2015 Şubat Anneleri

sağol canım artarsa giderim hemen zaten

kasık ağrısı bende de var ama kanamam çok şükür yok. kahverengi lekelenmeden değilde açık kırmızı kanamalardan korkuyolar canım. korkutma kendini ama doktora gitmeyide ihmal etme..
canım günün geçtiyse erken gebelik testti yap. ben 1 gün gecikti yaptım pozitif çıktı gerçi kantesti yaptırdım değerim yüksekti. bence düşünmeye gerek yk yap gitsin

yarın verebilirim zaten doktora gidecektim. çok teşekkürler yardımın için

inş. canım ya o kadar çok istiyorum ki artık. öncelikle sağlıklı olsunda varsın geç gelsin napalım
sende bebişini sağsalim kucağına alırsın inş.

inş canım allah hepımıze nasıp eder o gunlerı. sende yarın olumlu olumsuz sonucu yazarsın. merak ederız bız :) hem olumsuz sada üzülmek yok. calışmaya devam :)

Star tv de Canan Karatay ı izliyorum kadın hamileyken şeker yüklemesi yaptırmış Canan hoca da kadına kızdı yaptirmayin dedi nasıl o bebeğe kiyip o kadar şeker yukluyosunuz bedeninize dedi ben karar verdim asla yaptirmam artık kadın gerçekten çok mantıklı konusuyo

teşekkür ederiz. Allah bizede nasip eder inş seneye boyle guzel seyler yazmayı :) Allah bebegıne saglıklı, mutlu ve uzuuun bir ömür versin canım.

Bugün büyük işlerimi hallettim. Aile hekimimde gebelik kaydımı yaptırdım, doktora tahlillerimi gösterdim, bir sorun çıkmadı. Bebeğin kalbi duyulmadı, daha sadece kesesi belli dedi doktor çok erken dedi. gyno ferro sanol kullanıyordum, onu bırak folik asit al sadece dedi kanım baya yükselmiş :) 3. aydan sonra başlarız o ilaca dedi.

Herşey yolunda yani :)

canım bi taraftan evet öyle ama benim arkadaşımda hamilelikte şeker çıktı ve şeker hastası şu anda. adam gibi dr olup tahlillerini yapsaydı belkide kadın şeker hastası olmucaktı şu anda...

maşalahh bende ay başında giderim diyorum8. hafta falan olcuak sanırım hem ozaman kalp atışınıda duyarım

Masallah cnm cok sevindim:) darisi basimiza insallah biz de guzel haberler aliriz. Bizim seninle sat gunumuz ayni. Ben de ayin 20 sinde tekrar kontrole gidecegim. Doktor sana kalp atislarinin kac gun sonra belli olacagindan bahsetti mi? Merak icindeyim ben de her sey yolunda mi acaba gidince kalp atisini duyabilir miyiz diye.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masallah darısı başımıza olsun inşallah bende yarın gorucem mercimegi inşallah bi sorun çıkmaz annemmmm yavrum ya çok heyecanlıyım bi an once yarın olsun buluşalım küçük askimla

Güzel anne adayları kandiliniz mübarek olsun. Allah dularımızı kabul etsin, bu uzun süreci sağlıkla atlatalım inşallah..
Bugün için dua önerisi olan var mı, yapalım hep beraber

onu söylemedi, ben 9. haftamda kalp atışları için gitmeyi düşünüyorum. Bir arkadaşım 9+2 de gitti dinledi.

gözün aydin dünüşüm :) canım gyno ferro dedıgın ne ılacı. demir sanırım?

gözün aydin dünüşüm :) canım gyno ferro dedıgın ne ılacı. demir sanırım?

evet demir b12 ve folik asit var içinde onu kullanıyordum sadece, dilimde yaralar çıkmaya başladı galiba alerji yaptı, doktor zaten kanın iyi sadece folik asit al dedi. Teşekkür ederim.

Kiskar merhaba..
Sizlerde uyku halsizlik varmi ya... ben kafami kaldiramiuorum aksam erken yatiyorum sabah zor kalkiyorum.. normalde ogle uykum hic yoktu simdi hergun 1 saat fln uyuyorum oglumu uyuttum yaninda uyudum. Simdi uyandim ama hic uykumu alamamisim.. yarin misafrlerim var. Hazirlik temizlik yapmam lazim.. ama cok halsizim. Cok hatirlamiyorum ama sanki oglumda boule degildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…