- 10 Ekim 2013
- 438
- 120
- 34
evet canım bende oyle duydum. ya bekle canım ya gıt bıran once. cok agrım var falan de olmadı. ne bılıyım bul bırsey cık bıran once gıt doktora. olmadı aksam acile gıt. kanamalı hastalara bakıyor acıller.
Benin ilk hamileliğimde 12. Haftaya kadar lekelenmem oldu kahverengi progestab kullandım ve bol bol dinlendim. Rengi kırmızıya dönerse bugün ne olursa olsun git. Böyle kalırsa yarını bekleyebilirsiniz bence. Kendini de cok yormamaya çalış canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kasık ağrısı bende de var ama kanamam çok şükür yok. kahverengi lekelenmeden değilde açık kırmızı kanamalardan korkuyolar canım. korkutma kendini ama doktora gitmeyide ihmal etme..Günaydın Şubat anneleriii,,,
dün kasık ağrım vardı bugün sabah kalktığımda peçeteye sildiğimde kahverengi lekelenmem var
daha doktora gitmedim keseyi görmeye ne yapsam acaba iş yerinde kimsede bilmiyor daha hamile olduğumu
yarın doktore gitsemmi?ilaç verirmi lekelenme için?
canım günün geçtiyse erken gebelik testti yap. ben 1 gün gecikti yaptım pozitif çıktı gerçi kantesti yaptırdım değerim yüksekti. bence düşünmeye gerek yk yap gitsinslm güzel anne adayları ben size bişey sormak istiyorum adet tarihim 12-15 haziran arası dün gece felaket bi ağrıyla uyandım adet olcam kesin dedim ama ne gelen var ne giden acaba adetmi olcam yoksa yerleşme ağrısı falan olabilirmi?
idrarda cıkmaz belkı ama kanda cıkar canım. cunku ıdrar ıcın en az 10-15 gun gecmesı gerekıyor dıye bılıyorum ben. eger yakında kan testı yaptırabılecegın bır yer varsa gıt yaptır hemen. beklemek cok zor. bırde ınsan adet olmadıkca beklentılerı artıyor havaya gırıyor sonuc negatıf olursada uzuluyor.
yarın verebilirim zaten doktora gidecektim. çok teşekkürler yardımın için
rica ederım canım. umarım sende aramıza katılırsın :)
inş. canım ya o kadar çok istiyorum ki artık. öncelikle sağlıklı olsunda varsın geç gelsin napalım
sende bebişini sağsalim kucağına alırsın inş.
inş canım allah hepımıze nasıp eder o gunlerı. sende yarın olumlu olumsuz sonucu yazarsın. merak ederız bız :) hem olumsuz sada üzülmek yok. calışmaya devam :)
anneler öncelikle hayırlı kandiller geçen yıl 10 haziranda öğrenmiştim hamileliğimi 2014 şubat annesiyim çok harika bir sürecin başındasınız geçen yıl aklıma geldi ve buraya yazayım dedim Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın güzel musmutlu hamilelik dilerim sizlere
canım bi taraftan evet öyle ama benim arkadaşımda hamilelikte şeker çıktı ve şeker hastası şu anda. adam gibi dr olup tahlillerini yapsaydı belkide kadın şeker hastası olmucaktı şu anda...Star tv de Canan Karatay ı izliyorum kadın hamileyken şeker yüklemesi yaptırmış Canan hoca da kadına kızdı yaptirmayin dedi nasıl o bebeğe kiyip o kadar şeker yukluyosunuz bedeninize dedi ben karar verdim asla yaptirmam artık kadın gerçekten çok mantıklı konusuyo
Bugün büyük işlerimi hallettim. Aile hekimimde gebelik kaydımı yaptırdım, doktora tahlillerimi gösterdim, bir sorun çıkmadı. Bebeğin kalbi duyulmadı, daha sadece kesesi belli dedi doktor çok erken dedi. gyno ferro sanol kullanıyordum, onu bırak folik asit al sadece dedi kanım baya yükselmiş :) 3. aydan sonra başlarız o ilaca dedi.
Herşey yolunda yani :)
Bugün büyük işlerimi hallettim. Aile hekimimde gebelik kaydımı yaptırdım, doktora tahlillerimi gösterdim, bir sorun çıkmadı. Bebeğin kalbi duyulmadı, daha sadece kesesi belli dedi doktor çok erken dedi. gyno ferro sanol kullanıyordum, onu bırak folik asit al sadece dedi kanım baya yükselmiş :) 3. aydan sonra başlarız o ilaca dedi.
Canim aynısı bendede var bende senin gibi 4.haftadayim. doktorum normal böyle olmasi dedi. Sakin ol stres yok. Bebislerimiz etkilenir sonra
MasallahBugün büyük işlerimi hallettim. Aile hekimimde gebelik kaydımı yaptırdım, doktora tahlillerimi gösterdim, bir sorun çıkmadı. Bebeğin kalbi duyulmadı, daha sadece kesesi belli dedi doktor çok erken dedi. gyno ferro sanol kullanıyordum, onu bırak folik asit al sadece dedi kanım baya yükselmiş :) 3. aydan sonra başlarız o ilaca dedi.
Masallah cnm cok sevindim:) darisi basimiza insallah biz de guzel haberler aliriz. Bizim seninle sat gunumuz ayni. Ben de ayin 20 sinde tekrar kontrole gidecegim. Doktor sana kalp atislarinin kac gun sonra belli olacagindan bahsetti mi? Merak icindeyim ben de her sey yolunda mi acaba gidince kalp atisini duyabilir miyiz diye.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gözün aydin dünüşüm :) canım gyno ferro dedıgın ne ılacı. demir sanırım?