedim olsa iyi mi olur bilmiyorum:KK14: benim sat 4 Mayıs bende yarın gidicem inşallah

canım benim ikiz..
hep 2 günde 2 kat artarak gitti hcg..
adet günümde 104tü..
ikiz olup olmadığına usg de iki kese veya iki bebek görünürse emin olunur...
yaa hayırlı olsun canım kontrolum yarın sat 4 Mayıs görür artık diyorum bunama kalp atışı şüpheli:26:

benim bide klomen tedavisiyle oldu o yüzden acaba dedim olsa iyi mi olur bilmiyorum:KK14: benim sat 4 Mayıs bende yarın gidicem inşallah

yaa hayırlı olsun canım kontrolum yarın sat 4 Mayıs görür artık diyorum bunama kalp atışı şüpheli:26:

sağol canım ben ikiz olduğunu 9. haftada öğrendim...7. haftada ikinci bebek görünmemişti...

Fıstıklar
Ben de şu an 4 hafta+4 günlük hamişim...
Beklenen doğum tarihi 14 Şubat :)

Kan testimi aldıktan sonra doktorumla görüşmeye gittim dün. Ama gitmeden TSH T3, T4 testleri de yaptırdım sabahtan...

Bi ay önce tsh ım 0,40 gbi bi değerken bu sefer 3,2 gibi bi değer çıktı....
Burdan okuduklarıma göre hamilelikte mutlaka bu değeri 2 lere çekmek gerekirmiş ve bunun için özel ilaçlar kullanılırmış... Doktoruma bunu söyledim..
Onlar keseyi gördükten sonra hatta kalp atışından sonra dedi...

Ama kalp atışı 7. haftayı buluyo.... Yani neredeyse 2. ayı tamamlarken....

Ya geç kalınırsa diye endişe etmeye başladımmm

FİKRİ OLAN VAR MIII???:44::44::44:

Ası gerekli kuzum ama kaç doz olacağına doktorun karar verir bende ateş yaptıgı için tek dozdan sonra vurulmadım. Şimdi tekrar aynı şeyi cekicem 😞

doktor kontrolüne ay başı giderim diyorum hem nasipse kalp atışını duyarım hemde keseyi görürüm :KK49::KK53:

Günaydın Şubat anneleriii,,,

dün kasık ağrım vardı bugün sabah kalktığımda peçeteye sildiğimde kahverengi lekelenmem var :KK43:
daha doktora gitmedim keseyi görmeye ne yapsam acaba iş yerinde kimsede bilmiyor daha hamile olduğumu
yarın doktore gitsemmi?ilaç verirmi lekelenme için?

slm güzel anne adayları ben size bişey sormak istiyorum adet tarihim 12-15 haziran arası dün gece felaket bi ağrıyla uyandım adet olcam kesin dedim ama ne gelen var ne giden acaba adetmi olcam yoksa yerleşme ağrısı falan olabilirmi?

Benide doktor bgn alttan muayme etti ve hiç canım acımadı çok rahat en saglıklı sonucu ordan öğreniyosun doktora sordum kesinlikle hiçbir sakıncası yok dedi hatta önce karından baktı göremedi biraz daha sıkış bakalım yada vajinal muayene bakalım dedi beklemeye hiç niyetim yoktu kendim seçtim ve iykide baktrmşm

doktordan doktora yada kişiden kişiye degısıyor demekkı bu durum

slm güzel anne adayları ben size bişey sormak istiyorum adet tarihim 12-15 haziran arası dün gece felaket bi ağrıyla uyandım adet olcam kesin dedim ama ne gelen var ne giden acaba adetmi olcam yoksa yerleşme ağrısı falan olabilirmi?

bende son ay cok fazla adet agrısı yasadım. agrılarım basladıktan 2-3 saat ıcınde adet olurum normalde ama son ay gunlerce agrım oldu ama kanama olmadı. goguslerımde asırı buyume ve vucut sıcaklıgımda artıs oldu. eger bı suphen varsa gıt hemen test yap. cok ta dusunmeye gerek yok :)

dün kasık ağrım vardı bugün sabah kalktığımda peçeteye sildiğimde kahverengi lekelenmem var :KK43:
daha doktora gitmedim keseyi görmeye ne yapsam acaba iş yerinde kimsede bilmiyor daha hamile olduğumu

bence gitmelisin canım bugün çıkamıyormusun işten izin alıp

bir şey uydurmam lazım bilmedikleri için
olmadı yarın sabah erkenden gidiyim doktora

nıye bırsey uyduruyorsun kı canım soyle hamıleyım dıye. yasal ıznın var. zaten karnın şişince sormayacaklarmı nıye daha once haber vermedın dıye? bence kanaman varsa yarını bekleme hemen gıt. belkı hormon hapı falan verır bır an once ılaclarına baslarsın.

nıye bırsey uyduruyorsun kı canım soyle hamıleyım dıye. yasal ıznın var. zaten karnın şişince sormayacaklarmı nıye daha once haber vermedın dıye? bence kanaman varsa yarını bekleme hemen gıt. belkı hormon hapı falan verır bır an once ılaclarına baslarsın.

ilk gebeliğim kalp atışı olmadığından sonlandı canım
bu gebeliğimide ben söylemek istemedim bu yüzden ,kalp atışını falan bi duyalım hayırlısıyla öyle söyliyim dedim kendimce
şu an çok az çoğalırsa giderim bugün, olmadı sabahtan gideceğim
progeston veriyorlarmış galiba

Ilk çocuğunsa iyi olur bence bi kerede buyuyuverirler

ilk gebeliğim kalp atışı olmadığından sonlandı canım
bu gebeliğimide ben söylemek istemedim bu yüzden ,kalp atışını falan bi duyalım hayırlısıyla öyle söyliyim dedim kendimce
şu an çok az çoğalırsa giderim bugün, olmadı sabahtan gideceğim
progeston veriyorlarmış galiba

evet canım bende oyle duydum. ya bekle canım ya gıt bıran once. cok agrım var falan de olmadı. ne bılıyım bul bırsey cık bıran once gıt doktora. olmadı aksam acile gıt. kanamalı hastalara bakıyor acıller.

bende son ay cok fazla adet agrısı yasadım. agrılarım basladıktan 2-3 saat ıcınde adet olurum normalde ama son ay gunlerce agrım oldu ama kanama olmadı. goguslerımde asırı buyume ve vucut sıcaklıgımda artıs oldu. eger bı suphen varsa gıt hemen test yap. cok ta dusunmeye gerek yok :)

ben ayın 4ünde hastaneye kaldırıldım ve doktor yumurta çatlamış olabilir dedi eğer öyleyse 8 gün oldu çıkarmı?

Benin ilk hamileliğimde 12. Haftaya kadar lekelenmem oldu kahverengi progestab kullandım ve bol bol dinlendim. Rengi kırmızıya dönerse bugün ne olursa olsun git. Böyle kalırsa yarını bekleyebilirsiniz bence. Kendini de cok yormamaya çalış canım

ben ayın 4ünde hastaneye kaldırıldım ve doktor yumurta çatlamış olabilir dedi eğer öyleyse 8 gün oldu çıkarmı?

idrarda cıkmaz belkı ama kanda cıkar canım. cunku ıdrar ıcın en az 10-15 gun gecmesı gerekıyor dıye bılıyorum ben. eger yakında kan testı yaptırabılecegın bır yer varsa gıt yaptır hemen. beklemek cok zor. bırde ınsan adet olmadıkca beklentılerı artıyor havaya gırıyor sonuc negatıf olursada uzuluyor.

:emir_bebek: anneler öncelikle hayırlı kandiller geçen yıl 10 haziranda öğrenmiştim hamileliğimi 2014 şubat annesiyim çok harika bir sürecin başındasınız:KK49: geçen yıl aklıma geldi ve buraya yazayım dedim Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın güzel musmutlu hamilelik dilerim sizlere

X