ya aşı falan çok gerekli değil sanırım. bizim aile hekimide iyi bir insan kv haber verir olmadı. ama onun haricinde ne gereği varmış bilemedim
Sanırım bizimle ilgilenen ebelere yaptırımı bize olduğundan fazla o yüzden bi şekilde size ulaşırlar bildirmeseniz bile diye düşünüyorum. Ama bana sorarsan hemen git. ben ebemizi Doç olan doktorumuzdan bile bilgili görüyorum ya benimsansıma öyle biri çıktı Yada ebeler deneyimli oldukları için daha iyi anlıyorlar bu işten.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selamlar.
Ikiz de ayri bi duygudur heralde saglikla dogsunlar ins.
Ben de idrar testi yaptim cizgi baya koyulasmis. Vitaminlerime basladim 10 gun sonra gidicem dr.a karindan tam gorunsun istiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamlar.
Ikiz de ayri bi duygudur heralde saglikla dogsunlar ins.
Ben de idrar testi yaptim cizgi baya koyulasmis. Vitaminlerime basladim 10 gun sonra gidicem dr.a karindan tam gorunsun istiyorum.
canım tahminen kaç haftalık? sen yinede çok geç kalmadan git istersen..
slm cnm hayırlı olsun öncelikle hamileliğin kan testi yaptın mı değerlerin nasıl
23 mayista fln yumurtladim. Bikac gun icinde dollenme olmstur heralde. Adet tarihim 2 mayis ama gec yumurtluyorum ben. Simdi gitsem ancak kucuk bi kese gorunur. Adete gore 6 subat dogum ama tahminim usg hesabina gore 12-15 subat olur. Bi oglum var, 2 kere de 8.haftada kalbi durdu hepsi gec dollenmeydi. Onceden olsa hemen kosardim dr.a ama artik dr.dan cok bilir oldum :)
Beni 2 hafta sonra çağırdı o zman 7+4 filan olmuş olacağız inş
Dış gebelikte hızlı yükselme olmuyor..hatta düşük oluyor..400 daha sonra 800lerde olması gerekirken 500 600 oıluyor..dış gebelik geçirdiğim için biliyorum..
oylemi cok kafama takiyorum yaa tek tarafli kasik agrim var birde arada. Ben diger sayfalarda okudum sonlandirmak icin ilac aldiklari halde yukselmeye devam ediyormus diye
İnsallah canm
Bugun kontrole gttm iki hafta sonraya cagirdi
Acaba 20 sime alsam duyarmiyim hesabindayim
canım benim ağrım olmadı..hiç bir belirti olmadı..sadece düzenli yükselmedi ayrıca kese görülmedi..belki benim yazımı okumuşsundur...ilaçla bile etki etmedi..bebek büyümeğe devam etti.bir müddet sonra kalp atışıda başladı..epey sonra sonlandı...
hadi yaa cok gecmis olsun.allah bir daha gostermesin.sen tecrubelisin ozaman bu konuda soyle soruyim benim beklenen adet tarihinden bir gun sonra 1142 cikti normalmi sence
Kesinlikle bizim hemsiremiz cep nosunu verdi bana takildigim bisey oldugunda arayip soruyorum. İlk cocugumda da o ilgilenmisti hala o muhattabim yas olarak da yakiniz ben cok memnunum bu uygulamadan
son adet tarhin kaçtı ve sen han gi tarihte yaptırdın kan testini? Ayrıca dış gebeliği şüphelendircek durum ne sana göre?
Sat 6 mayis ,bhcg duzenli artti hatta doktor yuksek oldugunu soylemis benim tek tarafli kasik agrim var
ya aşı falan çok gerekli değil sanırım. bizim aile hekimide iyi bir insan kv haber verir olmadı. ama onun haricinde ne gereği varmış bilemedim
Arkadasım cok sıkıntıya sokma kendini rahatla hersey olacağına varır, inşallah hiçbir problemin yoktur inşirah oku bol bol dualarım sizinleSat 6 mayis ,bhcg duzenli artti hatta doktor yuksek oldugunu soylemis benim tek tarafli kasik agrim var