2015 Şubat Anneleri

ya aşı falan çok gerekli değil sanırım. bizim aile hekimide iyi bir insan kv haber verir olmadı. ama onun haricinde ne gereği varmış bilemedim :KK9:

Canim sezeryan da da normal dogumda da celik nesterdir makastir tene degiyor.. Hem senin tenine hem bebeginin tenine.Tetanoz olmama önlemi bu.. Ben gecen hamileligimde 2 doz yaptirdim. 5 e tamamlayina omurboyu diyorlar ama hemsire 3 doz olsaydin bagisiklik kazanirdin dedi. Ben hatirlamiyorum dolayisiyla iki doz asimi gene olcm. Sozun ozu ben onlemimi alirim rahatima bakarim :KK70:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sanırım bizimle ilgilenen ebelere yaptırımı bize olduğundan fazla o yüzden bi şekilde size ulaşırlar bildirmeseniz bile diye düşünüyorum. Ama bana sorarsan hemen git. ben ebemizi Doç olan doktorumuzdan bile bilgili görüyorum ya benimsansıma öyle biri çıktı Yada ebeler deneyimli oldukları için daha iyi anlıyorlar bu işten.

Kesinlikle bizim hemsiremiz cep nosunu verdi bana takildigim bisey oldugunda arayip soruyorum. İlk cocugumda da o ilgilenmisti hala o muhattabim yas olarak da yakiniz ben cok memnunum bu uygulamadan

Selamlar.
Ikiz de ayri bi duygudur heralde saglikla dogsunlar ins.
Ben de idrar testi yaptim cizgi baya koyulasmis. Vitaminlerime basladim 10 gun sonra gidicem dr.a karindan tam gorunsun istiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamlar.
Ben de idrar testi yaptim cizgi baya koyulasmis. Vitaminlerime basladim 10 gun sonra gidicem dr.a karindan tam gorunsun istiyorum.

slm cnm hayırlı olsun öncelikle hamileliğin kan testi yaptın mı değerlerin nasıl

Selamlar.

canım tahminen kaç haftalık? sen yinede çok geç kalmadan git istersen..

canım tahminen kaç haftalık? sen yinede çok geç kalmadan git istersen..

23 mayista fln yumurtladim. Bikac gun icinde dollenme olmstur heralde. Adet tarihim 2 mayis ama gec yumurtluyorum ben. Simdi gitsem ancak kucuk bi kese gorunur. Adete gore 6 subat dogum ama tahminim usg hesabina gore 12-15 subat olur. Bi oglum var, 2 kere de 8.haftada kalbi durdu hepsi gec dollenmeydi. Onceden olsa hemen kosardim dr.a ama artik dr.dan cok bilir oldum :)

slm cnm hayırlı olsun öncelikle hamileliğin kan testi yaptın mı değerlerin nasıl

Yok kan testi yaptirmadim. Idrari da oylesine yaptim hamile oldugumu biliyorum anladim yani. Saglikla ilerler ins

23 mayista fln yumurtladim. Bikac gun icinde dollenme olmstur heralde. Adet tarihim 2 mayis ama gec yumurtluyorum ben. Simdi gitsem ancak kucuk bi kese gorunur. Adete gore 6 subat dogum ama tahminim usg hesabina gore 12-15 subat olur. Bi oglum var, 2 kere de 8.haftada kalbi durdu hepsi gec dollenmeydi. Onceden olsa hemen kosardim dr.a ama artik dr.dan cok bilir oldum :)

bende çok kayıplar yaşadım...sen yinede çok geciktirme istersen..çünkü kendimden örnek vereyim..dış gebelik geçirmiştim ben..ilk bebeğimdi..hamileliğimi öğrenir öğrenmez dr. a gttim.hatta herkes erkenden neden giiyorsun dediler ama iyiki gitmişim çünkü dış gebeliknmiş..ve iç kanama ile çok tehlikeli durumlar olabiliyor..Allah korusun...5. hafta en ideali..bu başıma geldiğinden korkuyorum bende..

Slm güzel Hamisler hayırlı olsun topiginiz bende 2015 OCAK ayinda üçüncü kez anne olucam inşallah:)
Bizim topigimiz 100 kişiyi geçti suan inşallah sizde en az bizim kadar kalabalık olursunuz.
Herkese güzel ve sorunsuz bir hamilelik diliyorum sorulariniz olursa yardimci olmaya calisirim :-))

Son düzenleme:
Dış gebelikte hızlı yükselme olmuyor..hatta düşük oluyor..400 daha sonra 800lerde olması gerekirken 500 600 oıluyor..dış gebelik geçirdiğim için biliyorum..

Oylemi cok kafama takiyorum yaa tek tarafli kasik agrim var birde arada. ben diger sayfalarda okudum sonlandirmak icin ilac aldiklari halde yukselmeye devam ediyormus diye

oylemi cok kafama takiyorum yaa tek tarafli kasik agrim var birde arada. Ben diger sayfalarda okudum sonlandirmak icin ilac aldiklari halde yukselmeye devam ediyormus diye

canım benim ağrım olmadı..hiç bir belirti olmadı..sadece düzenli yükselmedi ayrıca kese görülmedi..belki benim yazımı okumuşsundur...ilaçla bile etki etmedi..bebek büyümeğe devam etti.bir müddet sonra kalp atışıda başladı..epey sonra sonlandı...

İnsallah canm
Bugun kontrole gttm iki hafta sonraya cagirdi
Acaba 20 sime alsam duyarmiyim hesabindayim

Bence doktor her şey yolunda dediyse 7. haftayı geçir cnm sBretmek zor ama garanti olur benim pzts salı dersim olmadığı için ayın 22 si ya da 23 ünde gidicem inşallah :emir_bebek:

canım benim ağrım olmadı..hiç bir belirti olmadı..sadece düzenli yükselmedi ayrıca kese görülmedi..belki benim yazımı okumuşsundur...ilaçla bile etki etmedi..bebek büyümeğe devam etti.bir müddet sonra kalp atışıda başladı..epey sonra sonlandı...

Hadi yaa cok gecmis olsun.allah bir daha gostermesin.sen tecrubelisin ozaman bu konuda soyle soruyim benim beklenen adet tarihinden bir gun sonra 1142 cikti normalmi sence

hadi yaa cok gecmis olsun.allah bir daha gostermesin.sen tecrubelisin ozaman bu konuda soyle soruyim benim beklenen adet tarihinden bir gun sonra 1142 cikti normalmi sence

son adet tarhin kaçtı ve sen han gi tarihte yaptırdın kan testini? Ayrıca dış gebeliği şüphelendircek durum ne sana göre?

Kesinlikle bizim hemsiremiz cep nosunu verdi bana takildigim bisey oldugunda arayip soruyorum. İlk cocugumda da o ilgilenmisti hala o muhattabim yas olarak da yakiniz ben cok memnunum bu uygulamadan

Banada başlarda diğer arkadaşların su anda hissettiği gibi angarya gelmişti ama sonradan isteyerek ben gittim hep. bebeğimlede yine cocuk doktorumuzdan fazla ilgilendi. Bende gayet memnunum canım senin gibi

Sat 6 mayis ,bhcg duzenli artti hatta doktor yuksek oldugunu soylemis benim tek tarafli kasik agrim var

CAN8IM NEZAMAN KAN TESTİ YAPTIRDIĞINI YAZMAMIŞSIN AMA MUHTEMELEN 4. HAFTAYA DENK GELİYOR..BİRAZ YÜKSEK AMA ERKEN DÖLLENME YADA ÇOĞUL GEBELİK OLABİLİR..HAYIRLISI CANIM...:nazar:

ya aşı falan çok gerekli değil sanırım. bizim aile hekimide iyi bir insan kv haber verir olmadı. ama onun haricinde ne gereği varmış bilemedim :KK9:

Ası gerekli kuzum ama kaç doz olacağına doktorun karar verir bende ateş yaptıgı için tek dozdan sonra vurulmadım. Şimdi tekrar aynı şeyi cekicem 😞

Sat 6 mayis ,bhcg duzenli artti hatta doktor yuksek oldugunu soylemis benim tek tarafli kasik agrim var
Arkadasım cok sıkıntıya sokma kendini rahatla hersey olacağına varır, inşallah hiçbir problemin yoktur inşirah oku bol bol dualarım sizinle

X